Pe măsură ce faza experimentală se încheie, au loc convergențe ale liniilor temporale și intensificări ale călătoriilor prin Porțile Stelare (partea I)

16265198_1143962279059922_8617379094182214394_n

Fiecare suntem învățați cum să armonizăm o cantitate imensă de energie de vibrație înaltă din corpurile fizice. Modul nostru de funcționare face parte din măiestria de aici. În calitate de oameni, am considerat că ni se cuvenea totul, nu am înțeles. Pe măsură ce imensele afluxuri energetice se activează zilnic/toată ziua, corpurile fizice sunt împinse dincolo de limite (intenționat, căci nu suntem limitați).

Mintea umană va fi și ea împinsă dincolo de limite. Emoțiile dense vor fi împinse în afară. Vibrațiile Mamei Pământ au crescut în mod substanțial, și continuă să o facă. La fel și copurile fizice se actualizează substanțial pentru a întrupa mai mult din ceea ce sunteți în interior, curățând ceea ce nu sunteți/nu ați fost niciodată, curățând poveștile care nu mai sunt adevărate, precum și toate iluziile și programele false din structurile corpului fizic. Nu vă vor mai fi de folos acolo unde „mergeți”. Ele vor fi o amintire a unor vremuri atât de îndepărtate, că parcă nu au existat.

Pe măsură ce vă unificați în interior, separea „timpului” dispare. La fel se întâmplă și cu limitele impuse de acesta. Voi existați în formă vibrațională, așadar sunteți dincolo de orice așa-zise constrângeri ale timpului; acesta reprezintă o iluzie a minții umane. Avansând pe aceste benzi de frecvență superioară, ceea ce înainte nu era posibil devine o realitate fizică.

În esență, fiecare prăbușire a unei linii temporale constituie o convergență, o unificare a tuturor timpilor. Motivul pentru care totul se accelerează este acela că toate existențele din acele vibrații anterioare (din convergență) se unesc într-una singură. Toate realitățile nerezolvate se vor prăbuși în același spațiu – realitățile în care nu am completat fiecare ciclu, nu am finalizat toate detaliile.

Aceste convergențe se accelerează cu fiecare aliniament al Porților Stelare, care deja au loc la ordinea zilei. Ele creează Salturile Temporale Cuantice/ Super Cuantice, care pot crea haos pentru ființa umană/ aduce magie Ființei Galactice Ascensionate care a învățațt cum să facă aceste salturi și cum să manevreze aceste unificări, trecând cu ușurință prin Porțile Stelare. Pe măsură ce celulele din corp se aprind/se activează în lumină, ele se vor mișca mai repede, iar vor veți călători,sări „mai departe”. La început, aterizările pot fi destul de bruște, căci învățați/vă amintiți cum să o faceți în corpul fizic, precum și modul în care vă afectează lumea fizică.

Lisa Trascendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s