Accesarea frecvențelor tonale cosmice. Imensitatea Ființei

Vine o vreme în evoluția noastră când tot ceea ce și-a îndeplinit scopul trebuie să plece, pentru ca din cenușa vechiului să nască noi forme de viață. Ciclurile infinte ale vieții sunt cel al stagnării, morții și nașterii. Nu este nimic întâmplător în întreaga Creație. Viața este imensă și experimentată în forme multiple. Întreaga viață are forme de dezvoltare, de declin și de renaștere în bucurie, speranță, iubire și prosperitate.

În ultimii 75.000 de ani, Pământul s-a aflat într-o etapă de declin, alunecând prin portalurile dimensiunii a 5-a a Atlantidei, ajungând rapind în vremurile întunecate ale uitării și separării de Întregul Cosmic, uitând de gloria sa. În subconștientul nostru ne amintim de Utopia, de Grădina Edenului și tânjim după ele. Mulți dintre noi suntem suflete voluntare și provenim din alte galaxii și izvoare de viață, așadar știm cum să utilizăm energia, hrănind viața și formele de viață.

Când accesez astfel de câmpuri energetice, în care energia este imensă, simt imediat o expandare a ființei, care este dincolo de ceea ce simt în mod normal. Simt că pătrund în Sinele-Suflet Superior, și apoi într-un soi de măiestrie. Este ca și cum diferitele aspecte ale sufletului meu sunt reconectate și mi se permite să pătrund într-o stare superioară de frecvență vibrațională, nu doar a mea, ci a vieții extinse — așadar în starea vibrațională a octavelor superioare ale ființei — stările dimensionale superioare în care putem accesa energiile și Întregul Cosmic.

Îmi place să îl privesc ca pe un acordaj în care centrii energetici din corp încep să se alinieze cu cei ai Pământului, extinzându-se apoi pentru a-i cuprinde pe cei ai Universului, și apoi și mai mult, cuprinzând frecvența colectivă a Grupului de Suflete, a Galaxiei și a Divinității.

Este asemeni unei energii spiralate care merge în sus, iar apoi fâșii de lumină o străbat de sus în jos. Această energie spiralată emană în exterior și devine toate celelalte energii spiralate, căci una o afectează pe cealalată. Când întregul sunet este la aceeași vibrație cu muzica cosmică a sferelor, ea la rândul ei este însuși sunetul vibrațional al Divinității și al Creației.

Frecvențele, vibrația și tonul sunt toate interconectate. Unele dintre frecvențele emise sunt atât de înalte sau de joase, încât urechea noastră nu le percepe — însă alte forme de viață o pot face, și o pot asimila în ființa lor. La începutul vieții pe Pământ, a fost dispus un generator vibrațional și de frecvență la interiorul și la exteriorul Pământului, și este ceea ce numim o Plasă de Lumină, unde Lumina de fapt cântă întreaga frecvență vibrațională a muzicii sferelor.

Pământul are 72 de chakre și 33 de vertebre, iar fiecare dintre acestea emit o frecvențp vibrațională și un sunet. Anticii știau să utilizeze toate acestea; ei știau și că, de exemplu, regatul elemental este tot o energie vibrațională și cântă la un anumit ton. Acordându-se la elementali, îi rugau să îi asiste în construcția piramidelor de cristal, iar elementalii permiteau unor părți din ei să se dizolve și să se teleporteze exact acolo unde trebuiau să pătrundă, materializân-se în bucăți de cristal.

Ceea ce oamenii au uitat este că aceste construcții imense pot fi acordate, întrucât utilizează formațiunile de cristal în structurile lor, acordând și tot ceea ce este în jurul lor, totul fiind astfel în armonie cu mediul înconjurător, cu planeta și cu sferele cosmice. Tot ceea ce construiau erau imense asimilări ale forței energetice centrale, care vibrau apoi la aceeași frecvență și armonizau totul.

Atunci când corpul uman este acordat și armonizat cu mediul înconjurător și cu restul creației, adoptă o formă cristalină care este acordată la aceleași frecvențe —devenind un întreg care nu mai experimentează boala. Am uitat atât de multe despre armonie, despre sunetele și geometria sacră a formei în întreaga Creație, care cântă la același ton al tiparelor geometrice și se extinde apoi în muzica sferelor. Toate acestea se vor schimba, umanitatea ieșind acum din epoca întunericului și a uitării, și pătrunzând în etapa amintirii și a recativării!
Acest lucru va aduce cu sine din ce în ce mai multă conștientizare asupra imensității Ființei, și apoi o amintire a lucrului cu energiile cosmice și a acordării cu frecvențele vibraționale ale întregii Vieți.

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s