Acordaj de primăvară

A fost o perioadă extrem de intensă datorită puternicelor actualizări primite de echinocțiul din 20 martie. Radiațiile gama care vin din Vortexul Galactic activează o creștere a frecvenței la toate nivelurile – creștere care poate varia de la o conștiință ridicată, la excitația protonilor și electronilor din particulele celulare. Intensificarea Luminii Cristalizate modifică nu doar propriul câmp biologic, ci și câmpul geomagnetic planetar, în moduri pe care abia acum începem să le înțelegem.

Se pare că liniile temporale sau realitățile discordante care nu se mai pot ancora la grila planetară sunt rezolvate. Din această cauză, vă puteți confrunta cu uși închise, situații și relații care dispar și încercări care se diminuează. Pe măsură ce Gaia continuă să întruchipeze energii de dimensiunea a 5-a, sistemele de joasă vibrație pierd din putere și dispar.

Încă de la echinocțiu, aud Spiritul cum cheamă această perioadă „Vremea de a da socoteală”. Nu în sens biblic, ci mai degrabă o echilibrare a consecințelor și rezoluțiilor. Din cauza matricei de îngrădire, toate sufletele care vin pe Pământ au fost prinse într-un ciclu de reîncarnări, neputând să se întoarcă la Sursă. Mișcarea spiralată în sens orar condensează energia în particule atomice fizice de materie; această reciclare a sufletelor în planul astral al Pământului a transformat umanitatea într-o rasă de sclavi.

Au fost chemați Luptători de Lumină pentru a călători pe Gaia și a elibera în Ascensiune Cosmică sufletele pierdute. „Datul de socoteală” deblochează coduri, conștiință și programe de sclavie. Acum că matricea globală se dezintegrează, portalurile și căile către Sursă sunt deschise. Momentan are loc o „curățenie de primăvară” a energiilor de vibrație joasă. În calitate de suflet walk-in, pot curăța în sfârșit codurile, karma, contractele, programarea și egoul gazdei inițiale. A trebuit să co-exist cu această ființă draconiană până la deblocarea matricei, pentru ca ea să se poată întoarce acasă.

Cheia este inversarea particulelor în sens anti orar, astfel încât să vă transformați din materie densă în non-materie plină de lumină. Rotiți-vă atomii înapoi în punctul zero! Deblocați-vă potențialul divin pentru a trăi ca Sinele Superior. Alăturați-vă nouă într-o călătorie către Centrul Galactic. Este vremea ideală pentru un acordaj de primăvară!

Alăturați-vă altor Lucrători de Lumină sâmbătă, 15 aprilie, la ora 12 pm PST. Înscrierea se face la https://newearthcentral.com/?p=15274

Cu iubire, Meg Benedicte
www.newearthcentral.com

Drepturi de autor 2017 Meg Benedicte * Toate drepturile rezervate* Puteți copia și distribui acest material, atâta timp cât nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămâne complet și includeți această notificare a drepturilor de autor.

Mulțumim, Condor, pentru minunata variantă video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s