Echinocțiul din martie 2017: Stabilizare, Reînviere și Suveranitate personală


Preaiubiților,

În ultima parte a acestei luni trecem printr-un prag care ne va duce într-o stare superioară a ființei, precum și către noi moduri de a trăi în acest Nou Ciclu al căii evoluționare infinite a sufletului nostru. După cum probabill ați simțit deja, planeta noastră, care s-a despărțit de vechiul Pământ de ceva vreme, se reașază într-o nouă dimensiune, pătrunzând într-un spațiu din cadrul acestei Noi Octave în care am hotărât conștient să trăim.

În timpul acestui echinocțiu vom fi infuzați cu un nou Val Cosmic, care ne va ajuta să ne deconectăm în sfârșit de la frecvența dimensiunii a 3-a și de la limitările sale. Este o perioadă în care putem curăța vechi linii temporale și ne putem contopi frecvența cu cea a Noului Pământ, căci a sosit vremea pătrunderii în această nouă realitate vibrațională, din timp și spațiu. Acest Val, care a început odată cu eclipsele, și pe care îl integrăm constant, se va intensifica pe măsură ce ne apropiem de echinocțiul din 20 martie, în care vom simți nevoia corpurilor noastre pentru stabilizare și grijă, după întruparea conștientă a acestor noi coduri.

În calitate de stabilizator, simt în special în tărâmul dualității energii opuse care intră în coliziune, înăuntrul și la exteriorul spațiului macro ce reprezintă Universul nostru lăuntric, care ne împinge să ne unificăm înainte de a cădea în capcana polarizării în această etapă provocatoare. De asemenea, avem ocazia de a deveni maeștri ai personalității noastre de dimensiunea a 3-a, și să începem să ne deprogramăm de la jumătățile de adevăr pe care le purtăm încă în noi – din cauza nevoii umane de a procesa și înțelege totul cu mintea noastră limitată, în loc să acceptăm tot ceea ce se întâmplă Așa cum Este.

În data de 20 martie vom trece de la semnul intuitiv și visător al Peștilor la tărâmul de foc al Berbecului. Cât timp ne-am aflat în acest semn de apă, am lucrat la purificarea noastră și a corpurilor noastre fizice, mai ales că i-am avut pe Neptun și Chiron în același semn – îndeplinindu-ne contractele sufletului în timp ce ne pregăteam pentru o Nouă Etapă. Căci odată cu Berbecul, primul semn zodiacal, începem să navigăm o cunoaștere superioară din cadrul spiralei eterne a Creației.

Anul acesta, echinocțiul se va simți complet diferit, căci el nu aduce doar echilibru între polarități, așa cum o făcea în vechiul ciclu, ci, datorită faptului că am lucrat la transcenderea polarităților și a simțului uman al spațiului și timpului, ne aduce frecvențele care ne vor ajuta în procesul redobândirii suveranității personale, pe măsură ce devenim maeștri ai Sinelui nostru inferior.

Aceasta este ceea ce îmi arată echinocțiul de anul acesta; nevoia de a acționa cu integritate și suveranitate spirituală, pe măsură ce pășim într-un tărâm liber dintr-un nou plan de existență, în care asumarea responsabilității este esențială, și în care frecvențele superioare vor respinge pur și simplu frecvențele inferioare pe care încă le purtăm din Sinele nostru inferior. Reînviem acum ca Ființe de Lumină și iubire, dizolvând tot mai multe straturi ale existenței noastre de dimensiunea a 3-a.

Dezintegrarea personalității noastre de dimensiunea a 3-a nu este un proces de o zi, în care să facem o meditație/activare și să devenim brusc Maeștrii care suntem în Esență. Deprogramarea a tot ceea ce ne-a fost implantat încă de la naștere, ca impulsuri vizuale, printre alte forme de control mental, nu este deloc ușor și, din punctul meu de vedere, este manipulat de către persoane care afirmă că trec prin acest proces în câteva zile, sau că vă pot elibera și vindeca de aceste vechi implanturi numaidecât – ca și cum ne-am putea elibera de secole întregi de manipulări genetice pur și simplu; pentru mine, acesta este egoul care intervine, în loc să rămână observator.

Ca întotdeauna, mulți dintre noi simțim la nivel fizic numeroasele încercări ale Ascensiunii pentru prima dată în formă fizică. Vom avea parte de senzații puternice, în special în zonele în care ne forțăm cel mai mult. Pentru unii, din cauza lipsei iubirii de sine, acestea pot avea loc la nivelul chakrei inimii ca o formă de anxietate – pentru a elibera întregul efort făcut de Sinele nostru inferior pentru a împiedica starea noastră firească de a fi – care ese întotdeauna conexiunea cu Tot.

