Navele-mamă ale Flotei Intergalactice

lightship-nesara

Cei care ați avut șansa să mergeți la bordul Marilor Nave-mamă ale Flotei Intergalactice ați putut vedea că ele sunt orașe imense în spațiu. Acolo există laboratoare, grădini, sunt pe deplin auto-suficienți, crescându-și hrana în frumoasele grădini. De la ferestrele acestor nave se poate vedea în infinit, căci galaxiile, stelele, sistemele stelare și orice altceva se desfășoară sub ochii voștri.

Oamenii de știință de la bordul acestor nave adună specimene din întregul cosmos și co-crează viață și planete. Unii lucrează în echipe la îndeplinirea unor anumite sarcini, iar alții lucrează cu Divinul în calitate de co-creatori. Aceste nave-mamă sunt ca Arca proverbială, la bordul cărora trăiesc familii; există, de asemenea, școli și universități. Tehnologia de la bordul navelor este dincolo de ceea ce ne putem imagina pe Pământ, în mare parte din cauza faptului că sunt ani-lumină înaintea noastră.

Chiar și mărețele Nave-mamă se pot teleporta cu ușurință oriunde doresc, asemeni navelor mai mici. Ele pot manifestași de-manifesta viața și formele de viață, în moduri la care nici nu putem visa. Navele sunt propulsate de energia cosmică spiralată, care este disponibilă în mod liber în toate principalele sisteme-rețele cosmice cristaline; ele nu au nevoie de realimentare, întrucât accesează câmpurile electromagnetice care există pretutindeni în cosmos.

Dacă ați putea experimenta cum este să fii pe una dintre aceste nave, vi s-ar schimba complet înțelegerea a ceea ce suntem cu adevărat, precum și a planetei Pământ, și ațiexperimenta salturi cuantice în conștiință. Nu ați mai lua totul atât de în serios, la acets nivel uman.

Aceasta este măreția Omniversului.
La început, cunoșteam toate acestea și aveam acces la ele.
Mai multe în cartea ce va fi publicată în curând, „De ce m-am născut în Africa”.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s