Dansul cosmic al Gemenilor (partea a II-a)

Unele suflete sunt voluntare, și provin din alte galaxii și sisteme stelare care nu au experimentat niciun fel de război – nici măcar Războiul Cerurilor. Ele au adus unelte avansate din punct de vedere tehnologic, precum și abilități de vindecare ce vor asista planeta în tranziția la dimensiunea a 5-a; odată făcută această tranziție, băncile lor de memorie sufletească se vor activa, iar aceste suflete vor fi cele care vor aduce unitate și noi moduri holistice de utilizare a energiilor Pământului, care vor înlocui combustibill fosili, readucând echilibru și armonie pe planetă. Îi numesc Grupul Operativ Voluntar. Alte suflete provin din grupuri de suflete care au de-a face cu această planetă de milenii, și care au venit aici fugind de Războiul Cerurilor, căutând o planetă pe care să locuiască după ce și-au aruncat în aer propria planetă (este vorba de planeta Marduk, cea care se afla între Marte și Jupiter). Când începem să privim lucrurile dintr-o perspectivă mai largă, înțelegem că nu ne aflăm aici din întâmplare, și că o parte din sufletul nostru se află aici pentru că așa o fost stabilit.

În unele cazuri, când o planetă este pe punctul de a ascensiona, se va încarna mai mult decât o particulă de suflet. Le voi numi Flăcări Gemene, din lipsa unor cuvinte mai potrivite pentru a le descrie. Sufletele-pereche provin din același grup de suflete, pe când Flăcările Gemene fac parte din același suflet, așadar reprezentând una dintre cele 12 flăcări din care este compus sufletul.

Sufletul este împărțit în particule feminine li masculine, la fel cum este cazul întregii Creații. O particulă de suflet va avea o încărcătură preponderent pozitivă sau negativă. La întâlnirea acestor două polarități are loc o explozie electromagnetică energetică. Același lucru se întâmplă și la întâlnirea a două particule din același suflet – se produce o imensă scânteie, care se va exprima prin trezirea energiilor sexuale, dar din păcate, mulți oameni se opresc aici. Relațiile se referă la mai mult de atât, la un profund simț de intimitate, căci acolo se află încrederea. Dacă pot să mă deschid la nivelul sufletului, în toată vulnerabilitatea în fața Flăcării mele Gemene – cu toată lumina și tot întunericul meu, fără planuri ascunse, în totală puritate și inocență a sufletului, și să am încredere în celălalt să se armonizeze cu mine, complet deschis la nivelul sufletului – atunci cele două flăcări se unesc într-una singură, numită Sofia sau Flacăra Sacră.

Atâta timp cât există părți din mine care nu sunt aliniate, deschise, echilibrate, Flacăra Geamănului va consuma acele aspecte cu care nu am făcut încă pace cu mine, cu Flacăra Geamănă și cu viața. Toate acele părți din mine care sunt neiubite așteaptă să fie acceptate și iubite, până să pot face același lucru cu oglinda mea, cu Geamănul. Nimeni nu este o reflexie mai bună a noastră decât Geamănul – întrucât este parte din noi. El ne cunoaște și lumin,a și întunericul. Orice urâți la voi înșivă va apărea în Geamăn. Orice iubiți la voi înșivă va apărea în Geamăn. Cu toții suntem lumină și întuneric, pozitiv și negativ în căutarea echilibrului interior, prin intermediul căruia ne încredem în noi înșine și în ceilalți, dându-ne voie să fim vulnerabili și să arătăm tot ceea ce de obicei ținem ascuns, devenind ca o singură ființă.

Geamănul ne învață despre Măiestria Sinelui: devenim Maestrul și Marele Preot/Marea Preoteasă a spropriului Templu, și astfel putem experimenta uniunea și reuniunea cu Flacăra Geamănă. Această uniune poate fi un extaz suprem, sau poate deschide porțile infernului. Aici vom fi testați cel mai mult, și aici vor avea loc inițierile în ritualurile sexuale. Este deschiderea celor șapte văluri ale sanctuarelor noastre lăuntrice, ale inimii, ochiului al treilea și al sufletului. Toate aceste șapte straturi ale ființei se vor muta pe o octavă superioară, care este cea de-a 13-a stare elevată a însuși Copacului Vieții, iar șarpele kundalini fie ne va consuma, fie ne va ridica în dimensiuni superioare ale Ființei. Există o cameră ascunsă între glanda pineală și cea pituitară, pe care o activează energia kundalini.

Dacă ne consumăm reciproc, în loc să ne unim într-o singură flacără, vom epuiza câmpurile energetice și vom experimenta suferința. Când învățăm să ne unim ca Unul, ambele flăcări încărcate în mod egal, această încăpere se aprinde și suntem propulsați în tărâmurile superioare care constituie adevărata cunoaștere a Copacului Vieții – cunoașterea vieții eterne. Înainte ca uniunea supremă să se poată produce, este nevoie să ne recăpătăm puterea.

Toate drumurile din viață duc către interior. Până când nu hrănesc sacralitatea și sanctitatea întregii mele ființe, și nu devin conectat cu totul la ea, nu pot aprinde același lucru în Geamăn.
În esență, dansul cosmic al Flăcărilor Gemene este dansul cosmic al femininului și masculinului, al flăcării unimii – armoniei, echilibrului și extazului.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s