Divinul Feminin

4881affd6a75c215c8fd70f59c17b0ab

Nu trebuia niciodată ca femeile să devină asemeni bărbaților. Din păcate, multe femei au devenit foarte masculine, ele nu doar îmbrăcându-se asemeni bărbaților, ci și comportându-se ca ei. Ele au pierdut conexiunea cu Zeița interioară cu mult timp în urmă.

Femininul este bazat mult mai mult pe simțit decât masculinul, și deși este perfect capabil să aibă o minte strălucită, femininul are și o inimă plină de compasiune, vedere intuitivă și capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai largă, privind direct în inimă și suflet.

Mai mult decât atât, dacă este conectată cu Sinele Superior, o femeie va emana iubire. Ea nu poate face sau fi altceva decât iubire, căci Zeița, Divinul Feminin este Iubire. Ea reprezintă și forța creativă, cea care dă naștere lucrurilor concepute de mintea bărbatului. Dacă este conectată la inima și sufletul său, nu va putea da naștere unor idei sau concepte ale bărbatului care să nu fie în deplină armonie cu sufletul ei și cu iubirea din inima ei.

Energia Zeiței aduce înapoi echilibrul dintre masculin și feminin – în care niciunul nu este în cantitate mai mare sau mai mică. Ambele trebuie îmbrățișate deopotrivă de bărbați și de femei. Energia Zeiței se referă la întruchiparea Divinității noastre, întrucât niciodată nu am fost separați de Dumnezeu, fie în aspectul Său masculin, fie cel feminin.

Zeița simte intuitiv faptul că suntem ființe eterne care trebuie să manifestăm și experimentăm faptul că suntem ființe eterne. Zeița din noi vrea ca noi să cunoaștem iubirea prin inimă; ea știe că inima este portalul către celulele și ADN-ul, astfel încât să putem crea și mai multe schimbări. Pe măsură ce ne abandonăm iubirii din inima noastră, cucerim totul.

Este vorba de Unitate – conștiința Unității. Există egalitatea formei și a iubirii între împărății și între sexe. Nu există competiție. Unificarea pătrunde mai profund în toate corpurile noastre, și noi simțim Unimea, ceea ce este sublim. Pe măsură ce corpurile noastre vibrează la frecvențe din ce în ce mai mari, și corpurile fizice încep să se transforme într-atât de mult încât nu ne mai recunoaștem când ne privim în oglindă, poate vom vedea că Dumnezeu pătrunde mai mult și mai mult în ființa noastră.

Corpurile noastre se vor umple cu și mai multă Lumină și Iubire – care emană din noi asemeni Soarelui Central. Pe măsură ce ne umplem din interior și ne reconectăm la inima și sufletul nostru, ne vom da seama că opusul uitării este amintirea plinătății noastre.

Amintindu-ne de plinătatea noastră, ne recăpătăm puterea Zeiței prin Iubire. La spatele nostru, în interiorul nostru și peste tot în jurul nostru avem Zeul/Zeița. Prin Grația aspectului Feminin al lui Dumnezeu, putem întruchipa Duhul Sfânt, Prezența.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s