Cele 12 chakre, echilibrarea karmei și Era de Aur

Fiecare dintre cele 12 chakre conține energia inimii, precum și un program individual de creștere planificat înainte de naștere. Ele creează o cale plină de încercări pentru cei dedicați iluminării. Pământul este de departe cea mai rapidă și cea mai dură școală din cosmos. Cu toate acestea, recompensele spirituale sunt vaste, iar valoarea lor este dincolo de ceea ce putem noi înțelege.

Pentru a se încarna pe această planetă, un suflet trebuie să aibă cel puțin o frecvență de dimensiunea a 7-a. Ea poate scădea dramatic odată cu trecerea prin Vălurile Amneziei, într-un corp fizic. Pentru unii, ea continuă să scadă odată cu echilibrarea karmei din existențe anterioare. Multe suflete aleg această viață pentru a învăța lecțiile pe care le mai au de învățat, și pentru a curăța tot ceea ce trebuie curățat înainte de începerea Erei de Aur.

Acesta este unul dintre motivele pentru care cei de pe Pământ par să aibă experiențe atât de diferite și atât de dificile. Însă au loc schimbări incredibile odată ce ați învățaț lecția și ați depășit aceste experiențe.
Inima este cea care inițiază procesul uman. Odată cu acesta, evoluează și conștiința sufletului către un stil de viață plin de iubire, cooperant și interconectat cu întreaga omenire.

Această perspectivă vă permite să fiți conștienți de cine sunteți cu adevărat. Știți că sunteți un spirit în formă umană. Această conștientizare vă schimbă complet fiecare aspect al vieții, și vă aduce apoi conștiința Christică în fiecare gând, cuvânt și faptă.

Aceste schimbări au loc acum la nivel global. Este prezis de către Consiliul Intergalactic că până în 2032, vibrația Pământului și a locuitorilor săi va fi în totalitate de dimensiunea a 5-a.

Extras din „Ghidul Arhanghelilor pentru Iluminare și Măiestrie”, scris de Diana Cooper și Tim Whild.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s