Salt cuantic în Poarta Stelară a echinocţiului

12-300x286.png

Începând cu puternicele eclipse din luna februarie , am fost „bombardați” cu Lumină Fotonică Divină – care a pătruns în mintea, celulele și câmpul nostru energetic. Această infuzie de Lumină aduce la suprafață toate formele de conștiință joasă pentru a fi eliberate. Asemeni uleiului din apă, vechile emoții dense, gânduri-formă și tipare comportamentale se ridică la suprafață pentru a fi curățate.

Acest lucru are loc nu doar la nivelul câmpului nostru personal, ci și la nivelul celui colectiv. Vechile linii temporale de dimensiunea a 3-a, precum și vechile realități holografice sunt curățate de îndată ce reapar. […] Acest lucru poate părea puțin nebunesc, dacă nu observați hologramele în schimbare dintr-o perspectivă superioară. Nimic nu poate fi ancorat acum fără rezonanța frecvenței în conștiința unității. Controlul arhonic asupra simulării matriceale este în continuă scădere. Acesta estde momentul mult așteptat!

Trecem într-o frecvență superioară, iar energiile vor culmina pe 20 martie, când va avea loc Poarta Stelară a echinocțiului. Acesta va fi primul echinocțiu din 2017, anul „1” al noilor începuturi. În sfârșit, ne apropiem de Marea Trecere pe o linie temporală de o dimensiune superioară a păcii și prosperității pentru toți.

În ultima lună am eliberat și curățat toate „bombele energetice” aruncate asupra câmpului meu energetic. A fost dificil pentru corpul și psihicul uman, însă ce a fost mai rău a trecut. Linia temporală fantomă din Atlantida se dizolvă. Luptătorii de Lumină sunt pregătiți pentru schimbarea în putere ce va avea loc în timpul Porții Stelare a echinocțiului.

Am observat mai multe descărcări de coduri cristaline în creierul și inima Deschizătorilor de drumuri – activând geometria cristalină în Corpul de Lumină și trezind catene de ADN de dimensiuni superioare. Cu cât întruchipați din ce în ce mai mult din Prezența Sufletului vostru, deveniți ființe umane divine. Primiți prezența Eu Sunt în inimile voastre și fiți tot ceea ce sunteți!

Meg Benedicte

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s