Înțelegerea realităților cuantice și a imaginii de ansamblu

Bun găsit, frumoasă familie galatică a sufletului,

A fost o perioadă intensă de curățări karmice pentru noi toți. Datoria karmică și tiparele karmice înseamnă să vă observați pe voi și realitățile voastre și să vedeți de unde anume acționați/operați. Nu folosesc cuvântul „karmă” prea des, întrucât la un anumit nivel este vorba doar de programe ale subconștientului. Însă oamenii nu au învățat (nu s-au deschis suficient) pentru a-și vedea propriile programe subconștiente și pentru a se dizolva și recrea prin intermediul conștiinței unității lăuntrice. Inversarea realităților inconștiente înseamnă o oprire și o inversare energetică ce duce la o conștiință superioară.

Ne aflăm într-o perioadă de curățări karmice intense, iar Universului nu îi pasă dacă experimentăm suferință sau dacă (aparent) pierdem totul, căci aspectul uman nu înțelege etapa de deconstrucție. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Universul își dorește ca aceste lucruri să nu se întâmple, însă acele programe trebuie curățate din structurile voastre celulare.

Atunci când inima și mintea sunt complet deschise, energia fixă, care se opune, se va relaxa. De multe ori, energia inconștientă umană necesită să fie „spartă”. Odată inima și mintea superioare deschise, această energie stagnantă va fi eliberată și va pătrunde o nouă conștiință, care va face vizibil tot ceea ce era invizibil. Apoi realitățile se pot transmuta într-un spațiu deschis, ușor și care ne susține în noi moduri.

Cu toții ne aflăm aici ca parte a imaginii de ansamblu, a schemei mari a lucrurilor. Aspectul nostru uman nu înțelege pe deplin acestea, întrucât el s-a separat într-un individ. Ne află aici pentru a transcende acest individ, această separare de întreg. Conștiința Unității este un mod de existență. De fiecare dată când ne separăm și ne deconetăm, devenim inconștienți și activăm/declanșăm realitățile inconștiente. Singura diferență este că nu mai există nimic care să le susțină, iar aceste realități colapsează imediat/mult mai repede.

Pământul a devenit Super Cuantic anul trecut, iar acest lucru s-a intensificat anul acesta. Ancorarea complexelor Coduri Galactice în Rețeaua Cristalină a Pământului (și pentru Păstrătorii grilelor/ Protectorii Porților, ancorarea lor intenționată în corp) ne-a intensificat enorm. Vechiul Pământ era liniar, cu moduri fixe de gândire, atașamente, promisiuni, bazarea realităților pe alții, și hrănea mentalitatea lipsei. Realitatea cuantică este cu totul non-liniară și nu corespunde cu nimic din ceea ce am cunoscut până acum.

Fundația Noului Pământ Galactic este foarte diferită de cea veche. Cu toții ne aflăm aici pentru a crea, clădi și susține aceste noi fundații tot timpul. Aspectul uman nu se pricepe foarte bine la acest lucru, întrucât necesită muncă în ciuda disconfortului, a fricii, a lipsurilor, a egoismului. Necesită o deschidere completă, împărtășire, susținere și îndeplinirea misiunii noastre în toate dimensiunile. Necesită unitate în inima noastră, o perspectivă de ansamblu, schimbarea continuă a perspectivei, pentru ca ea să fie constant din cea mai înaltă stare de conștiință. Atunci când programele inconștiente/karmice se pun în mișcare, este puțin spus faptul că experimentăm disconfort. Însă diferența dintre a fi uman și a fi cuantic este că ne mutăm constant, non-liniar și simultan din toate dimensiunile.

Munca noastră din fiecare dimensiune este cea care dictează totul aici. Aspectul uman lucrează doar în fizic. Noi lucrăm simultan în toate dimensiunile, iar cea fizică este o oglindă a acestui lucru. Totul este opus acum față de cum obișnuia să fie.

Realitatea fizică ne va arăta tiparul nostru karmic, pentru a-l dizolva. Realitățile Cuantice sunt energetice. Realitățile umane sunt fizice și fixe. Multidimensionalitatea funcționează dintr-un spațiu al conștiinței extinse, cu abilități profetice asupra a ceea ce urmează, și cu capacitatea de a vedea liniile temporale înainte ca ele să se petreacă. Multidimensionalitatea ia decizii bazându-se pe energii și vibrații, precum și pe deducții, ecuații energetice/matematice care pot hotărî rezultatul din acest moment/vibrație.

