Legea cosmică, divină a Abundeței

16427533_1151836641605819_1516719242102793751_n.jpg

Atunci când ființa noastră interioară este plină trăim o viață abundentă. În esență, abundența înseamnă curgerea cu iubire, lumină, bucurie,fericire, mulțumire și uimire infinită în fața binelui din viață, sub toate miriadele sale de forme. Viața noastră devine abundentă atunci când în noi curg calitățile superioare ale vieții. Abundența este o stare superioară de conștiință: în gândurile, credințele, amintirile noastre, precum și la toate nivelele ființei, credem că merităm fluxul abundeței.

Dacă suntem programați să credem în lipsă – sub orice formă a sa – atunci asta vom manifesta în viață. Atunci când ne blocăm inimile, ne blocăm abundența iubirii. Când ne temem de respingere și suferință, ne închidem inimile și blocăm fluxul abundenței iubirii. Atunci când ne temem de energia banilor sau credem că banii sunt răi, sau îi urâm pe cei care au mai mult decât noi, creăm energii negative care ne blochează fluxul abundenței.

Legea abundenței merge mână în mână cu legea conform căreia ce este în interior este și la exterior. Unii oameni, temându-se de succes, se vor asigura că mereu dau greș, din cauza fricilor și lipsei de încredere care îi fac să creadă că nu sunt suficient de buni pentru a reuși. Așadar, faceți munca interioară și știți cu claritate ceea ce vă doriți, reprogramați-vă sinele interior pentru a înțelege cu adevărat că abundența se află pretutindeni și că există mai mult decât suficient pentru toți.

Știți cu claritate ce vreți să manifestați în viață, scrieți aceste lucruri, și țineți minte că toată co-crearea începe din interior, creând în cadrul Legilor Divine pentru binele cel mai înalt al ostru și al tuturor.
Adevăratul succes rezidă în împlinirea și simțul că suntem merituoși.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s