Cei cărora le este teamă să își exprime adevăratele sentimente și credințe pot observa senzații la nivelul chakrei gâtului și al timusului. Aceasta este doar o modalitate a corpului uman de a ne arăta locurile în care avem de dizolat implanturi negative, credințe și poveri emoționale pe care continuăm să le alimentăm. Pentru sufletul aflat în procesul Ascensiunii, acestea pot fi resimțite ca o stare de pace și eliberare totală, întrucât acum nu ne mai este teamă să renunțăm la tot și să îmbrățisăm necunoscutul, în orice formă a sa, știind că necunoscutul nu este familiar, dar este pur, adevărat și exact ceea ce ne trebuie la momentul respectiv.

Renașterea șamanică pe care o trăim în această perioadă, așa cum îmi place să o numesc, sau moartea metaforică a vechiului nostru Sine și Reînvierea, este un proces firesc pe care am venit aici pentru a-l stăpâni. Nu vă va fi de folos să vă plângeți, mai degrabă, deveniți propriul purtător de grijă, alimentându-vă cu Iubire, iar acest lucru vă va ajuta în această îndelungă transformare fizică. Ascultați-vă corpul, căci el vă vorbește în permanență, în privința hranei pe care o consumați și a cristalelor pe care le utilizați, și simțiți ce anume rezonează cu frecvența voastră, și ce nu.

Țineți minte că noi toți avem nevoie de asistență și de confirmări, dar nu de cineva care să facă totul pentru noi – căci atunci nu mai este vorba de asistență, ci de interferență și ego. Începeți să vă comportați cu voi înșivă ca maestrul și vindecătorul care sunteți și pe care ați venit aici pentru a-l readuce la viață, în loc să vă bazați pe forțe exterioare – sau pe alte ființe – în această tranziție către adevărata voastră Esență Cristalină.

Lăsați-vă atinși de Soare și de Codurile Cristaline Cosmice ale reamintirii sufletului. Integrați aceste frecvențe înalte, cu intenția conștientă de dizolva tot ceea ce nu vine dintr-un loc autentic, tot ceea ce face parte din personalitatea egotică de dimensiunea a 3-a și care vă împiedică să fiți cine sunteți și vă îndepliniți misiunea unică, întrucât această Lumină vindecă, purifică și iubește Totul – dizolvând, pe măsură ce pătrunde tot mai profund în corpul vostru, toate impuritățile pe care le creăm în mod inconștient, care nu sunt aliniate la Voința noastră cea mai înaltă și la cele mai înalte frecvențe.

Toate aspectele noastre neiubite, care ne fac să cădem în capcana egoului conform căreia nu suntem suficient de buni, toate complexele de superioritate care ne fac să credem că suntem mai evoluați decât în realitate, toate se vor dizolva atunci când ne expunem la Lumina Sufletului/Sinelui Unificat – întrucât Marele Soare Central nu este doar o simplă minge de foc ce ne dă lumină și căldură, așa cum percepem cu ochii fizici, ci un corp stelar cu conștiință, care ne ajută să ne purificăm, să ne reconstruim și să ne aducem aminte nu doar de adevărata noastră natură, în calitate de Ființe Cosmice, ci și de Lumina noastră lăuntrică.

În special în unele țări precum Spania, unde locuiesc, dacă veți fi pe deplin conștienți de Ascensiune, sau dacă începeți să pășiți pe această cale, va fi o perioadă în care veți putea discerne cu claritate toate implanturile pe care le duceți cu voi de eoni de ani, implanturi legate de adevăratul sens al Ascensiunii, care nu vin dintr-un loc al adevărului, întrucât colectivul are un profund simț religios, al căruit impact poate fi simțit puternic în această perioadă. Nu critic sau judec nicio religie, căci noi toți ne aflăm acolo unde trebuie să fim, experimentând ceea ce în cele din urmă ne va elibera, și nu consider nicio religie ca fiind bună sau rea, ci mai degrabă ceva ce trebuie experimentat și ne va ajuta să creștem la momentul Divin oportun, așa cum a fost și în cazul meu, aducându-mi aminte că Adevărul a fost ascuns o perioadă foarte lungă.

Intenția mea pură din acest articol este să vă ajut să înțelegeți binecuvântarea cosmică a acestei Noi Lumini, în special pentru cei care acum încep să se deprogrameze de la secolele de limitări, și sunt nerăbădători să afle răspunsurile pe care le-au purtat mereu în ei, dar pe care au fost învățați să le caute la exterior. În aceste vremuri în care oamenii respectă, onorează și glorifică de-a dreptul figuri exterioare, ni se oferă oportunitatea de a medita asupra nevoii umane de a idoliza ceea ce e la exterior, ca și cum aceste tipare fixe ne-ar putea salva.

Este imperios să începem să ne onorăm credințele lăuntrice și dorințele sufletului, fiind conștienți de faptul că prima reprezentare a zeilor/zeițelor în viață suntem chiar noi, și că nu am venit aici pentru a venera pe nimeni și nimic, ci pe Dumnezeul din noi și din ceilalți. Pentru a ne putea deprograma de ani întregi de manipulări mentale, în special religioase, este necesar să devenim conștienți și să ne stabilim intenția de a permite sufletului nostru să integreze toată cunoașterea pierdută pe care am acoperit-o cu iluziile noastre umane, căci de îndată ce ne stabilim intenția pură de a servi Legea lui Unu și de a ne întruchipa suveranitatea, întregul Univers începe să ne trimită ceea ce avem nevoie pentru a vedea Adevărul.

