Divinul Masculin și întoarcerea Divinului Feminin (partea a II-a)

Atunci când este în deplinătatea puterii sale, Divinul Masculin creează structuri, forme, matematici, știință, ordine din haos, construiește și distruge, îi place să eticheteze și să calculeze, să formuleze totul în mintea sa și să așeze totul în cutii mici. Vrea să își protejeze castelul, să clădească imperii, să controleze totul.
Însă când are inima și mintea deschise, nu va crea nimic care să nu fie în perfect aliniament cu Voința Divină și cu Legile Cosmice Divine. El a crea totul într-o manieră care înflorește viața și aduce armonie. Atunci când Divinului Feminin nu îi este permis accesul sau nu este recunoscut în interiorul Divinului Masculin, el se va autodistruge, căci nu poate funcționa doar de la nivelul minții, lipsit de inimă. Golul din interiorul său, golul lăsat de Adam este golul Divinului Feminin lăuntric, conexiunea cu inima/sufletul. El are nevoie de acea conexiune pentru a deveni cea mai puternică versiune a sa.

Atunci când este împuternicit de suflet, poate, prin contopirea cu contrapartea sa feminină, să ăermită canalelor superioare de transmisie să se deschidă, și apoi să devină cea mai înaltă versiune a Divinului Masculin și în versiunea supremă a co-creării. Când canalele de transmisie și inima sunt blocate, va experimenta mult disconfort în zona intimă. Simțind golul acela imens, va căuta cu disperare să acceseze Divinul Feminin, și va abuza de actul sexual pentru a-și hrăni centrii energetici sexuali și ego-ul. Disconfortul, furia, ura, totul se reflectă în el, tot ceea ce nu a acceptat și cu care nu a făcut pace. Devine dependent de adrenalină, în orice formă a sa, și face din întâlnirile cu femeile un sport competititv. Însă, oricâte femei ar avea, nu poate umple acel gol, iar această ură de sine, această auto-pedepsire se manifestă adesea sub forma cancerului de prostată.

Se lasă condus de dorințele sexuale, iar în funcție de performanțele sexuale, își afirmă puterea. Atfel, își închide inima, iar actul sexual îl îndeplinește fără simțământ. Femeia care este cu el va simți că nu îi este onorată sacralitatea templelor interioare.

Atunci când masculinul începe să își deschidă inima și sufletul, are loc o schimbare minunată. Conectat în profunzime la inimă și suflet, nu va mai putea fi lipsit de respect față de parteneră și nici față de el însuși, iar împreună co-crează o nouă viață. Simte o iubire enormă pentru ea și dorește să se conecteze la frumoasele mistere care fac din ea Femininul, căci ea îi dă forță în atât de multe moduri! Pentru el, ea este un mister care deschide misticul din el la cel mai profund nivel. Este dansul etern dintre Yin și Yang, care a creat întregul cosmos și tot ceea se află în el. Ea este deținătoarea Graalului Sacru, dacă este fidelă propriului suflet și trăiește și iubește cu adevăr și integritate.

Divinul Feminin îi oferă plinătate, senzualitate, grijă, spontaneitate, subtitlitate, comunicarea cu natura, și Codurile și Cheile Creației ce se află în ea. Nu e ca și cum toate acestea nu s-ar afla în Divinul Masculin, căci cu toții avem deopotrivă Divinul Masculin și Divinul Feminin în noi. Echilibrul se află la mijloc. Așadar, când bărbatul și femeia sunt pe deplin în putere, ei scot la iveală unul din celălalt tot ce este mai bun.

Când mintea este deconectată de inimă și suflet, masculinul poate pierde controlul și deveni distructiv. Însă când își găsește profunzimile inimii și sufletului și le conectează cu mintea, el își găsește pe deplin puterea ca Divin Masculin. Va începe să își urmeze intuiția, și apoi își va utiliza mintea – iar canalele superioare de transmisie se vor deschide. De asemenea, se va ierta pe sine pentru toate dățile în care nu s-a respectat și nu și-a folosit darul masculinității cu respect și dăruire.

În uniunea lor, cele două flăcări se aprind, iar ambii for fi binecuvântați cu însuși misterul Divinului! O astfel de experiență e dincolo de cuvinte, este pur transcedentală. Frumoasa înflorire a Divinului Masculin și a Divinului Feminin aduce armonie și echilibru, și constituie întoarcerea Fiilor și Fiicelor lui Dumnezeu. Este darul suprem. Când ambii își vor fi recăpătat pe deplin puterea, darul co-creării va fi returnat omenirii, împreună cu puterile stării dimensiunilor a 5-a și a 7-a.

Judith Kusel

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s