Cheile Universului

keytotheuniverse

Există 48 de chei ale Universului, și 2 Chei de Aur. Fiecare cheie accesează o parte din informațiile cosmice, precum modalitatea de folosire a energiei solare, înțelepciunea copacilor, mesajele animalelor și conectarea cu Îngerii. Când deții o cheie, îți expansionezi cunoașterea, însă când deții toate cheile Universului, ești un Maestru Ascensionat Iluminat care poate accesa adevăratul plan al Pământului, și poate ajuta la aducerea lui înapoi. Pentru prima dată de la căderea Atlantidei, putem face acest lucru.

Anul 2012 marchează sfârșitul unui ciclu de zece respirații, sfârșitul unei ere de 260.000 de ani. Către sfârșitul expirației, tot ceea ce e nerezolvat este concluzionat, karma este echilibrată, iar vechiul începe să se prăbușească. Toate acestea sunt experimentate deja de către planeta și Universul nostru. Apoi începe inspirația, care este numită „întoarcerea la Divin”. Vechiul este dizolvat sau transmutat, iar odată cu următoarea respirație, începe o nouă creație.

După anul 2032 va exista un nou plan al Pământului, pentru umanitate și Universuri, astfel încât noua Eră de Aur să poată începe la o frecvență superioară față de cea anterioară. Acești 20 de ani de tranziție sunt de o importanță vitală. Înțelegerea Cheilor Universului vă va ajuta să înțelegeți mai bine acestea.

Prima Cheie Cosmică de aur din Pământul Gol

Prima Cheie Cosmică de Aur se află în Pământul Gol, care este un spațiu energetic de dimensiunea a 7-a, sau o chakră cosmică în mijlocul planetei. Aici este deținută amprenta divină a Pământului, precum și toată cunoașterea antică. În punctul central al Pământului Gol este ancorată o Piramidă de Lumină ce are în vârf un cristal care se rotește constant, emanând înțelepciunea și cunoașterea civilizațiilor și culturilor antice, precum și cea a stelelor și planetelor la care sunt conectate.

Marele Cristal al Pământului Gol primește energie direct de la Sursă, prin intermediul lui Neptun, Orion, Sirius și Pleiade. Oamenii pot să acceseze (cel puțin) acest Cristal atunci când își deschid cele 12 chakre și își conectează rădăcinile în profunzime, prin portalul cosmic al Pământului Gol.

Marea Piramidă a Pământului Gol a fost reflectată în Atlantida de către piramidele cupolei de protecție de deasupra continentului. Ele erau energizate de Inima Cosmică. Ca urmare a rugăciunilor omenirii din timpul convergenței armonice din 1987, Piramidele de Cristal ale cupolei au fost mutate și împrăștiate în tot Universul. Acestea sunt conectate una la cealaltă prin Iubire Pură, și așteaptă să fie activate, în pregătire pentru 2012.

În calitate de Chakră spirituală a Inimii, planeta se va deschide (s-a deschis) în Glastonbury în 2012, se va conecta la Inima Cosmică și va activa toate piramidele, conectând astfel Centrul Inimii tuturor planetelor, stelelor și galaxiilor din acest Univers. Odată activate, piramidele se vor roti și își vor trimite energia Marii Piramide de Cristal din Pământul Gol, trezind cunoașterea deținută acolo. Esența lor divină va fuziona și se va răspândi prin apă. Toate acestea se vor întâmpla până în 2032, ducând la o expansiune exponențială a conștiinței oamenilor, și aducând planeta noastră în dimensiunea a 5-a.

În Marea Piramidă de Cristal din Pământul Gol există 36 de chei. De exemplu, fiecare dintre cele cinci Ere de Aur ale planetei noastre este deținătoarea unei anumite înțelepciuni care așteaptă să fie eliberată. La fel este și în cazul culturilor antice, a portalurilor, regnului animal și Regatului Angelic.

În plus, mai există 12 chei în Cheia Cosmică de Aur a lui Sirius. Prima cheie este a Timpului și Vitezei, care accelerează sau încetinește în funcție de frecvența conștiinței. Majoritatea oamenilor au experimentat momente de iluminare, în care au simțit o pace totală și o conexiune cu mediul înconjurător. În astfel de momente, vă aflați în dimensiunea a 7-a.

Una dintre cheile lui Sirius este înțelegerea sunetului. De exemplu, sforăitul este cauzat de un blocaj emoțional sau al consumării hranei nepotrivite.

Extras din „Cheile Universului”, de Diana Cooper

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s