Valul trezirii

10-February-2017-Full-Moon-and-Lunar-Eclipse-in-Leo-The-Opening-of-a-New-Gateway.jpg

Dacă v-ați întrebat în ultima vreme dacă lumea scapă de sub control, o parte din intensitate poate fi atribuită frecvențelor solare care infuzează Pământul. Atunci când are loc o creștere în lumina fotonică a câmpului electromagnetic al Pământului, are loc și o intensificare a câmpului electromagnetic uman.

Măsurarea științifică a emisiilor biofotonice ale Pământului se cheamă Rezonanța Schuman. În ultima lună, aceasta a atins frecvențe de peste 36 Hz. Densitatea fizică umană măsoară de obicei 7-8 Hz… vedem un contrast clar între frecvențele gama de peste 20 Hz. Suntem martorii unei intensificări a frecvențelor de lumină care trezesc populația adormită.

Este posibil să experimentați diverse simptome. Dacă nu sunteți centrați și pământați, aceste intensificări pot afecta componența electrică a undelor cerebrale și a biocircuitului, făcându-le inconfortabile. Vă sugerez să vă pământați zilnic pentru a metaboliza mai ușor aceste frecvențe înalte.

Lumina Christică din Centrul Galactic care sosește pe Pământ este un catalizator pentru noi începuturi, înțelegeri și salturi în conștiință care susțin ascensiunea planetară. Pe măsură ce vechiul regim se chinuie să existe în continuare, inteligența Luminii trezește noi conștiințe și inspirație pentru a da naștere noii paradigme. Prima eclipsă din 2017 stabilește o nouă direcție în planul cosmic al Ascensiunii.

Eclipsa de Lună Plină este în 22 º Leu, care reprezintă simbolul antic al Măiestriei. Axa Leu-Vărsător reprezintă influența istorică a Atlantidei. Acest eveniment aduce la suprafață amintiri adânc înrădăcinate a traumelor de la căderea Atlantidei. Acea linie temporală se suprapune cu actuala linie temporală pământeană, făcând neclare posibilele urmări.

Anihilarea Atlantă este o linie temporală fantomă pe care Arhonii încearcă să o suprapună peste actuala linie temporală a  Ascensiunii. De aceea ne aflăm aici! Luptătorii de Lumină s-au încarnat într-un trup fizic pentru a instala holograma 5D. Dacă ar fi trebuit să asistăm Ascensiunea numai din planul astral, atunci am fi rămas alături de Familia Galactică. Însă am venit aici pentru a fi stâlpii Noului Pământ.

Vom lucra la înlăturarea liniei temporale fantomă, la dizolvarea vălurilor și la escortarea Arhonilor de pe Mama Geea în cadrul meditației din 10 februarie. Dacă doriți să vă alătur prin înscriere la https://newearthcentral.com/?p=14723.

Cu iubire,

Meg Benedicte

Copyright 2017 Meg Benedicte, toate drepturile rezervate. Acest mesaj poate fi distribuit dacă nu îl modificați în niciun fel și dacă includeți notificarea de copyright.

Sursă

Sursă imagine: The Earth Child

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s