Pe măsură ce faza experimentală se încheie, au loc convergențe ale liniilor temporale și intensificări ale călătoriilor prin Porțile Stelare (partea a III-a)

1618541_10153503763767076_1849289195110702976_n

Această convergență va avea loc la numeroase niveluri dimensionale, pe măsură ce totul se reunește pentru a ancora realitățile cele mai superioare în cea fizică. Înțelegând ceea ce mintea umană nu poate înțelege, transcendem totul din interior, iar realitățile se adaptează constant prin intermediul unei holograme vii care își schimbă forma de fiecare dată când insuflăm viață și iubire în ea. Pe măsură ce sistemele Porților Stelare umane se conectează și se activează din ce în ce mai mult, totul va deveni mai ușor, întrucât veți fi depășit etapa de „sacrificiu”, necesară pentru a vă arată devotamentul.

Iubirea voastră profundă față de umanitate este vizibilă din adâncimile sufletului vostru. Iubirea profundă pentru toate lucrurile, ca unul, este înțeleasă și emanată prin câmpurile voastre. Devotamentul față de o existență nouă precede tot. Cunoașterea interioară întrece nevoia umană de a deține controlul.

Fiecare primim în mod infinit și abudent, în funcție de acțiunile devotate de aici, și de acțiunile din fiecare spațiu dimensional, în calitate de ființă infinită. Percepțiile voastre vă vor permite acesul sau vă vor deconecta de la acestea. Cu toții am avansat într-un teritoriu nou, nemaiaccesat de ființele umane în această dimensiune. Frecvența voastră cea mai înaltă vă va permite accesul la tot ceea ce vă doriți. Sarcina voastră este de a vă extinde conștiința și de a menține cea mai înaltă conștiință. Ceea ce este accesibil este întotdeauna „dincolo”. Dacă nu vă străduiți, nu le puteți obține ușor. Însă a vă strădui nu înseamnă a încerca, ci a vă abandona, a permite și a onora și ancora frecvențele înalte în corpul fizic.

Întotdeauna există mai mult, și fiecare zi ne va aduce mai mult. Rămâneți concentrați în calitate de Sine Divin și permiteți realinirea fizică continuă. Cu cât aveți mai mult acces, cu atât aveți mai multă responsabilitate, dar și capacități, susținere, ușurință. Visurile (și visele) chiar devin realitate, căci ele rezidă în interior. Obișnuiau să existe în timpul somnului, ceea ce constituie și un motiv pentru care dormeați atât de mult: puteați accesa alte dimensiuni fără intervenția minții umane. Fiecare integrare a ancorat din ce în ce mai mult din starea din timpul somnului în cea fizică, astfel încât corpul să se actualizeze la nivel celular și să își schimbe densitatea, pentru ca voi să puteți păși fizic în acele dimensiuni.

Atunci când priviți „în afară”, aceasta este manifestarea/materializarea aspectelor separate sau unificaea voastră de până acum. Aceste frecvențe înalte relaxează câmpul cuantic, astfel încât să aveți vise lucide. În această stare, realitățile se curbează și contorsionează. În această stare, corpul vostru este un vortex cuantic.

Extindeți-vă mintea cât de mult puteți, până în punctul în care totul este posibil.

Lisa Transcendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s