Atlanții, relaționările de iubire și creșterea copiilor

Atlanții erau pragmatici și știau faptul că relațiile sunt pline de încercări. Dacă un cuplu nu era fericit împreună, în ciuda precauțiilor luate pentru a se asigura compatibilitatea, divorțau. Acest lucru se întâmpla destul de rar. Nuna era o ceremonie puternică ce cobora puteri spirituale care să ilumineze cuplul, însă nu se făcea niciun schimb de inele, întrucât nu era necesar.

Cuplul știa faptul că una dintre cele mai mari responsabilități era aducerea pe lume a unui copil. De asemenea, viitorii părinți înțelegeau faptul că era vorba de un înalt serviciu de lumină. Pentru a se pregăti, meditau împreună, adesea împreună cu familia extinsă, pentru a descoperi ce fel de suflet pot servi.

Două sau trei spirite se prezentau viitorilor părinți pentru a-și explora energia înainte de concepție, iar apoi se lua o decizie pentru binele tuturor. Actul sexual fizic canaliza sufletul, care se conecta apoi la trupul mamei. La naștere, copilul era întâmpinat nu doar de familie, ci de întreaga comunitate. Fiecare copil era așteptat cu entuziasm și iubit.

Copilul era apoi dus la templu, unde preotul îi examina aura pentru a le descoperi călătoria sufletului și darurile și talentele pe care le aduceau în acea viață. Acest lucru era extrem de folositor copilului, părinților și comunității, care puteau onora și încuraja aceste talente.
Fiecare copil înflorește atunci când îi sunt aduse la lumină calitățile, iar copiii Erei de Aur a Atlantidei erau extrem de binecuvântați în acest aspect.

Extras din „Ghidul Arhanghelilor pentru Iluminare și Măiestrie”, scris de Diana Cooper și Tim Whild

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s