Potalul geomagnetic

10450838_10152272934929563_3775029459629737811_n.jpg

Preaiubite Fiinţe de Lumină,

Am pătruns în portalul geomagnetic de 9 zile consecutive de furtuni magnetice. Acestea ne ajută în procesul Ascensiunii, aducând cu ele actualizări care duc la o creștere a proporției corpului de Lumină și a Merkabei pe care le întrupăm. Mulți au simțit aceste energii, nefiind conștienți de proveniența lor. Valurile de energie obișnuite diferă foarte mult de furtunile geomagnetice.

Unele dintre simptomele pe care este posibil să le fi resimțit sunt:
– oboseală/extenuare
– amețeli
– greață
– simptome specifice răcelii
– creșterea temperaturii corpului
– schimbări ale apetitului
– probleme respiratorii
– intensificare a fenomenelor paranormale

De asemenea, au loc revelații asupra trecutului și a modului în care este legat de prezent. Multe persoane iau decizii bazate pe aceste revelații; întrucât este un an al schimbărilor intense, pentru a deveni sinele autentic, nu vă temeți să vă asumați riscuri.

Am vorbit despre despărțirile care vor avea loc anul acesta. Pe măsură ce ne apropiem de sinele nostru autentic, nu mai avem răbdare pentru cei care nu sunt pe calea Ascensiunii. Trebuie să rămânem fideli sinelui nostru, indiferent de relația în care ne aflăm. Nu mai este loc pentru compromisuri.

Devenim tot mai sensibili, iar faptul de a simți chiar și erupțiile solare va deveni o normalitate. Veți simți o furnicătură în jurul chakrei coroană. Suntem conectați la Univers într-un mod intim.

Într-o zi din acest portal, am putut vedea toată ziua o ființă în casa mea. În calitate de clarvăzător, sunt obișnuită să văd ființe, însă faptul că a durat întreaga zi a fost o noutate.

Pământarea și hidratarea sunt deosebit de importante. Este posibil să nu aveți poftă de mâncare, însă consumați hrană nutritivă și beți apă.

Diane Canfield

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s