Vindecarea sinelor paralele vs. Vindecarea extensiilor sufletului din alte dimensiuni

14095828_10153879100362076_1741431958845001426_n

 Preaiubiților,

După cum știți, natura existenței noastre nu este doar legată de o existență fizică. În calitate de ființe multidimensionale, mai ales dacă Sinele Divin (* am utilizat denumirea de Sine Divin, și nu Sine Superior, deoarece Sinele Superior poate fi oricare dintre Sinele aflate în dimensiunea a 4-a și mai sus; Sinele Divin reprezintă, în viziunea mea, adevărata conexiune cu Divinul) utilizează încarnări paralele pentru a vă accelera evoluția, vă veți confrunta nu numai cu viața voastră actuală, ci și cu toate celelalte Sine care sunt una cu voi și care se află în alte tărâmuri de existență și/sau de pe Pământ. Aceste sine paralele, încarnate probabil în ceea ce numim realitatea trecută sau prezentă, pot fi conștiente sau nu de natura lor multidimensională; de multe ori, doar una sau două dintre acestea sunt trezite.

Este un subiect profund; de multe ori, ceea ce numim vieți trecute care vă afectează în această viață sunt de fapt alte aspecte ale extensiilor sufletului care creează o experiență diferită de viață în alte dimensiuni/universuri (în mare parte, pe planeta Pământ). La începutul călătoriei noastre de ascensiune, nu ne este deloc ușor dacă avem de-a face cu vieți trecute, entități negative sau sine paralele.

În calitate de suflete aflate în ascensiune, mulți dintre noi nu avem karmă, fapt care constituie unul dintre motivele pentru care lucrul cu viețile trecute nu dă rezultate pentru cei care deja am făcut munca interioară. De aceea, pătrunderea într-o stare de liniște și conectare cu sufletul și cu Sinele Divin/Ghizii este esențială pentru a obține informații despre misiunea din viața aceasta și pentru a vindeca/dizolva ceva din trecut sau dintr-un alt aspect al vostru.

Este improbabil (deși întâlnit, în cazul în care acestea sunt lovite*) ca extensiile din dimensiuni superioare sau din civilizații stelare să ne afecteze într-un mod negativ, căci ele sunt mai evoluate decât noi. Este posibil ca unul dintre motivele pentru care simțiți/visați sau repetați aceleași tipare vechi este faptul că vă ajutați sinele paralele să se vindece, și sunteți afectați de obiceiuri negative sau faceți acțiuni care nu vin din voința sufletului, ci de la ele.

Acestea fiind spuse, este deosebit de important să începeți să lucrați cu toate corpurile voastre non-fizice; acesta este primul lucru ce ar trebui făcut când pornim pe calea Ascensiunii. Motivul pentru care multe ființe aflate în procesul Ascensiunii nu își dau seama ce se întâmplă în ființa lor este că nu au făcut această muncă interioară mai întâi. Deși este posibil să nu mai avem karma, aceasta nu înseamnă că nu avem, la nivelul aurei, al corpului mental și emoțional, precum și în ADN amintiri vechi, programe, implanturi sau bagaj psihic în canalul central, precum și multe alte probleme ce trebuie rezolvate.

Atunci când celelate Sine ale noastre nu sunt trezite, noi suntem extensia aleasă pentru a le ajuta și pentru a evolua, lucru dificil în cazul în care nu am obținut și înțeles toată cunoașterea din chakra Steaua Pământului-cea care conține cunoașterea legată de misiunea sufletului nostru.

Celelalte sine ale noastre nu trebuie confundate cu extensiile paralele ale sufletului, căci acestea din urmă se află în planuri diferite de existență. Ele pot fi încarnate pe Pământ sau pe alte civilizații stelare, și pot fi mai evoluate decât noi, existând în ceea ce noi numim timp viitor. Noi suntem responsabili doar de evoluția celorlalte Sine ale noastre încarnate pe Pământ. Ele nu doar că sunt conectate, ci sunt și Una cu sufletul nostru, căci grupul de suflete a ales o extensie – dintre cele 12 – care le va ajuta pe toate să ascensioneze.

