Maturitatea

10985858_10152803192757076_570084552570711889_n

Ni se cere să ne amintim că orice se va întâmpla, acest lucru va aduce lecții pentru întreaga umanitate, astfel încât dacă nu onorăm Sinele Divin din noi, acea unime infinită cu Divinul, atunci ne vom autosabota și ne vom afunda și mai mult în uitare. În programarea subconștientă a umanității rezidă frica de abandonare, durerea infinită a separării de Divinitate, care a fost cauzată de alegerea omenirii de a se opune Legilor Divine, creând apoi în afara acestora. Astfel au luat naștere războaie, haos, autodistrugere și lipsă de încredere față de ceilalți, și chiar și o lipsă de încredere față de Divinitate și de planurile sale.

Schimbarea are loc acum din interiorul fiecărui suflet, căci atunci când sufletul s-a reconectat cu adevărul său cel mai înalt și cu Divinitatea, toate sentimentele de separare și izolare sunt vindecate. Atunci când sufletul și-a redeschis complet canalele de transmisie către Divinitate, și este perfect capabil să își ancoreze misiunea sufletului pe planeta Pământ, acest lucru are efect și asupra restului omenirii-fie că sufletul este conștient de acest lucru sau nu.

Atunci când sufletul s-a maturizat complet și și-a asumat pe deplin responsabilitatea pentru toate acțiunile sau lipsa de acțiune, nu va mai putea da vina pe nimeni și pe nimic pentru circumstanțele sale sau pentru modul în care își trăiește viața.

Maturitatea este cea care cunoaște legile universale ale cauzei și efectului, și anume, fiecare acțiune are un efect care se propagă, la fel cum și fiecare lipsă de acțiune are un efect care se propagă. Orice emitem primim înapoi, fie că e vorba de binecuvântări sau energie negativă. Trăim viața pe care o creăm în interior. Maturitatea își asumă responsabilitatea pentru fiecare cuvânt rostit, căci știe că și cuvintele creează și au efecte care se propagă. Energia emisă prin corzile vocale poate polua sau poate inspira. Limba poate fi folosită ca o sabie, pentru a tăia și ucide, sau pentru a împrăștia iubire, bucurie, optimism. Alegerea vă aparține.

Maturitatea deține controlul asupra gândurilor sale. Ea știe că orice freamătă în interior va izbucni în haos la exterior, căci gândurile se manifestă aproape imediat acum. Maturitatea își asumă controlul pentru starea de bine interioară, și nu caută recunoaștere din exterior sau valoare pentru propria existență. Ea știe că toate răspunsurile se află la interior, și se reconectează cu Divinitatea din interior și caută cea mai înaltă ghidare, precum și înțelepciunea cea mai profundă.

Maturitatea caută pururea căile cele mai înalte ale iubirii, luminii și păcii. Ea nu poate face sau fi nimic altceva decât iubire pură, cu intenția cea mai pură de a servi Divinitatea și de a-și îndeplini misiunea sufletului, din adâncul inimii, sufletului și ființei sale. Ea nu așteaptă aprobarea celorlalți-caută doar să servească în cel mai înalt mod cu putință și pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Maturitatea caută mereu căile mai puțin bătute, căile cele mai înalte ale sufletului, și ceea ce servește dezvoltării sufletului. Ea știe că un Maestru adevărat trebuie să fie dispus și să poată merge singur pe cale dacă e nevoie, căci adevărata măiestrie nu are nevoie de aplauze din partea nimănui, nici de adorarea din partea maselor, căci știe că totul se poate schimba într-o clipită, la fel cum imperii întregi au apărut și dispărut, totul se poate pierde în amintirea zilei de mâine.

Maturitatea a fost numită smintită, dar preferă să fie considerată smintită decât să cedeze în fața a ceea ce nu este adevărul cel mai înalt al sufletului; așadar, ea nu își va compromite adevărul pentru nimeni și nimic. Chiar și în fața celor mai mari încercări, maturitatea va sta ancorată în adevărul cel mai înalt și în integritatea sa, refuzând să devină mai puțin decât este.

Maturitatea nu se teme să exploreze dincolo de normă, dincolo de ceea ce pare posibil din punct de vedere uman, și iubește să se afunde în necunoscut, în mister, în profunzimile secretelor cosmosului. Maturitatea știe că viața înseamnă mai mult decât se poate vedea cu ochiul liber, și că limitele ce trebuie depășite nu rezidă în ceea ce poate fi văzut, măsurat, ținut sau închis în cutiile gândirii limitate; ea știe că sufletul se poate întinde acolo unde mintea se oprește.

Maturitatea a pășit în atotcunoașterea, atotvederea sufletului, și acum poate vedea dincolo de limite și se poate întinde în infinit, dându-și voie să se dizolve în nimic, dacă este nevoie, acolo unde tot ce există sub Sorii Centrali este cunoscut.

Astfel este căutătorul care caută adevărul și numai adevărul, astfel că nu își poate permite să fie altceva în afară de adevărul Sinelui său Divin, al conexiunii sale infinite și eterne cu Divinitatea.

Judith Kusel

Sursă

Mulțumiri lui Condor pentru varianta video

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s