Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Pești în data de 26 februarie 2017: descoperirea adevărului pentru îmbrățișarea infinitului

16939400_1166427883480028_6120060730711443443_n

Preaiubiților,

În sfârșit ajungem la finele unui ciclu de 2000 de ani în care ne-am curățat de vechile credințe, tipare karmice și amprente/implanturi genetice care ne-au ținut prizononieri într-o realitate întunecată și limitată. În ultimii 9 ani, a avut loc o fază intensă de eliberare, incomparabilă cu celelalte. Această eclipsă va reprezenta un proces de curățare fără precedent – în special pentru sufletele care pășesc acum pe acest drum. Odată cu această eclipsă la 8 grade în Pești, ne mutăm într-un final din sclavie în libertate, lăsând în urmă era Peștilor și întrând în cea emancipantă a Vărsătorului.

Încă de la începutul acestei luni – și până la echinocțiul din martie – ne aflăm într-un portal cosmic intens. Dizolvăm și activăm în mod constant frecvențe ridicate care să ne susțină munca de la nivel de ADN și să ne ajute în redobândirea cunoașterii străvechi care există încă intactă în noi, dar care a fost dezactivată. În aceste 6 luni în care energiile eclipsei se vor face simțite foarte intens, vom continua să eliberăm și să integrăm acest val de frecvențe în corpul nostru, și vom experimenta numeroase senzații la nivel fizic, întrucât eliberăm multă densitate din corp. Priviți acest lucru ca pe o parte naturală a procesului de ascensiune, și nu ca pe o experiență dramatică, căci am știut cu toții că nu va fi mereu ușor.

Energiile care se coboară odată cu eclipsa vor aduce mari transformări la nivelul câmpului magnetic al Pământului. De aceea, Paznicii Portalurilor vor fi ocupați să ancoreze frecvențele provenite de la aceste portaluri stelare, în timp ce stabilizatorii vor fi cei care vor echilibra, aducând armonie. Cu toții avem rolul nostru unic în Creație, și cu toții avem înscrise la nivel de ADN codurile de lumină care ne vor conecta la anumite frecvențe pe care trebuie să le transmutăm, ancorăm sau armonizăm pentru toți. Într-o lună în care avem cinci planete în semn de foc și suntem înconjurați de ferocitate pentru a ne ajuta să ardem vechile lumi create de la nivelul de conștiință pe care îl aveam cândva, sunt binecuvântați deopotrivă cu energiile intuitive și vindecătoare ale Peștilor, ale căror esență Yin ne va liniști, pe măsură ce continuăm să navigăm pe acest val de foc, într-un dans etern al abandonării și îmbrățișării de noi orizonturi.

Energiile de foc se concentrează asupra sinelui și a acțiunii în fizic, în timp ce apa din Pești se concentrează asupra conștiinței unității și serviciului. Ambele sunt esențiale pentru a menține echilibrul, pe măsură ce continuăm să experimentăm un aspect individualizat al Sursei în plan fizic. Peștii reprezintă ultimul semn zodiacal. Odată cu Peștii începem să ne amintim adevăratele noastre origini, să curățăm vechi datorii karmice, să ne purificăm și să atingem iluminarea personală. Această eclipsă marchează un punct-cheie la nivel de colectiv, căci va aduce cu sine Adevăr, Vindecare și multiple revelații, în special pentru sufletele care – datorită contractelor de la nivel de suflet – încep să se vindece, să se deprogrameze și să întruchipeze mai multă informație cu privire la misiunea lor unică de pe Pământ.

De asemenea, ne trezim totodată la lecția supremă a unimii cu întreaga Creație, aducându-ne aminte de conexiunea cu toate ființele, trecând în sfârșit de la personalitatea noastră programată din dimensiunea a 3-a la un spațiu de suveranitate și compasiune pentru noi și pentru Tot, îmbrățișând nu doar aspectul nostru individual, ci și pe cele multidimensionale.

Atunci când atingem acest semn de apă înseamnă că suntem pregătiți pentru a urca încă o treaptă pe această spirală infinită de evoluție a Creației, și începem să întrupăm chakrele superioare și să ne trezim la conștiința cosmică după ce am devenit deja maeștrii tărâmului fizic și suntem pregătiți să îmbrățișăm o perspectivă mai înaltă a ceea ce suntem. Eclipsa aceasta ne ajută să finalizăm și să începem ceva nou, întrucât totul este interconectat: vechile tipare care tend să se repete și îmbrățișarea nivelurilor mai înalte ale Adevărului care ne vor ajuta să ne înțelegem natura Divină, în locul identificării cu rolul de victime umane neajutorate în fața circumstanțelor exterioare.