Pe măsură ce noi ascensionăm, același lucru se întâmplă și cu celelalte 12 extensii, fie ele încarnate sau nu. Prin urmare, tot ceea ce ele experimentează este simțit de către noi și vice versa. Este esențial să înțelegeți și să vă amintiți de importanța unității în această etapă a Ascensiunii, căci nu mai creăm sau trăim ca aspect individual al Sursei, ci suntem pe deplin conștienți de celelalte Sine.

Motivul pentru care suntem afectați de celelalte sine ale noastre și simțim negativitate -dacă este cazul- sau primim imagini și viziuni cu lucruri sau ființe necunoscute, dar care ne sunt familiare, este că extensia sufletului nostru este mai conștientă decât celelalte și am acceptat să le asistăm în procesul Ascensiunii. Acest fapt necesită multă integritate, disciplină și sinceritate, pentru a vedea unde permitem sinelor inferioare să intervină, căci nu suntem singuri, așa cum ar putea să creadă aspectul uman; ceea ce facem sau suntem ne afectează toate Sinele. Dacă simțim că sinele paralele ne afectează prea mult evolușia personală, le putem cere să ne recpecte integritatea și suveranitatea.

Uneori căutăm ghidare, în loc de confirmare, în afara noastră, și întrucât nimeni nu poate cunoaște călătoria noastră mai bine decât noi, încercăm să vindecăm aspecte care poate nu au nevoie de vindecare. De aceea, este foarte important să vă cunoașteți foarte bine înainte de a cere cuiva confirmare. Faceți mereu ceea ce este în perfectă rezonanță cu sufletul vostru și cu ghidarea primită de la el. Nu credeți că ceilalți pot vedea sau ști mai multe despre voi decât voi.

Acest mesaj se adresează doar celor care au venit aici cu misiunea de a ajuta. Pentru cei care au venit să experimenteze realitatea 3D, ele nu trebuie să mențină o anumită frecvență tot timpul, căci scopul lor este de a experimenta partea umană. Însă pentru cei care am venit cu această misiune de ajutor, acele limite sunt esențiale pentru a putea evolua fără interferențe.

Existați în multiple universuri, iar adevărul despre cine sunteți nu poate fi măsurat dintr-o perspectivă umană. Aveți multe sine paralele, precum și alte extensii ale sufletului care pot fi sau nu încarnate – flăcări gemene, suflete-pereche sau familii ale sufletului. Unele dintre aceste extensii se află în alte dimensiuni, precum Pleiade sau Sirius, și pot fi ceea ce numim Ghizi sau sine din vieți trecute, deși putem avea și ghizi cosmici care nu aparțin grupului nostru stelar sau stelei noastre de origine. Același lucru îl faceți și voi – ghidați alte aspecte ale voastre de la nivelul de conștiință pe care o aveți acum, sine care sunt mai puțin evoluate decât voi, și pe care le numim sine paralele, diferite de extensiile sufletului din alte dimensiuni(*la nevoie, și ele vă pot ajuta).

Ecourile lor pot veni și pleca pe măsură ce evoluați pentru voi și pentru Toți. Sinele inferior poate confunda experiențele voastre cu ceea ce se întâmplă într-o viață paralelă de pe Pământ. Evoluția noastră este orchestrată de Sinele Divin. Misiunea noastră este de a trăi în bucurie, concentrându-ne asupra procesului nostru de vindecare.

* Nota traducătorului

** În viziunea mea, încarnarea noastră actuală și sinele paralele constituie un întreg; de aceea, atunci când facem o curățare, o eliberare sau o rugăciune, putem ruga ca ele să se extindă și asupra sinelor paralele care au nevoie de aceasta, dacă este voia Divină.

Natalia Alba

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s