Golul umanității

La nivelul umanității există un sentiment de a fi pierdut, fapt provocat de împotrivirea față de Legile Divine Cosmice, și în esență, față de creația lor primordială. Acest sentiment de a fi pierdut se manifestă prin dorința de a fi complet din nou, de a deveni întreg și de a găsi iubirea adevărată. Conștiința colectivă ne reamintește de ceea ce am avut cândva și, pe care acum încercăm să îl recăpătăm; însă adevărul este că nu am pierdut niciodată nimic, și nici pe noi, ci am pierdut cheile de conectare și cunoașterea de a ne conecta la întregul cosmic, recuperându-ne unimea lăuntrică.

Faptul pe care l-am conștientizat lucrând cu câmpurile energetice ale Super-Conștiinței este că tot ceea ce conștient a fost programat în aceste câmpuri. Fiecare câmp energetic este conectat la unul dintre Cei 12 Mari Sori Centrali, așadar conectat direct la sistemele lor de stocare a energiei. Ele sunt Mintea Centrală sau Telosul Cosmosului, conectate direct la Soarele Suprem, care este însăși Sursa Divină. Fiecare câmp energetic al Super Conștiinței este deopotrivă suflet și minte – iar conexiunea inimă/minte este în echilibru și armonie, vibrând la frecvențele Luminii, Iubirii, Sunetului și Respirației – iar toate aceste componente formează Chi-ul sau Qi-ul, Forța energetică a Vieții, care există în fiecare organism și particulă vie, particulă atomică și subatomică, și în fiecare celulă vie și structură cosmică de ADN.

Fiecare galaxie reprezintă un câmp energetic conștient, și fiecare sistem solar și planete din cadrul sistemului solar constituie un câmp energetic viu și conștient. De obicei, sufletele care se nasc pe această planetă sunt conștiente, însă pe măsură ce cresc, sunt închise de metodele învechite de predare, de structurile sociale și de programarea generală care a condus umanitatea încă de la prima Cădere.

Respect din ce în ce mai mult celula umană și băncile sale de memorie, întrucât întreaga noastră istorie ancestrală, bolile și trauma sunt întrucâtva programate acolo, iar umanitatea trebuie să învețe să deprogrameze toate acestea pentru a se putea ridica în cea mai înaltă conștiință. Deși corpul fizic primește actualizări în mod constant, însă nu știm cum să curățăm băncile de memorie celulară. Când ne vom aminti cum să facem acest lucru, corpul fizic va fi în cel mai înalt aliniament cu Sufletul și cu Sursa Divină, așa cum o aveam la început. Cheia secretă a longevității se regăsește în propriile suflete și structuri celulare fizice.

Ceea ce constituie un obstacol pentru omenire sunt gândirea și tehnologia învechite, lipsite de suflet, care nu recunosc știința sufletului ca o parte componentă, plină de viață a vieții, cheia sacră a Iubirii și a întregii existențe. Mai mult de atât, vechea programare a fricii este cea care nu ne dă pace, prin intermediul programării ancestrale, și prin auto-distrugerea pe care am creat-o de atâta timp. Este ca și cum suntem meniți să ne auto-sabotăm la un anumit punct după ce accesăm cunoașterea și tehnologia. Nicăieri nu este acest lucru reflectat mai bine decât în relații, fie ele de iubire sau sociale. Nu putem trăi în pace nici măcar în propria casă, darămite în lume. La toate acestea se adaugă faptul că majoritatea oamenilor nu sunt conectați la sinele lor lăuntric, al sufletului, de unde rezultă un adevărat război interior.

Umanitatea este în căutarea unui înțeles, a uniunii și a întregului, a stării supreme de iubire pură, armonie și echilibru.

Fiecare dintre noi avem această dorință arzătoare pentru un scop și un înțeles superior. Dacă viața noastră este lipsită de acest înțeles, ne zbatem în capcana nimicului și a vidului. Acest vid există în noi toți, la fel ca și amintirea a ceea ce era cândva unime și întreg, armonie și echilibru, programată în sufletele și în celulele corpului nostru fizic. Ne petrecem întreaga viață încercând să învingem acest vid și să găsim, încă o dată, unimea. Acesta este înțelesul conștiinței.

Fără un scop și o chemare, întreaga viață este un vid lipsit de sens. Majoritatea caută umplerea acestui vid în relații, și ajung să întâlnească mai multă disperare, singurătate și vid, chiar și în cele mai serioase relații. De fapt, faptul de a fi într-o relație nu va umple vidul, căutarea, așadar vidul interior ne va bântui în continuare. De ce? Deoarece a fost creat de bărbat și de femeie, și nu de către Divinitate.

Sursă

Mulțumim, Condor, pentru varianta video

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s