Dansul cosmic al Gemenilor (partea I)

Sufletul nu este limitat de timp și spațiu, ci trăiește pururea ca Lumină pură, care emite și sunet și culoare. El vibrează în armonie cu frecvențele de lumină și cele de sunet ale grupului de suflete, sau Suprasufletului. În esență, aceasta este prezența Eu Sunt, care se află în noi toți. Când sufletul este activat pe deplin, el are 12 flăcări distincte, iar acesteaa fac parte dintr-o a 13-a flacără, cea a Duhului Sfânt sau Flacăra Suprasufletului, așa cum este ea întrupată în spiritul grupului de suflete – acel colectiv care face parte din Flacăra Cosmică – Flacăra Triplă a Iubirii, Forței și Înțelepciunii.
La încarnarea pe o planetă densă și ostilă (nu Mama Pământ este așa, ci cei care doresc să o controleze), sufletul experimentează amnezia.

Când suntem copii este posibil să ne amintim câte ceva, dar societatea ne blochează glandele pineală și pituitară, astfel încât să nu mai putem primi transmisiuni cosmice de Lumină de la grupul nostru de suflete, de la Ierarhia Cosmică, și cel mai important, de la Divinitate. Vibrăm la o anumită frecvență a sufletului (care este ascunsă în numele sufletului – foarte diferit de orice nume pământean, întrucât cuprinde această frecvență), iar când frecvența este activată pe deplin și mai multe persoane se acordează la aceeași frecvență, se creează armonie și unitate. Nimic discordant nu poate exista aici – poate întrerupe banda de frecvență, însă când este pe deplin activată și iluminată de grupul de suflete și de Divinitate, banda se va reface.

În această viață, mulți dintre noi căutăm iubirea supremă, fericirea și unitatea pe care ni le amintim la nivel de suflet. Sufletul nostru, cu toate cele 12 flăcări ale sale, a experimentat multe vieți, în multe forme și existențe, nu doar pe această planetă. De exemplu: știu că o parte a sufletului meu este frecvență de Lumină pură. Ea vibreaă la o frecvență atât de înaltă, încât clarvătătorii mi-au spus adesea că nu pot vedea nicio formă, ci fâșii de Lumină pură. Această parte din mine este atașată la Sursa Divină, și lucrează în Templele Sălilor Înțelepciunii, ale Învățăturilor Înalte, Vindecărilor și Înregistrărilor. O altă parte din mine este atașată la Federația Galactică Andromedană, precum și la cea Pleiadiană și Siriusiană. Există numeroase părți din mine care lucrează și trăiesc simultan cu această formă umană. Numai o mică parte din mine s-a încarnat aici, în timp ce altele se află în alte părți ale cosmosului. Sunt o Ființă Cosmică aflată în trecere pe Pământ, în principal pentru a-mi îndeplini misiunea.

Pe această planetă ni se ascunde intenționat adevărul sufletului, al grupului de suflete și Adevărul Divin, care au fost deturnate și distorsionate de-a lungul timpului. Până când nu începem să ne reconectăm la propriul suflet și să construim o Punte de Lumină înapoi către Divinitate, până nu ne activăm Porțile Stelare și Chakrele Stelare ale Sufletului ( imenși transmițători care ne conectează la Divinitatea din grupul nostru de suflete), nu ne putem activa pe deplin. La ora actuală, planeta se află într-un vast proces de restructurare, la fel și întregul colectiv. Unele dintre sufletele care s-au încarnat după Cel de-al doilea război mondial sunt aceleași suflete care au venit pe planetă de la bun început, iar acum s-au întors pentru a susține Lumina și pentru a ancora cunoaștere și înțelegere avansată. Așadar, se află aici cu o misiune aparte, și îi numesc Grupul Operativ Iluminat.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s