Frecvența Conștiinței Christice este disponibilă pentru noi toți, întotdeauna. Prin religie, suntem învățați că numai atunci când ne sacrificăm, putem schimba natura noastră păcătoasă și deveni puri, mergând în Rai. Adevărul este că ne-am născut perfecți, iar atunci când suntem programați de cei care slujesc legea separării și practică satanismul, începem să scădem forța Divinității lăuntrice – umbrind-o cu iluziile noastre conform cărora suntem răi, și trebuie să facem imposibilul pentru ca Dumnezeu să ne iubească, dar, de fapt, Dumnezeu ne iubește necondiționat, indiferent de ce anume hotărâm să experimentăm.

Să stai în propria putere și să rămâi centrat în Adevărul Iluminat și în Prezența Sufletului constituie o mare oportunitate, căci aici rezidă adevărata pace și adevărata Iubire. A venit vremea întruchipării conștiente a acestui nou val și a direcționării lui către scopurile potrivite. A venit vremea trezirii aspectului uman din somnul îndelungat în care le-am permis altora să ne spună cine suntem, ce ar trebui să facem, ce să nu facem, ce anume din noi este pur și ce este impur. Forțele întunericului au încercat și au reușit o perioadă lungă, întrucât toate aceste programe au cauzat frică în cei care începeau să se trezească, ei neputând să își urmeze adevărul sufletului, care nu coincidea cu adevărul impus. Însă în sfârșit suntem ajutați să ieșim din acest cocon și să manifestăm o realitate superioară.

Țineți minte, preaiubiților, Esența Christică se află mereu în noi, căci este ceea ce suntem – Ființe de Lumină și Iubire, pline de compasiune, și asta am fost mereu, încă de când Creatorii Lirani – Elohimii – au început să creeze viață în acest Univers. Nu devenim Ființe Christice pentru că alții ne oferă absolvirea lor, căci și acest concept Christic a fost manipulat. Devenim ceea ce suntem cu adevărat și ceea ce am fost întotdeauna, atunci când ne deprogramăm credințele umane limitative și permitem Adevărurilor Superioare, precum și Adevăratei Esențe să se coboare în realitățile noastre fizice.

Rămâneți în cea mai înaltă frecvență posibilă și nu vă dați puterea nimănui, nici măcar Îngerilor, Arhanghelilor, Maeștrilor Ascensionați sau altor ființe cosmice, întrucât ei voi ca noi să ne luăm puterea și suveranitatea înapoi, în loc să ne bazăm tot timpul pe ei. (*Nota traducătorului: acest lucru nu înseamnă să nu le cerem ajutorul, ci să lucrăm împreună cu ei, având încredere în propriile noastre abilități). Este important să fim umili și să învățăm de la cei care deja au trecut cu succes prin ceea ce trecem noi acum, dar nu dându-le puterea noastră, căci atunci nu ne creăm propria realitate, ci permitem forțelor exterioare să o dicteze.

Redobândirea suveranității spirituale este esențială pentru a trăi o viață liberă de frici și de neiubire. Căci de fiecare dată când ne dăm puterea simțurilor fizice, altora sau condițiilor exterioare, ne comportăm ca niște ființe lipsite de speranță, care plutesc în derivă. În schimb, când începem să pășim pe o cale de integrare a sufletului și co-creare, nu mai putem săvârși nimic dintr-o stare lipsită de putere, căci atunci când acționăm din această frecvență joasă, nu putem iubi sau dărui dintr-un loc autentic, ci dintr-unul al separării și confuziei.

În această perioadă, la fel ca întotdeauna, uniți-vă cu Sinele Etern – care observă pururea dintr-un loc al iubirii și compasiunii tot ceea ce experimentează oamenii, fie că etichetăm aceste experiențe ca fiind pozitive sau negative, căci după cum deja știm, nimic nu conține esențe bune sau rele, fiind vorba de interpretarea umană. Recunoașteți-vă puterea în calitate de Ființe Divine, a căror Lumină este acum concentrată și coborâtă într-o formă trupească.

Când pășiți în calitate de ființă suverană, vă amintiți de această Lumină lăuntrică, și știți că atunci când ea este împărtășită în mod altruist și cu un respect profund pentru Tot, ea se extinde și cuprinde Totul în Iubire și grație. Iar când vă dați prețioasa putere interioară, golindu-vă, creați iluzii, suferință și incapacitate. Voi dețineți liberul arbitru de a utiliza cu înțelepciune această Forță lăuntrică ce vi s-a dat și care sunteți voi, știind că orice ați alege, acest lucru va avea consecințe asupra a Tot.

Vă doresc tuturor o Poartă a Echinocțiului binecuvântată și magică, preiubiților!

În Lumină și Iubire,
Natalia Alba

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s