Pentru aspectul uman, Realitățile Cuantice sunt lipsite de sens, întrucât inima trebuie să fie pe deplin deschisă pentru a activa cu totul capacitățile minții superioare. Totul este o oportunitate de a te vedea cu adevărat și a te înțelege pe tine. Nu este niciodată vorba de ceilalți, ci despre ceea ce tu permiți/faci, despre energia pe care o deții, de cât de deschis/închis ești.

Ultimele săptămâni au fost surprinzătoare pentru toți. Numesc Cuantumul „efectul ping-pong”. Când totul se accelerează, realitățile încep să sară în toate direcțiile. Trebuie să fim acordați pe deplin, sincronizați pentru a putea trece cu ușurință de acestea și pentru a sări linii temporale atunci când avem ocazia. Aspectului uman îi părem că suntem „peste tot” deoarece realitățile noastre sunt cu totul non-liniare. Ele sunt vibraționale și energetice, și corespund lucrurilor pe care alegem să le experimentăm aici.

Când priviți la lumea exterioară, este important să conștientizați că și ea este Super Cuantică. Cuantumul creează haos cât timp totul se dezvăluie/desface și începe să plutească, iar realitățile sunt reformulate în moduri cu totul noi, opuse celor vechi. Conștiința Unității ne naște prin intermediul conexiunii profunde cu tot ceea ce este. Este o conexiune care trascende întreaga separare umană.

În momentul de față, realitățile umane sunt puse la încercare în toate modurile. Nimic nu mai este fix sau sigur. Fiecare vom conștientiza că Realitățile Noului Pământ sunt construite pe o sacralitate lăuntrică a tot (respect, integritate, onoare, Iubire Superioară, deschidere, comunicare, contribuție, susținere, perpectivă de ansamblu, considerare).

Când există dualitate/polaritate, fiecare vom trebui să alegem și să facem ceea ce este cel mai înalt pentru a ne muta pe o altă linie temporală, în care vechiul nu există. Nu există polaritate în Conștiința Unității.

Ne aflăm acum într-o perioadă fără precedent de schimbare totală a liniilor temporale. În clipa în care conștientizăm ceea ce trebuie să curățăm din punct de vedere karmic, contractele sufletului sunt îndeplinite instant. Fiecare avem abilitatea de a face acest lucru și de a activa a linie temporală cu totul nouă.

Aceasta poate fi cea mai minunată sau mai provocatoare experiență. De obicei, este și una, și alta, ca parte a procesului de expansiune. Ca oameni, avem nevoie de încercări în planul fizic, însă ca Sine Superioare/suflete întrupate ne punem singuri la încercare, colapsăm linii temporale și ducem la încheiere contracte karmice. Gradul de disconfort va depinde de cât de umani suntem încă. Cu toții trecem prin asta, nimeni nu poate scăpa de acest proces. Singura diferență este conștientizarea, acțiunile noastre și experiențele pe care le alegem.

Aveți capacitatea de a chema reaitățile pe care vreți să le experimentați. Va trebui să faceți munca interioară și exterioară, care va diferi în funcție de momentul/etapa în care vă aflați. Acțiunile din fizic dictează capacitatea de a vă extinde conștiința dincolo de perspectiva limitată, și de a vedea întreaga complexitate. Dinamica realităților este enormă. Veți putea vedea atunci când inima este deschisă cu totul, fapt care va activa inima și mintea superioară, pentru a lucra la unison și a vă permite să vă conectați din interior la Grila Energetică Cristalină a Noului Pământ Galactic. Aici veți găsi toate răspunsurile. Va fi simplu dacă îi dați voie. Aspectul uman este cel care a complicat totul, cel care nu a vrut să vadă, să audă, să se confrunte cu nimic… Acest lucru nu mai reprezintă o opțiune.

Avem parte de vibrații extreme. Uniți-vă la interior, iar exterior va răspunde în mod corespunzător. Veți fi surprinși!

Pătrundem mai profund în Inima/Miezul Galactic și „ieșim pe partea cealaltă”. Avem lucruri mărețe de împlinit. Onorați-vă procesul, și mai presus de toate, pe voi înșivă. Totul este exact așa cum trebuie să fie. Alegeți-vă realitatea în calitate de Suflet. Totul se va alinia cu ușurință.

Vă iubesc!

Lisa Transcendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s