Ascensiunea

16195166_1403800579651217_4612770577040042475_n

Adevărata ascensiune nu este o mutare fizică într-o stare superioară a ființei, ci mai degrabă o transformare a stării de conștiință într-una superioară. Dacă suntem de părere că în ultimul secol am efectuat salturi cuantice, aceasta nu va fi nimic comparativ cu schimbările drastice din următorii 100 de ani. Ca rasă umană, ne vom fi schimbat atât de mult, încât nu ne vom mai recunoaște. Chiar și din punct de vedere fizic, vom arăta diferit.

Atunci când ne transformăm într-o ființă ce întruchipează o mare parte din suflet, ni se schimbă modul de viață, precum și reacțiile și trăirile interioare vis-a-vis de evenimentele și oamenii pe care îi întâlnim. Poate atunci când vom fi depășit în sfârșit auto-limitările și vom fi trecut dincolo de ceea ce mintea percepe ca fiind posibil sau imposibil, ne vom stăpâni sinele inferior și vom trăi în calitate de Sine Divin, o expresie o sufletului nostru.

Atunci vom înțelege că deținem cheile și codurile vieții eterne, căci vom avea maturitatea necesară pentru a le utiliza pentru binele cel mai înalt al întregii omeniri, și nu în serviciu propriu.

După sute de ani în care am decăzut mai jos decât regnul animal, a venit vremea maturizării și a redobândirii moștenirii noastre spirituale, în calitate de Fii și Fiice ale lui Dumnezeu.

Judith Kusel

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s