Un mesaj către ființele „stabilizatoare” și sufletele aflate în procesul ascensiunii în perioada dintre eclipse

16388192_1146908802098603_3227884886063064138_n

Preaiubiților,

Intensitatea acestei luni poate fi deja simțită pentru aceia dintre noi care suntem acordați la propriul microunivers și știm că energiile pe care le vom primi în perioada eclipselor reflectă ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. În perioada dintre eclipse pătrundem într-un tărâm nemaiumblat, dezvăluind lumi noi care, până în acest moment, au rămas ascunse simțurilor noastre umane; dezintegrând vechile lumi, ne creem realitatea.

Înainte de a continua acest mesaj, aș dori să trimit lumină și iubire tuturor ființelor „stabilizatoare”, precum și tuturor celor care ne asistă cu rolul lor unic în Creație. În calitate de ființe „stabilizatoare”, avem datoria de a ne reechilibra constant, precum și de a menșine echilibrul în aria pe care sufletul a ales-o pentru noi atunci când ne-am planificat călătoria umană, ceea ce este provocator, în special în regiuni aflate în conflict.

În timpul eclipselor are loc un aflux intens de coduri de lumină care să ne ajute să ne eliberăm și să recreem din cenușa vechiului, a ceea ce nu ne mai este defolos, experiențe noi. Mai ales în această perioadă, noi, ființele „stabilizatoare” trebuie să ancorăm armonia în interior și în spațiile fizice în care trăim. Pe măsură ce, în timpul somnului, ne reunim ca Unul și funcționăm drept conductori pentru ancorarea acestor coduri de lumină, este foarte important să evităm locurile aglomerate, căci ne pot dezechilibra.

În cadrul călătoriei mele persoanele, m-am reunit – atunci când a fost nevoie – cu alte ființe „stabilizatoare” din Europa, creând o armonioasă plasă de lumină care să aducă echilibru în anumite locuri – dacă unul dintre noi eșuează, atunci eșuăm cu toții. De aceea este deosebit de important ca în aceste vremuri intense, să ne concentrăm asupra noastră și să funcționăm din spațiul inimii. Pentru unii dintre noi, aceasta este o cale solitară, întrucât învățăm constant să fim stăpânii dorințelor umane inferioare pentru a putea să fim pur și simplu și să facem ceea ce este pentru binele cel mai înalt al tuturor, neconcentrând-se asupra interacțiunilor noastre umane la fel de mult ca ceilalți. Însă suntem binecuvântați cu un minunat trib de lumină, care poate fi simțit tot timpul, și în special în aceste momente intense. Trebuie să spun că atunci când m-am reunit cu alte ființe „stabilizatoare”, nu am mai simțit o cantitate atât de mare de Iubire Divină, reamintire și recunoaștere a sufletului care apoi lucrează ca Unul.

Este esențial ca fiecare, indiferent de rolul unic al sufletului, să profităm de aceste frecvențe intense, precum și de cele care provin din Soarele Central, care este foarte activ, pentru a ne vindeca corpurile fizice și non-fizice, actualizându-ne ADN-ul și eliminând de la nivelul său amintirile vechi, care încă se află la nivelul celulelor noastre. Este un moment de abandon, în care aducem în fizic baza puternică ce ne va ajuta să ne susținem pe noi și dorințele sufletului nostru, căci am venit aici nu doar ca să ne trăim viziunile interioare, ci și ca să practicăm arta lucrului cu energia care ne materializează creațiile lăuntrice.

Frecvențele eclipselor declanșează ceea ce necesită eliberare de la nivelul corpului fizic, și aduc la suprafață rănile mentale și emoționale ce necesită vindecare. Este deosebit de important ca înainte de a lucra asupra reprogramării ADN-ului, să pătrundem mai întâi în această fază, curățând moștenirea karmică a familiei noastre, fricile și orice altceva cu care ființa umană se luptă.

Deseori, sufletele aflate în ascensiune tind să sară peste acești pași, întrucât consideră că, neavând karmă, nu este necesară curățarea moștenirii karmice. Adevărul este că sufletul poate nu are nevoie de curățare karmică, însă corpul fizic și ADN-ul, da. De aceea tindem să repetăm anumite tipare ale părinților sau membrilor familiei, precum dependențe și alte comportamente repetitive.

Aceste energii intense ale eclipselor vor aduce transformări și vindecări profunde la nivel celular, dacă suntem dispuși să eliberăm aspectele lăuntrice, mentale și emoționale pe care sinele uman se teme să le confrunte, întrucât știe că suferința este o cale de transformare, iar aspectului uman îi place să experimenteze un simț liniar fix. În această călătorie infinită a integrării conștiente, eliberăm constant ceea ce ne-a fost drag, căci acum navigăm prin tărâmurile superioare ale existenței, acolo unde singurul tipar este schimbarea constantă. Cu cât coborâm mai multă lumină din prezența Eu sunt, cu atât ne vom da seama că niciodată calea noastră nu a trebuit să fie fixă, ci mai degrabă, un dans infint al abandonării și acceptării/integrării.

Esența noastră este cea a unei curgeri cu Totul. Provocarea noastră este să devenim maeștrii aspectului nostru uman, acceptându-ne adevărata natură. Schimbarea a fost percepută, și încă mai este, ca fiind ceva ce vine din exterior. Până când nu curățăm acest program vechi, nu vom putea crea schimbările pe care ni le dorim atât de mult, căci alimentăm iluzia potrivit căreia suntem lipsiți de putere, guvernați de alte circumstanțe, în loc să ne recunoaștem suveranitatea, adevărata participare și responsabilitate față de tot ceea ce se întâmplă în lumea noastră interioară, precum și în cea exterioară.

Pentru ca schimbările să aibă loc, trebuie să ne amintim adevăratul înțeles al acestora -o schimbare interioară cauzată de sinele conștient, care se transformă și aduce cu sine renașterea. Nu există eclipsă, Lună Nouă sau alt eveniment cosmic care să nu reflecte microuniversul din noi, căci cu toții ne schimbăm la unison.

Miracolele sunt rezultatul schimbărilor interioare. Pentru ca ele să aibă loc, trebuie să dansăm pe ritmul universului, simțind recunoștință profundă pentru tot ceea ce suntem/avem și pentru tot ceea ce putem împărtăși, din inimă, cu ceilalți. Fără asșteptări, căci nu mai suntem atașați de ceea ce ne dorim dintr-un spațiu al egoului, ci dorim ceea ce Voința Divină vrea să cocreeze cu noi.

În lumină și iubire,

Natalia Alba

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s