Actualizări 01.04.2017

O zi foarte agitată. Multe se întâmplă la nivel microcelular și în sistemul câmpului nostru bioenergetic. Toate sistemele stale si propriul nostru sistem stelar uman încă sunt în etapa de definitivare. Noi și Mama Gaia am atins un punct de oprire (punctul axei), punctul zero, pentru ca apoi să atingem polaritatea inversată și masa critică ce ne va catapulta prin următoarele Porți Stelare și ne a ajuta să convergem linii temporale multiple în același timp, pe măsură ce ne mutăm pe un plan de existență cu o vibrație mult mai înaltă.

Aceste recodificări complexe ne dezactivează pentru o vreme abilitățile super umane, cât timp corpurile noastre se întorc la a fi umane, și intră într-o stază până când încorporăm aceste codificări de Lumină în corpurile și câmpurile noastre. Încă avem acces la aceste abilități, dar asemeni unui computer, operăm la capacitate de 1% și observăm procesul care are loc.

Sistemele informaționale ale matricei cristaline super cuantice ale Navei Gaia sunt reconfigurate și ele simultan cu cele ale corpului nostru, iar această reconfigurare va fi cea mai mare pe care am experimentat-o până acum în această încarnare. Intensitatea acestor recodificări și recalibrări geomagnetice sunt extrem de puternice, și necesită multă concentrare din partea noastră. Nu mai putem face totul 24/7, ci este nevoie să ne rezervăm timp și spațiu pentru a ne îndeplini datoriile de păstrători de grile/păzitori de porți (ca în cazul meu), fiind imperativ să ne onorăm pe noi și procesele câmpului noului corp înainte de a putea face ceva.

Această sincronizare a câmpului corpului este dincolo de tot ce am văzut până acum. Câmpurile noastre trec prin recodificări geometrice continue care ne afectează/asistă Corpul de Lumină Plasmatic Cristalin, intensificându-i funcțiile de milioane de ori.
În general, aveau loc două actualizări de Lumină pură a Sursei în fiecare lună, în care vibrațiile Corpului de Lumină Cristalin sunt ridicate, iar câmpurile sunt curățate și sincronizate instant (pentru mine, acestea au loc printr-un somn de o zi întreagă). Aceasta se va întâmpla foarte curând; am crezut că va avea loc azi.

Cei care se află pe alte benzi de frecvență și etape cristaline vor experimenta cicluri diferite. Este posibil ca ei să se simtă mai energizați, le este mai ușor să funcționeze, întrucât viteza la care funcționăm diferă în funcție de proporția de carbon/cristal din structurile corpului fizic. În cele două ore în care am scris toate acestea, structurile cristaline ale Mamei Gaia se activează, accelerează, se încarcă constant pe măsură ce termin de scris. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în câteva ore sau în câteva zile.

Continuăm procesul de integrare/reconfigurare, săptămâna aceasta adânc, până în mușchi (trecem prin acest proces de fiecare dată când au loc schimbări în grila de cristal a Mamei Gaia Galactică, precum și în corpurile noastre).

Onorați-vă procesul, căci este parte a matricei Noului Pământ Galactic și a Păzitorilor de Porți/Păstrătorilor de Grile.

Cu nespusă iubire,

Lisa Transcendence Brown ☼

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s