Chakra cauzală expansionată

17200964_1176851292437687_7090685472983566741_n

Chakra cauzală a Lunii Albe este localizată fix în partea din spate a craniului. În perioada Atlantidei, era la fel de fizică precum chakra coroană și ocupa un spațiu în spatele craniului, creând o formă elongată a capului. Atunci când este activată inițial, ea este separată de cap și se află între chakra coroană și chakrele Stelei Sufletului.

Pe măsură ce se ridică nivelul de lumină al maestrului, cauzalul se unește cu coloana chakrelor de dimensiunea a 5-a. Apoi, ea este adusă în contact fizic cu capul. Chakrele transcendente sunt mereu penta-dimensionale. Acesta reprezintă cel de-al treilea centru transcendent. El este conectat la Lună și acționează precum o Lună personală, absorbind și emanând Lumină Divină Feminină.

Este asemeni unui magnet pentru lumina selenară, absorbind-o direct în sistemul celor patru corpuri. Astfel, vibrația vă crește, iar profunda înțelepciune feminină a sufletului vostru este adusă la lumină. Odată cu Evenimentul Cosmic din 2012, chakrele cauzale ale tuturor sufletelor trezite s-au expansionat rapid.

Divinul Feminin este una dintre cele mai puternice energii care s-au coborât pe Pământ în ultima vreme. Această vibrație a înțelepciunii și compasiunii a fost retrasă la căderea Atlantidei, iar în următorii 10.000 de ani, pierderea sa a afectat în mod dramatic parcursul omenirii. Cu toate acestea, acum se întoarce pentru noi toți și dizolvă forța masculină neechilibrată, permițând inimii să conducă din nou.

Extras din „Ghidul Arhanghelilor pentru Iluminare și Măiestrie”, scris de Diana Cooper și Tim Whild

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s