Razele cosmice de Platină

Razele cosmice de Platină de un alb-auriu strălucitor curg acum pe Pământ la o frecvență mult mai ridicată. Este posibil să apară blocaje la nivelul chakrelor inferioare, care să cauzeze disconfort în zona lombară, a plexului solar și a chakrelor sacrală și bazală. Cel mai indicat este să mențineți corzi de pământare în Mama Pământ, astfel încât să vă poată ajuta în asimilarea acestor raze. Cereți apoi purificarea totală a centrilor energetici inferiori.
Multe dintre acestea au legătură cu purificările emoționale din aceste zone, precum și a celulelor energetice și ancestrale și a ADN-ului, astfel încât să fim reinventați – și anume, corpurile noastre sunt reinventate pentru a menține o frecvență mult mai ridicată, cea a Corpului de Lumină.
Este o energie pulsantă, 3 spirale (posibil să fie mai multe, unele mai violet și altele aproape verde transparent și albastru cu puțin roz) cărora trebuie să le permiteți să pulseze de-a lungul chakrelor și apoi până în interiorul Pământului, unde se află Piramidele Razei de Platină Alb-Aurie.
Este foarte important ca aceste canale să fie curățate, întrucât sunt canale transmițătoare care acum se deschid la o bandă de frecvență mult mai înaltă.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s