Linii temporale paralele

În luna aprilie 5 planete au fost retrograde, fapt ce a dus la o profundă revizuire la nivelul psihicului uman. Au apărut numeroase întrebări legate de adevăr și de non-adevăr. Mai întâi, să vedem dacă putem cădea de acord asupra unui aspect: trăim într-un univers holografic, cu linii temporale și planuri de existență infinite. Într-o linie temporală există povești ifninite sau sub-holograme. De exemplu, trăim într-o linie temporală a Pământului în care există sub-holograme ale diferitelor rase, religii, politici, limbi, stiluri de viață, etc.

Mergând mai profunzime cu analiza noastră, existăm într-o realitate holograică pe care mintea noastră o poate accesa. Unii pot accesa numai ce provine din linia ancestrală. Alții pot accesa ceea ce e dincolo de limitările familiei, fiind expuși, de-a lungul evoluției lor, la un număr vast de holograme paralele. Iar apoi sunt cei care trec de barierele liniilor temporale ale Pământului și accesează linii temporale universale infinite, de rezultate și posibilități infinite.

Atunci când mintea universală este blocată, ne bazăm doar pe cele 5 simțuri fizice și pe senzațiile emoționale date de acestea. Oricât i-am explica unei astfel de peroane că există într-un univers vast, mintea lor nu poate concepe acest lucru. Există numeroase astfel de persoane care trăiesc în holograme limitative, fiind ușor manipulați. Ei au acces limitat la capacitatea creierului intuitivă, multi-dimensională. Ne referim la ei ca cei „netreziți”.

O altă parte a populației operează în calitate de roboți umanoizi – vase lipsite de suflet, lipsite de chakre sau de forța spiritului. Ei sunt controlați de simularea matriceală și funcționează ca oameni, însă nu au inimă sau conștiință. Am întâlnit câțiva până acum. În 1994 sufletul meu a intrat într-o încarnare existentă, în calitate de „walk-in”. Acest lucru permite sufletului meu să evite simularea matriceală în care pătrund toți cei născuți aici. În calitate de walk-in, pot vedea clar hologramele ce rulează aici.

Ne aflăm în mijlocul unui imens colaps global, pe măsură ce facem trecerea într-o linie temporală de dimensiunea a 5-a. Cele două linii temporale (de dimensiunea a 3-a și a 5-a) se lovesc una de cealaltă, iar cei profund ancorați în hologramele inferioare se țin „cu dinții” de credințe și realități trecute. Este un ultim efort de a menține în viață linia temporală aflată în colaps, de a înlătura progresele obținute în ultimii 100 de ani.

Cei lipsiți de suflet perpetuează războiul, violența, distrugerea, agresiunea și competiția, fiind lipsiți de empatie, de inimă, de compasiune. Este clar că nu le putem permite acetsor grupări să îi controleze pe cei treziți, familia universală de ființe iubitoare. De aceea ne aflăm aici. Luptătorii de Lumină asistă în această trecere, aducând lumina adevărului în aceste holograme false de control și manipulare. Colapsăm vechea matrice.

Pe măsură ce avansăm către clipele finale ale acestei treceri, vă recomandă să vă concentrați Lumina asupra tuturor schimbărilor pozitive care au loc la nivelul conștiinței unității. Răspândiți compasiune și iubire către cei care sunt în procesul de trezire și sunt confuzi. Ridicați-i pe cei aflați în disperare și mențineți spațiul necesar pentru expansiunea continuă în vastitatea dimensiunii a 5-a. Nu vă concentrați asupra celor lipsiți de suflet, luați-vă puterea înapoi. Ne aflăm aici pentru a susține ascensiunea Mamei Pământ, precum și pentru a susține toate sufletele ce caută Iubirea, Lumina și Bucuria. Namaste!

Cu iubire, Meg Benedicte

Drepturi de autor Meg Benedicte (2017) *Toate drepturile rezervate* Acest material poate fi copiat sau distribuit numai dacă nu îl alterați în niciun fel, și dacă includeți această înștiințare.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s