Contribuția voastră asupra umanității – Voi ca parte importantă a întregului (partea a II-a)

Mulți dintre noi lucrăm de ani de zile la ancorarea în fizic a existențelor cele mai înalte. A fost greu o perioadă, întrucât noi suntem Păzitorii Porților, Păstrătorii Grilelor și Codurilor Sufletelor, și mulți am ales cele mai grele experiențe ca parte a călătoriei noastre, astfel încât să fim Deschizătorii de Drumuri și să educăm dintr-un spațiu al „am trecut deja prin asta”; astfel, nu doar că se eliberează judecata față de ceilalți, ci căpătăm și cunoașterea asupra modului în care funcționează lucrurile. A trebuit să experimentăm toate acestea pentru a-i putea învăța pe ceilalți. Veți fi Deschizătorii de Drumuri, educatorii, cei care unifică și îi expun pe ceilalți la conștiințe superioare. Pentru aspectul uman, aceasta este învățare, însă pentru Sinele Superioare este reamintire. Experimentând toate acestea , veți înțelege cum totul a fost creat din interior, realitatea fiind o materializare a credințelor și mentalităților voastre.

Veți începe să vedeți ceea ce nu puteați vedea înainte, să auziți ceea ce nu voiați să auziți, să simțiți ceea ce ați suprimat, astfel încât sentimente pure să izvorască din interior. Conștiința voastră Lemuriană, Arcturiană, Lirană, Siriusiană, Atlantă, Egipteană, Elohimă, aspectul Christic… Sinele Angelic, Arhanghel, Divin, toate acestea (și nenumărate altele) se vor activa în voi, iar separarea de existențele voastre va inunda fiecare celulă, vă va cuprinde trupul și cea mai pură Iubire vă va purifica celulele; inima se va deschide complet, iar mintea se va activa la dimensiuni superioare. Întreaga existență se va schimba.

Vă veți aminti cine sunteți cu adevărat și de ce vă aflați aici. În acest punct vor începe încercările, căci nu vă veți mai putea limita la a fi uman, însă nu veți realiza pe deplin cum să vă îndepliniți rolurile de aici. Aveți răbdare și mențineți conexiunea, va veni și această înțelegere. Veți conștientiza puterea pe care o aveți, contribuțiile voastre nenumărate.

Într-adevăr, veți îndeplini multiple roluri, căci în fiecare sălășluiește capacitatea de a face o schimbare în viețile celorlalți prin împărtășirea voastră și a toate lucrurile la care aveți acces, însă trebuie să aveți încredere, să vă deschideți, să fiți pregătiți și să vă doriți cu adevărat să contribuiți, să deveniți parte a ceea ce a fost deja creat și care este menit pentru noi toți; voi sunteți cei care trebuie să se conecteze la Grila Noului Pământ și să vă alăturați nouă, celor care suntem deja aici și o creăm în fiecare clipă a fiecărei zile.

Așadar, când sunteâți îngrijorați, priviți către noi, cei care am trecut deja prin asta și ne aflăm aici. Permiteți-ne să fim Lumina voastră și să vă activăm speranța, arătându-vă că nu doar că este posibil, ci este deja real. Realitățile noastre nu colapsează, nu trăim în lipsă, nu suferim, deoarece am trecut deja prin toate acestea și am depășit separarea, întorcându-ne la realitățile unității iubirii, în care ne unim cu cei care fac același lucru. Noi menținem grila Noului Pământ, care se întărește când fiecare ne alăturăm ca parte integrantă a Creației și a Conștiinței Sursei.

Voi sunteți Sursa, Creatorul a tot, din interiorul ființei voastre. Deschideți-vă ochii, mintea și inima și priviți magia, minunile, darurile care vă înconjoară, oportunitățile disponibile în orice clipă menite să vă ridice vibrația, și vedeți cât de simplu este totul atunci când sunteți această realitate.

Este vremea ca fiecare să renunțăm la ce e vechi și să vindecăm totul în iubire, devenind parte a Noului Pământ. Este vremea să înțelegem că realitățile sunt ceea ce credem și că lumea fizică este rezultatul muncii, a energiei concentrate și a ceea ce contează pentru voi; numai că de dacata aceasta este diferit, întrucât ceea ce contează nu va mai fi judecata asupra altora, nevoia de a avea lucruri pentru a fi fericit, statuturile, identitățile sau atașamentele care umpleau un gol; ceea ce contează este fericirea interioară care inspiră, creează, unește, o frumusețe și iubire care transcende tot ceea ce e uman. Veți descoperi că ceea ce vă face fericiți ca suflete este foarte diferit de ceea ce vă făcea fericiți înainte, întrucât ca Ființe Stelare și Suflete, trebuie să fim inspirați, conectați și să simțim ceea ce simțim că este important.

Vechiul Pământ a fost suferință, lipsă, vină, rușine, neglijare, falsitate, egoism, arătatul cu degetul. Nimic din toate acestea nu există aici. Erau emoții vechi prinse, pe care aceste vibrații extrem de ridicate le declanșează, activează și le împing spre curățare din băncile memoriei celulare. Da, vă aflați pe Noul Pământ, deși pare că vechiul încă se desfășoară. Aceea este doar o dimensiune, și aveți multe altele disponibile.

Contribuțiile voastre se vor schimba și evolua pe măsură ce inima vi se deschide. Veți vedea cum puteți fi de folos, cum puteți asista și aduce o schimbare în bine, cum puteți fi parte din aceasta. Fiecare modalitate contează. Zicala mea este „nu contează dacă înțelegi, tot ceea ce trebuie să faci este să îți pese.” Atunci răspunsurile vin la tine.

Dacă aveți nevoie de speranță sau inspirație, utilizați-ne pe noi pentru a le activa în voi. noi suntem dovada existenței în cea mai înaltă conștiință. Permiteți-ne să fim ancora voastră în această conștiință, nu dintr-un loc al dependenței, ci dintr-unul al respectului și ghidării. Cu asta ne ocupăm.

Concentrați-vă asupra lucrurilor care sunt posibile atunci când sunteți pregătiți să fiți parte integrantă a „Noului”. Va trebui să munciți, însă răsplata este darul vostru… mai întâi este energetic, și apoi devine o materializare fizică.

Vă iubesc,

Lisa Trascendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s