Pragul punctului zero al Echinocțiului

În câteva ore, Portalul anual al Echinocțiului va atinge punctul culminant, la 12:29. În aliniament cu Luna, Saturn și cu Centrul Galactic localizat la 27 de grade în Săgatător, Echinocțiul pătrunde la zero grade în Berbec, deschizând noul an astrologic.

Portalul Echinocțiului iese prin punctul zero energetic – cel echilibrează forțele polarizate, în care întunericul și Lumina sunt egale. De asemenea, Centrul Galactic emite energia punctului zero între universul nostru întunecat și universul paralel, cristalin, de Lumină. Aceste puncte funcționează ca porți către alte tărâmuri. Gaia trece prin acest prag pentru a întruchipa pe deplin frecvențele dimensiunii a 5-a.

Acest Echinocțiu aduce cu sine un nou an al transformării. Când ascensionăm într-o rezonanță superioară, realitatea noastră se extinde într-o geometrie mai complexă. Numeroși Luptători de Lumină transmută atât de multă energie polarizată în câmpuri plasmatice de Lumină.

Din ce în ce mai multe suflete se trezesc la niveluri superioare de conștiință și de înțelegere. Câmpul global funcționează mai mult ca o rețea umană de informații, ca și cum ar fi internetul minții colective. Tot mai multe suflete se conectează la frecvența cristalină a Ascensiunii.

Pe măsură ce Mama Gaia se ridică tot mai mult în benzile fotonice de Lumină ale Conștiinței, vălurile iluziei se dizolvă. Amenințarea manipulării arhonice pierde din putere. Câmpurile plasmatice distorsionează programarea întunericului, care devine ridicolă. Câmpurile plasmatice ale Adevărului iluminează mintea colectivă, iar puterea decepției și a iluziei este dată uitării. Gaia întruchipează tot mai mult din esența ei de dimensiunea a 5-a, iar planurile întunericului nu mai sunt tolerate. Arhonii sunt escortați de pe planetă printr-o spirală-portală ce îi duce direct pe Planeta 9/Planeta X. Evacuarea are loc deja, și se va intensifica în timpul Portalului Echinocțiului.

Fie ca 2017 să fie anul Eliberării în Lumină!

Vă puteți alătura altor Luptători de Lumină pentru Activări Globale în data de 20 martie, la ora 9:00 . Înregistrați-vă la: https://newearthcentral.com/?p=15000

Cu iubire,
Meg Benedicte

Drepturi de autor 2017 Meg Benedicte *Toate drepturile rezervate* Puteți copia și distribui acest material numai dacă nu îl modificați în niciun fel, și dacă includeți această notificare.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s