Energiile lunii aprilie 2017: transfigurare și inițiere

Iubiților,

Energiile lunii martie, ale tărâmului eteric iluminat al Peștilor au fost magice și revelatoare, dar deopotrivă intense, căci încă resimțim energiile eclipselor și a profundelor curățări interioare și exterioare. Luna aprilie, în special cu aceste energii retrograde, vine cu o invitație de a merge mai în profunzimile lăuntrice înainte de a ancora pe deplin dorințele sufletelor noastre, revitalizându-ne la nivel mental, fizic și emoțional. Căci nu vom crea nimic autentic dacă nu suntem puri.

Ne aflăm acum sub stăpânirea elementului foc, iar Soarele nostru este foarte activ, ambele forțe ajutându-ne să ardem vechiul și să renaștem în Lumina în care ne-am aflat mereu, dar care a fost estompată de numeroasele iluzii ale sinelui nostru inferior. Mulți dintre noi suntem angrenați în procesul dizolvării membranelor dimensiunii a 3-a ale chakrelor inferioare, iar aceste frecvențe ale focului ne vor ajuta la purificare și la continuarea procesului de curățare al chakrelor superioare/integrării sufletului.

După cum probabil ați simțit deja, la nivel planetar au loc numeroase schimbări care ne afectează la nivel colectiv, întrucât câmpul magnetic al Pământului trece prin multe schimbări, iar acest lucru împreună cu razele Lunii (în special în timpul Lunii Pline îm Balanță din 11 aprilie) vor aduce la suprafață credințele limitative subconștiente, precum și implanturile limitative.

În momentul de față, mulți dintre noi trecem prin procesul transfigurării – lăuntrice și fizice – și este posibil să avem senzații precum dureri de oase și de coloană, dureri de cap, anxietate, căderi de păr, toate care duc la eliberarea vechilor credințe și programe. De asemenea, vor fi însoțite de schimbări de dispoziție. Lumina venită din partea forțelor cosmice și a aliniamentelor ne ajută să dizolvăm ceea ce nu mai corespunde cu Sinele Divil și cu misiunea sufletului nostru. Această Lumină poate aduce încercări, dar și revelații profunde pentru călătoria sufletului nostru.

Dacă sunteți suflete stabilizatoare, veți simți nevoia să vă izolați și să trăți în liniște, întrucât este greu să îți menții echilibrul în aceste perioade intense, ca să nu mai spunem de a menține echilibrul pentru toți. Luna aprilie ne aduce aminte să ne pământăm pe deplin și să fim conectați și la tărâmurile Superioare, astfel încât să ne putem păstra echilibrul pe durata acestor schimbări intense. Este posibil ca această lună să fim mai emotivi, poate chiar depresivi, mai ales cei care încep să se trezească și încep munca eliberării bagajului karmic, însă toate se întâmplă pentru a ne arăta unde mai avem frică și cde rol joacă ea mai exact. Frica poate fi deghizată în numeroase forme, precum lipsă, auto-sabotaj sau atașament. Însă întotdeauna avem opțiunea, ca ființe suverane, de a alege să servim frica sau iubirea.

Avem oportunitatea, în special în perioada Paștelui, de a curăța credințe vechi legate de ce este cu adevărat Ascensiunea, precum și de a curăța amprentele vechi care ne împiedică să întrupăm un nivel superior de conștiință. Numai când începem să ne transformăm și să ne îmbrățișăm Adevărata Esență, coborând-o în planul fizic, vom trece de la ascensiunea planetară la inițierea noastră la nivel cosmic, la care avem acces după cele 7 inițieri principale și după măiestria sinelui inferior.

Luna aprilie acționează ca o punte interdimensională – creând spațiul necesar pentru ca noi să putem planta semințele care vor înflori în luna mai, aducând armonie între polaritatea yin și cea yang, precum și regenerare, noi direcționându-ne focul interior și viziunile în planul fizic. Am încheiat luna martie cu Soarele în Berbec, și trecem acum apa Peștilor în Foc, pentru a putea simți forța Pământului, având Taurul la sfârșitul lunii. Roata vieții s-a rotit din nou, și am trecut de la măiestrie și integrarea înțelepciunii dobândite în urma încercărilor trecute la inițierea noastră în această călătorie evoluționară infinită a sufletului, conducându-ne la un nou ciclu , având forța și înțelepciunea redobândite în profunzimile ființei.

