Contribuția voastră asupra umanității – voi ca parte importantă a întregului (partea I)

Aloha, frumoasă familie galactică de suflet,

Pe măsură ce ne extindem în propria conștiință minte-inimă, putem vedeam că noi toți avem roluri și contibuții importante aici, însă la început, nu știm exact cum ar trebui să le ducem la îndeplinire.
Nu este atât de complicat pe cât credem (ca oameni). Este un proces, așa cum este totul, de evoluție a fiecăruia dintre noi înapoi la sinele noastre adevărate și pure, și de a pune deoparte egoismul pentru a ne deschide pe deplin inimile și mintea, astfel încât să fim parte a ceva mai mult, să ne dorim ca noi toți să experimentăm magia care este disponibilă, să ne trezim întru reaminitire și să ne întoarcem la o existență în care trăim, lucrăm și ne jucăm împreună în conștiința unității, care reprezintă o existență profundă și sacră ce emană din nucleul adevăratei noastre esențe a Ființei.

Principii, valori, prezență, acțiuni ale inimii. Acestea provin din profunzimea a ceea ce suntem cu adevărat, din adâncimile noastre ale Sufletului Solar și Galactice. Pentru a le aduce la suprafață, este nevoie să mergem în interior pentru a accesa tot ceea ce am uitat.
Evoluția noastră este o reîntoarcere la o existență pură în care noi toți existăm în unitate. Nu există lupte, stăpâniri, conflicte sau forme de supraviețuire (conștiința dimensiunilor a 3-a și a 4-a). Aici există o iubire profundă și sacră, și respect pentru toate lucrurile ca Unul. Toate acestea sunt accesibile atunci când ne conectăm cu aceste calități și energii din interiorul nostru, și când funcționăm din acest loc tot timpul, ca un nou mod de existență.

Atât de mulți nu înțeleg de ce aceste lucruri există în lumea lor. Pentru ca aceste lucruri să fie prezente, noi trebuie să existăm mai întâi din acest loc/spațiu. Noi suntem cei care ne dictăm realitatea din interior, așa că pentru ca exteriorul să fie pe măsura frecvențelor noastre, trebuie să le transmitem constant și să menținem aceste realități. Dacă ieșim din acea stare și devenim inconștienți, dacă permitem mai puțin, atunci primim o realitate pe măsură. Dacă uităm/adormim din nou, experiențele noastre vor avea rolul de a ne trezi, de a ne arăta că noi am fost cei care ne-am separat de interior.

Întoarcerea la Conștiința Unității este dificilă atunci când nu am funcționat din acel spațiu înainte. Când frica, siguranța, protecția, mecanismele de supraviețuire erau cele la care apelam, atunci operam dintr-o realitate a incoștienței în mintea noastră, și trăiam o realitate care reflecta aceste frici.

Pentru noi toți colapsează acum realitățile clădite pe separare, întrecere, supraviețuire/protecție/siguranță, realități duale care făceau parte din simularea matriceală a fricii și iluziei. Ne trezim acum și vedem că nu conștiința este o luptă, ci neconștiința este. Conștiința reprezintă dizolarea, rezolvarea prin pace și iubire, întoarcerea la bunătate, compasiune, iubire și respect și unificarea tuturor într-o existnță nouă – Noul Pământ.

Mulți se întreabă care anume este contribuția lor aici; aceasta se va schimba și adapta pe parcurs. La început, este vorba de ieșirea din sistemul care v-a dominat credințele și mentalitățile, și de a vă conecta la interior, într-o stare superioară de conștiință. Este deschiderea pentru a vedea, a auzi, a simți cu adevărat, de a ne conecta. Este ieșirea în natură, onorarea trupului, somnul (mult somn!), întrucât somnul v-a purtat prin existența umană a somnului și acum are nevoie să și ridice vibrația/conștiința, și să își redobândească abilitățile pure de operare; are nevoie de iubire, atenție, grijă, pace; are nevoie de un câmp al conștiinței curat, are nevoie să îl ascultați, întrucât el vă spune de ce are nevoie pentru a curăța programele celulare de memorie (am numit aceasta comunicarea telepatică cu Corpul meu fizic de Lumină), suprimarea, și tot ceea ce a fost îngropat în el, astfel încât existența noastră umană să poată vibra într-o dimensiune superioară, și să ne poarte cu ea.

Noi realități care sunt pe deplin aliniate cu Sufletul vostru, care vă susțin, care vă asigură tot ceea ce aveți nevoie, care vă inspiră și nu doar că vă aduc speranță, ci vă confirmă ceea ce știați deja în interior. Magia, fericirea, prosperitatea și minunăția realităților dincolo de orice închipuire, toate acestea se materializează pe măsură ce vibrați și vă acordați la frecvențe înalt dimensionale.

Pe măsură ce vă umpleți cupa (vasul trupului) și vă hrăniți energetic spiritul/sufletul cu tot ceea ce are nevoie, pe măsură ce vă înconjurați cu vibrații înalte, de fericire și natură care vă conduc la o existență înalt vibrațională prin intenție concentrată, vă conectați la o rețea care vă așteaptă, o matrice de Ființe de Lumină unite care mențin reamintirea. Știați că există deja o întreagă rețea de astfel de ființe care trăim deja realitățile Noului Pământ în fiecare zi?

Lisa Transcendece Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s