La vremea acestei eclipse solare avem Soarele în conjuncție cu Luna, Neptun este în Pești, împreună cu Mercur, Pallas, Chiron, precum și nodul sud în același semn. Acesta reprezintă un dar cosmic care ne permite să ne vindecăm sinele rănit și să ne afundăm în oceanul conștiinței unității, ceea ce ne invită Neptun și Peștii să facem – să ne dizolvăm în totalitatea tărâmurilor noastre lăuntrice – precum și în Sursa iubirii și în îmbrățișarea sa eternă din care izvorăm cu toții.

Soarele în conjuncție cu Neptun, împreună cu Luna, ne vor ajuta să ne conectăm la subconștientul nostru și la Tărâmurile Superioare ale Iluminării, aducând la suprafață cunoașterea care ne va ajuta să discernem între numeroasele posibilități care încă oscilează în planul nostru mental, așteptând să fie materializate, astfel încât creatorul nostru lăuntric să își poată continua evoluția în această nouă etapă a călătoriei Ascensiunii.

Este o perioadă magică, propice pentru a intra în contact cu sinele nostru unificat și cu alte ființe care au mers în tăcere alături de noi – până când devenim maeștrii sinelui nostru inferior și ne amintim că aceste ființe sunt doar versiuni superioare ale noastre, precum și alți companioni cosmici care au hotărât să ne susțină în planurile non-fizice ale existenței în timp ce noi pășim pe Pământ. Este vremea ca sufletele aflate în procesul Ascensiunii să își conștientizeze adevărata moștenire cosmică, precum și conexiunea naturală cu alte dimensiuni din cadrul Creației, căci atunci când suntem izolați nu putem înfăptui atât de multe ca atunci când suntem unificați.

Contactul vine în multe moduri, întrucât cu toții suntem diferiți. Unii aud, unii văd, unii simt, alții comunică telepatic. Atunci când ne comparăm cu alții ne dăm puterea prin faptul că nu iubim aspectul individualizat al Sursei care este dornic să experimenteze această viață prin intermediul nostru. Fiecare avem propriile noastre daruri și modalități de a intra în contact cu lumea necunoscută. Toate aceste modalități sunt egale.

Integrată armonios, frecvența lui Neptun ne poate ajuta să pătrundem și mai mult în tărâmurile lăuntrice, sau ne poate duce într-o stare de deziluzie, căci Neptun este planeta subconștientului, dar și a iluziei. Cea din urmă reprezintă o extremă: în loc să ne aliniem cu sufletul nostru, ne aliniem cu egoul nostru și evadăm din realitate – pretinzând a vedea și a primi ceva ce încă nu suntem capabili să primim din cauza frecvenței noastre joase, și sfârșim prin a ne minți pe noi înșine. De aceea este foarte important să onorăm și să respectăm ceea ce suntem, fără a crea mai multe iluzii, căci ne aflăm mereu la locul perfect și în timpul Divin pentru a integra niveluri superioare de conștiință.

Un alt aspect important al acestei eclipse în Pești este conjuncția dintre Marte și Uranus, și opoziția dintre acestea două și Jupiter. Marte cel războinic împreună cu planeta rebeliunii ne vor da un aflux de creativitate și de curaj, dar și o impulsivitate de a acționa, căci aceste două planete constituie o forță de neoprit atunci când sunt alăturate. Jupiter în Balanță aduce o conștiință superioară, pace, expansiune în gând și discernământ.

Unii astrologi sunt de părere că această combinație va cauza accidente, însă noi știm că acest val puternic pur și simplu este. Noi suntem cei care trebuie să facem alegerea conștientă de a direcționa energiile către manifestarea creațiilor noastre lăuntrice. Ni se oferă o nouă oportunitate de a acționa cu integritate și compasiune pentru toți, în fiecare clipă.

În timpul eclipsei solare avem un alt aliniament cosmic între eclipsă și steaua fixă Skat din cadrul constelației Vărsătorului, aducându-ne o readucere aminte a stării noastre naturale de a fi, care este una de fericire și unitate cu tot. Numele stelei fixe Skat înseamnă „dorința”, și vine din persana veche. Fiind aliniată cu Jupiter, ea va ilumina, va umple cu iubire și proteja tot ceea ce atinge.