Cu frecvența sa de număr 14 sale și esența sa masculină, aprilie ne mută atenția din eteric în cel fizic, uman. Întrucât suntem impulsivi și uneori manifestăm fără discernământ, esența numărului, care corespunde cărții tarot a cumpătării, ne invită să ne găsim echilibrul înainte de a păși în necunoscut. După cum ne va aminti și Mercur retrograd, atâta timp cât ne aflăm între lumi, singura direcția adevărată vine din busola noastră interioară. Doar așa putem ști încotro ne îndreptăm și ce aducem la manifestare. La începutul acestei luni avem Venus, planeta abundenței și a frumuseții, retrograd în Pești. Împreună cu energia lui Neptun în același semn, suntem conectați la creatorul nostru interior, care ne va ajuta să dăm naștere dorințelor și viziunilor noastre și să ne expansionăm în dorințele inimii – conectându-ne la suflet și urmându-ne propria ghidare și inspirație Divină.

De asemenea, Venus retrograd ne va oferi o energie vindecătoare a relațiilor noastre, dizolvând ceea ce este impur și neautentic în uniunile noastre sacre, conducându-ne la o sinteză interioară , stabilind o conexiune mai profundă cu toate aspectele noastre, iubindu-le pe fiecare în parte, fără judecată, pentru a le putea iubi și în alte ființe. Vindecătorul rănit Chiron se află tot în Pești, așadar va fi o perioadă propice iertării – în special cu Luna Plină din 11 aprilie – pe care o putem folosi ca unealtă vindecătoare și integrare a sufletului, lucru esențial înainte de a începe un nou parteneriat. Zeița Iubirii își revizuiește călătoria, lucru ce poate aduce la suprafață iubiri și situații trecute, pe care le-am considerat încheiate. Acest lucru este un dar, căci ni se arată anumite aspecte din noi care încă sunt active, care atrag în continuare ce a fost în trecut.

În data de 6 aprilie, încă o planetă ne reamintește de importanța de a fi, pur și simplu, înainte de a merge mai departe. Saturn, planeta structurii și a responsabilității ne învață să fim responsabili pentru propriile acțiuni/creații. Saturn nu ne pedepsește pentru lipsa de conștientizare din acțiunile trecute, ci ne arată clar ce trebuie transmutat, astfel încât să nu mai repetăm aceleași tipare vechi, care nu sunt aliniate cu cine suntem cu adevărat, și cu dorințele sufletului nostru. Avându-i pe Saturn, Venus, Mercur și mai târziu, Pluto retrograd, ni se oferă darul de a deveni martorii întregii noastre vieți, și de a ne asuma responsabilitatea pentru tot ce am creat până acum.

Este o oportunitate de a vedea totul dintr-o perspectivă mai largă, și nu dintr-una liniară, căci numai atunci când trecem dincolo de ceea ce pare real, putem conștientiza dacă ceea ce manifestăm este pentru a susține Totul, sau dacă trebuie să ne eliberăm de vechile lanțuri și limitări pe care nu le-am autoimpus, sub pretextul că sunt structuri necesare pentru a trăi în această lume. Mercur, mesagerul înaripat, va intra în perioada retrogradă în data de 9 aprilie. Suntem ivitați să înțelegem mai bine ce creăm din interior. Unindu-ne cu aspectul nostru superior, ne dăm seama unde ne-am contractat în loc să ne expansionăm. Înainte de a ne ridica din nou, căpătăm o perspectivă mai largă asupra experienței vieții noastre.

Venus și Mercur retrograd ne reamintesc de iubirea de sine și de a observa cum comunicăm cu noi înșine. Este vorba de dialogul interior, și de cum acesta ne face să ne simțim superiori sau inferiori. Modul în care ne comportăm față de noi va influența modul în care ceilalți se comportă față de noi, precum și modul în care noi ne comportăm față de ei. Le spunem altora că îi iubim și apreciem, și în același timp considerăm că nu stem demni de iubire și apreciere? Ne prefacem că ne iubim, acoperind toate lucrurile care ne fac să ne simțim că suntem altceva decât suntem de fapt? Onorăm aspectul individualizat pe care Sursa a hotărât să îl experimenteze prin noi? Ne onorăm și îngrijim corpul fizic ca pe ceva sacru, creat întru perfecțiune Divină, pentru a ne servi în călătoria umană?

În data de 11 aprilie avem o iubitoare Lună Plină la 21 de grade în Balanță. Ea va aduce echilibrul necesar între realitatea fizică și cea non-fizică, după toata agitația eclipselor și etapa de purificare intensă în care am pătruns. Este o etapă propice reconectării cu Divinitatea interioară, simțindu-i îmbrățișarea infinită și plină de iubire, continuând să vindecăm vechile răni pe care le creăm din nou sau cărora le dăm putere, și care au nevoie de acceptare și integrare.

