Ultima împotrivire a întunericului – Poarta Stelară a Echinocțiului, 20 martie 2017

Încă de anul trecut am presimțit un val energetic extrem de puternic în luna martie a anului 2017, mai puternic decât orice am experimentat până acum. Ne aflăm la jumătatea lunii martie, iar intensificarea poate părea copleșitoare. Săptămâna aceasta vom avea parte de rara conjuncție între Uranus și Eris în data de 17 martie, care va marca cea de-a treia astfel de conjuncție. Această tranzitare a fost catalizatorul haosului și destabilizării din lume. Ea sparge limitările rigide și dizolvă vălurile iluziei. Are loc cu doar două zile înainte de Poarta Stelară a Echinocțiului din data de 20 martie.

Energia este destul de discordantă. Este un ultim efort din partea forțelor întunericului de a prelua controlul asupra grilei planetare. Poarta Stelară a Echinocțiului este deschisă și modifică întreaga realitate de pe Pământ. Fiți atenți la valurile de conștiință ce pulsează pe planetă. Concentrați-vă asupra Iubirii!

Frecvențele cristaline oferă o rețea vastă de comunicări galactice pentru Prezența Sufletului, a Grupurilor de Suflete și Monadei. Mențineți-vă conduita Limbajului Luminii a tărâmurile superioare de existență. Echinocțiul oferă un impuls puternic de a ne propulsa dincolo de regimul umbrei.

De-a lungul veacurilor, li s-au dat diverse nume – forțe întunecate/demonice/arhonice/suflete căzute – însă vremea lor pe Gaia a luat sfârșit. Luptătorii de Lumină Deshizători de Drumuri s-au încarnat pe planetă în aceste timpuri pentru a-i curăța de aici. Este posibil să-i fi întâlnit în numeroase forme, pe măsură ce v-ați trezit la Sinele vostru Divin. Cu cât conștiința crește în frecvență, cu atât le simțiți prezența în jur. Însă Sinele Divin/Prezența Sufletului este imună la manipulările și agresiunile lor. Lumina voastră este puterea voastră!

Ei operează în întuneric, ascunși de vederea de dimensiunea a 3-a. Sunt maeștri ai hologramelor și creează numeroase scenarii/realități artificiale pentru a-și servi planul. Aceste ființe întunecate nu pot supraviețui în dimensiunea a 3-a fără energia voastră. Sunt paraziți, vampiri energetici care se hrănesc cu frecvențe de vibrație joasă precum frica, anxietatea, depresia, durerea, suferința, perversiunea sexuală.

Controlează colectivul planetar și gândurile și emoțiile umane printr-o grilă/matrice întunecată, de sclavie. Nu doar că se îmbină cu corpul vostru energetic, ci această matrice întunecată a blocat timp de secole întregi Lumina Fotonică Galactică, nepermițându-i să pătrundă îîn planul terestru. Sufletele umane au fost reciclate în planurile astrale inferioare de dimensiunile a 3-a și a 4-a, deconectate și despărțite de Sursa Divină, de Creator, funcționând ca hrană pentru supraviețuirea celor întunecați.

Matricea/grila programează egoul prin intermediul formelor-gând manipulatoare, ieșirilor emoționale, comportamentului distructiv, în tulpina creierului reptilian, a nervului vag și a amigdalei. Majoritatea gândurilor voastre nu fac parte din conștiința voastră. Simularea matriceală a fost creată pentru a vă menține în frecvențele joase de disperare, victimizare, dependență și lipsă de speranță. Forța vieții v-a fost scursă, Lumina v-a fost scursă, iar câmpul energetic a fost fragmentat din cauza nenumăratelor atacuri astrale, și inserat cu portaluri care conduc la paraziți.

Însă toate acestea s-au schimbat în 2012! În data de 21/12/2012, forțele întunericului au pierdut controlul asupra programului matriceal. Toate pot fi curățate prin conștiință superioară și Prezență Divină. În ultimii patru ani, Luptătorii de Lumină și-au utilizat Înțelepciunea Divină și abilitățile pentru a se elibera de sclavia matricei. Deseori numiți Cei ce Arată Calea/Deschizători de Drumuri, am funcționat ca generatoare de frecvență a Luminii Galactice Divine, distrugând grila întunecată de control, astfel încât Mama Gaia și umanitatea să poată deveni ființe suverane. De aceea ne aflăm aici!

Poarta Stelară a Echinocțiului va funcționa ca un punct de cotitură, prin care Mama Gaia și umanitatea să treacă printre „urechile acului” multidimensionale. Pe măsură ce ne curățăm de joasa densitate, sufletele noastre ascenzsionează în armonie cu nou-născuta Geea de dimensiunea a 5-a. Sunt ultimele clipe ale forțelor întunericului. Ele nu pot accesa/supraviețui în planurile superioare ale conștiinței unității. Suntem martorii ultimei încercări a lor de supraviețuire. Luptătorii de Lumină Uniți dizolvă matricea întunecată și planurile ascunse în Lumina Fotonică Divină. Echinocțiul este următorul punct critic al Ascensiunii Cosmice!

Ne pregătim pentru actualizările din data de 20 martie. Această săptămână reprezintă un prag către conștiința dimensionilor superioare. Pe măsură ce energiile vechi sunt curățate, ne ridicăm într-o stare de Unime!

Pentru a vă alătura altor Lucrători de Lumină în data de 20 martie, la ora 12 PT, accesați

Cu iubire,
Meg Benedicte

* Drepturi de autor (2017) Meg Benedicte. *Toate drepturile rezervate* Acest mesaj poate fi copiat și redistribuit dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact și încluzând această notificare a drepturilor de autor.*

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s