Se spune că dacă ne punem o dorință la momentul eclipsei, steaua Skat o va îndeplini. În calitate de suflete aflate în procesul Ascensiunii, știm că nimic exterior nu ne va îndeplini nicio dorință, fiind doar un alt aspect al Creației care își experimentează existența. Nu se află acolo pentru a ne binecuvânta sau pentru a nega ceea ce e al nostru – în calitate de ființe Divine, ci pur și simplu sunt. Însă, întrucât suntem cu toții Unul, dacă ne aliniem dorința pură a sufletului la acest aspect macro al nostru, care se află și la interiorul nostru, vom co-crea miracolele pe care unii le așteaptă de la forțe exterioare, și vom manifesta în fizic ceea ce este pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Pătrundem într-un ciclu de libertate și integritate, iar această eclipsă în Pești marchează sfârșitul unui ciclu lung al dominației patriarhatului, și întoarcerea femininului bazat pe iubire, compasiune și moduri superioare de a trăi. Este un moment prielnic pentru a încheia contractele sufletului, în loc să ne atașăm de un anumit rezultat în relațiile noastre, căci nu am venit aici pentru a repeta același scenariu, ci pentru a ne extinde constant orizonturile – întâlnind/reunindu-ne cu sufletele care au același nivel de conștiință cu al nostru.

În cadrul acestui portal al eclipsei vom fi binecuvântați cu revelații care ne vor arăta adevărul despre noi, precum și ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața noastră. Este foarte important să îmbrățișăm acest adevăr pe care sinele inferior tinde să îl ascundă, căci preferă confortul liniar al familiarului. Este important să renunțăm la toate interacțiunile forțate, lipsite de integritate și autenticitate, pe care le menținem din cauza atașamentelor umane și fricii față de necunoscut.

Țineți minte, atâta timp cât sunteți atașați de o relație, împiedicați pătrunderea în viața voastră a sufletelor prețioase care au hotărât să fie aici, să se încarneze în acest moment unic din Creație și să împărtășească o parte din această călătorie fizică cu voi. Însă ele nu vă pot întâlni atâta timp cât nu permiteți Universului să vă conecteze la ei – dorința voastră va fi întotdeauna respectată de Univers, fie că vine din ego sau din suflet.

Ascultați șoapta sufletului – chiar dacă ceea ce auziți nu va fi înțeles de sinele egotic, va fi ceea ce aveți nevoie pentru creșterea voastră. Comunicarea superioară vine numai atunci când am ascultat și acceptat adevărul despre noi înșine și despre călătoria noastră. Dacă citiți/vorbiți despre Ascensiune, dar apoi acționați mânați de dorințele inferioare, atunci nu acționați cu integritate și la unison cu Voia Divină. În calitate de suflete aflate în procesul Ascensiunii, nu ne mai bazăm existența pe dorințele egotice, ci suntem conduși de o inteligență superioară, lăuntrică, ce cunoaște ce este bine pentru toți, nu doar pentru sinele nostru.

Dacă spunem „noi cu toții suntem Unul”, însă apoi continuăm să judecăm, să comparăm și să creăm separare între noi și ceilalți, atunci trebuie să ne amintim mai întâi unitatea la interiorul nostru. Acestea sunt adevăruri greu de acceptat, însă trebuie primite și binecuvântate, căci așa Universul ne aduce înapoi pe calea noastră cea adevărată, ajutându-ne să recunoaștem obiceiurile/gândurile/programele vechi care ne împiedică să ne realizăm călătoria. Adevărul nu este întotdeauna ceea ce ne așteptăm să fie, sau ceva convenabil, însă este mereu ceea ce este și ceea ce ne este necesar la acel moment pentru a evolua.

Este o nouă eră a co-creării conștiente. În această nouă octavă superioară a Iubirii nu mai căutăm la exterior ceea ce se găsește la interior. În acest nou ciclu cosmic suntem pregătiți să mergem dincolo de manipulările dimensiunii a 3-a și să îmbrățișăm o nouă călătorie lipsită de limitări sau de frică. Țineți minte, iubiților, lucrăm la unison – în calitate de egali – și nu ne mai bazăm pe forțe sau ființe exterioare pentru ghidare, căci am devenit proprii maeștri și vindecători. Acest lucru nu înseamnă că nu vom mai avea nevoie de asistență sau confirmări, ci că acționăm ca ființe suverane, responsabile pentru propria experiență, în loc să fim victime guvernate de circumstanțe exterioare.

Ne amintim Esența Divină și unitatea cu Totul – conștientizând că suntem făcuți din aceeași iubire, lumină și înțelepciune pe care obișnuiam să le căutăm în ceilalți. Îmbrățișați adevărul în această etapă intensă, orice v-ar arăta el, întrucât adevărul vă va elibera. Deveniți ființa suverană care sunteți și rămâneți pururea în Prezența Iluminată a Sufletului vostru.

O eclipsă binecuvântată și magică tuturor!

În lumină și iubire,
Natalia Alba

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s