Iubirea infinită și omniprezentă

16427263_1146766662112817_8998670196983394275_n

Nu există „iubire pierdută”. Iubirea există pururea: pentru unele suflete, ea a fost acolo de la momentul creației sufletului, și va fi acolo la infinit; pentru altele, ea a venit de-a lungul multiplelor existențe, vieți paralele, galaxii și sisteme stelare.
Este posibil să dispară din viața voastră, însă acest fapt nu înseamnă că sufletele nu se află în conexiune și comunicare unul cu celălalt. Ele nu au nevoie de o formă fizică pentru a comunica, iar de multe ori, în timpul somnului, ne reîntâlnim cu cei pe care îi iubim, fie că ne amintim sau nu.

Uneori, sufletele implicate nu sunt pregătite, dintr-un motiv sau altul, să pătrundă mai profund în tărâmul iubirii și al devotamentului. Este posibil ca intensitatea să îi sperie, ca sistemele lor de valori să nu se potrivească sau ca sufletul să se lase distras în altă parte – orice ar fi, ele dețin liber arbitru. Nu putem obliga pe nimeni să ne iubească sau să ne fie alături. Același lucru se aplică și în cazul nostru. Uneori avem nevoie de libertate pentru a ne îndeplini misiunile și scopul în viață, sau avem nevoie de spațiu pentru evoluția noastră peronală. Atunci când suntem pregătiți, vom emite acel semnal, și dacă un suflet trebuie să fie în viața voastră, se va întoarce. Dacă nu, va veni altcineva pentru a îndeplini acel rol.

Nu suntem niciodată abandonați, și niciodată nu suntem lipsiți de iubire. Iubirea Divină este constantă. Iubirea poate veni sub forma ființelor umane, a animalelor de companie, a Îngerilor, Arhanghelilor, Maeștrilor Ascensionați, etc. Este indicat să aflați cine anume vă este ghid, căci aceste minunate ființe de lumină ne susțin în moduri în care oamenii nu o pot face. Ei văd totul din perspectivă cosmică și vă pot ghida și iubi necondiționat, căci văd limpede unde vă aflați și încotro vă îndreptați. Cereți-le ajutorul și ghidarea clară, și ei vor face întocmai, cu nespusă iubire.

Deseori, prietenii ne oferă iubire necondiționată acolo unde cei cu care suntem într-o relație de iubire nu o pot face – din cauză că energiile sunt atât de intense, și cu cât suntem mai apropiați din punct de vedere fizic, cu atât mai distanți putem părea din punct de vedere emoțional sau mental.

Așadar, nu căutați iubirea într-un singur suflet și o singură persoană, întrucât ea se află pretutindeni, mereu prezentă!

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s