În data de 19 aprilie Soarele va intra în zodia Taurului. Cel de-al doilea semn zodiacal, condus de Venus, ne va oferi oportunitatea de a crea Raiul pe Pământ, conectându-ne la natură, onorându-ne tărâmul fizic și bucurându-ne de tot. Taurul va începe să deschidă porțile energetice pentru ancorarea noastră și a dorințelor noastre în fizic. Vom învăța astfel să aducem lucrurile din lumea interioară în cea exterioară. Atenția ni se va îndrepta către tărâmul fizic, căci și acesta ne susține viața, și alegem să unificăm totul drept egal. Este vremea potrivită pentru a crea și pentru a renaște, asemeni naturii, fiind deschiși pentru a primi tot ceea ce am creat la interior în toate aceste luni, și având răbdare, întrucât totul este perfect orchestrat de Divinitate; trebuie doar să avem încredere că ceea ce este menit să vină în viața noastră va veni.

Pe 20 aprilie, Pluto, planeta regenerării și a puterii va fi retrograd, arătându-ne unde ne direcționăm puterea personală, scopul și procesul vindecării; Pluto aduce la lumină umbrele interioare și aspectele sinelui care au nevoie de vindecare și transformare. Vă folosiți puterea pentru a vă îngriji pe voi și pe ceilalți și pentru a fi de ajutor, sau vă dați puterea, dându-le voie altora să vă controleze? Vă dați puterea fricilor, sau le controlați și alegeți mai presus de orice iluzie încrederea și credința Divină? Puterea voastră se află în Acum, în capacitatea de a fi pe deplin prezent în acest moment. Puterea se duce acolo unde se duc iubirea și intențiile voastre.

Această frecvență va culmina pe 26 aprilie, cu o Lună Nouă la 6 grade în Taur, acționând ca o poartă – sau un pod între dorințele noastre și manifestarea lor în fizic. Ea ne va oferi energiile de care avem nevoie pentru a continua expansiunea și materializarea, și ne invită să ne întrebăm dacă suntem mulțumiți de rezultatul creațiilor noastre interioare și dacă permitem prosperității și posibilităților infinite să pătrundă în viața noastră, sau dacă mai avem de lucru pentru a obține rezultatele aliniate cu Voința noastră Superioară. Ca întotdeauna, Universul ne oferă nenumărate semne pentru ca noi să realizăm unde ne aflăm în călătoria noastră, și dacă urmăm fluxul infinit al prosperității și iubirii, sau dacă ne limităm.

Pe 28 aprilie Venus se va muta în Berbec, găsind acum curajul de a ieși din starea de reverie și de a judeca limpede relațiile pe care am hotărât să le menținem și să le co-creăm. Cât timp s-a aflat în semnul diafan al Peștilor, a visat la noile relații pe care voia să le manifeste, dar exista pericolul iluziei și al falsei idealizări. Cu Venus în Berbec suntem invitați să aprindem această scânteie a adevăratelor dorințe ale sufletului, și să clădim stâlpii care ne vor susține relația în fizic.

Pe 30 aprilie avem cel de-al doilea pătrar între Saturn și Chiron. Primul a avut loc pe 28 decembrie 2016, iar ultimul va fi pe 2 noiembrie 2017. În această etapă a Ascensiunii este foarte importantă sinceritatea, pentru a putea continua să dizolvăm ceea ce acoperă Adevărul. Dacă doriți să pătrundeți într-un nou ciclu al co-creării conștiente și a unui nou mod, superior de viață, trebuie să vă priviți sinele-umbră, acceptându-l și îmbrățișându-l ca parte din voi. Atunci când veți fi vindecat rănile care încă șoptesc în voi pentru a fi aduse la suprafață și pentru a fi iubite, veți păși în integritate și iubire și serviciu pentru toți, și veți începe să vă iubiți pe voi la fel de mult pe cât pretindeți că îi iubiți pe ceilalți.

Când acționăm conform vorbelor noastre și când privim în interior, devenim observatorii propriilor umbre, și în loc să învinovățim tot ceea ce ne-a adus suferință, acceptăm ceea ce se află la interior, căci știm că totul ia naștere din profunzimile ființei noastre, și transformă în Iubire Divină și compasiunea tot ceea ce nu este aliniat.

Vă doresc un aprilie binecuvântat și pământat, preaiubiți companioni

În lumină și iubire,

Natalia Alba

Mulțumim Condor pentru varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s