Transmisiuni de la Maria Magdalena primite prin Judy Satori – 21 aprilie 2017 (partea I)

Bun venit și mulțumesc tuturor celor care ați ales să faceți parte din acest cerc sacru. Așa cum Judy Satori ne-a împărtășit în ianuarie al acestui an, suntem într-un vast proces de schimbări, care afectează ceea ce înseamnă să fii uman. Genomul uman, rețeta ADN pentru creare vieții umane este în proces de activare, așadar este posibil să experimentăm mai mult din potențialul și abilitățile celor 12 catene de ADN. La începutul acestui an au început să se coboare energii ale Noii Creații, mai puternice de 22 de ori decât până acum. În urmă cu 2000 de ani, Domnul Iisus împreună cu preaiubita Maria Magdalena au adus învățăturile iubirii și ale conștiinței iubirii, și vorbind nouă, tuturor, despre Ascensiune, care nu înseamnă a merge undeva, ci a ne expansiona în Adevărul sufletului nostru.

Rolul lui Judy Satori este de a recodifica ADN-ul uman, astfel încât să se poată expansiona. Suntem ființe create după chipul lui Dumnezeu, puterea și potențialul nostu este divin, dar noi, ca ființe divine în formă umană, începem să fim activați. Judy vorbește un limbaj de lumină al Noii Creații, secvențe de coduri, sunet și Lumină care vin din această energie din inima Diamantului Multigalactic al Celor 22 de Galaxii. Între 2013-2016, Judy a primit transmisiuni de la Maria Magdalena, flacăra-geamăna a Domnului Iisus, care au ca scop deschiderea inimii și activarea vibrației iubirii în toate celulele corpului fizic, conducând la BUCURIE.

Astăzi, Maria Magdalena ne va transmite din nou, prin Judith, aceste minunate energii, care să ne ajute să mergem pe o nouă cale în viață, și să ne trăim adevărul sufletului. Bun venit, Judy!
[…] Maria Magdalena dorește să ne aducă informații și energii revelatoare. Ne aflăm la sfârșitul lunii aprilie (21 aprilie), un soi de echinocțiu care dă la o parte vechiul pentru a face loc noului. Pentru mulți oameni această lună a adus o energie solicitantă, care pe mine, personal, m-a afectat fizic, precum și la nivel mental: numeroase forme-gând au ieșit la suprafață. Pentru noi toți este o perioadă provocatoare. La sfârșitul acestei luni va avea loc o accelerare a acestei energii, fapt ce ne va permite să accesăm un nou spectru al Energiei Divine de Creație. Această energie care coboară în Inima Galactică a Căii Lactee provine din gruparea de 22 de galaxii sub formă de Diamant, energie menită să creeze o nouă etapă de evoluție pentru noi. Fiecare astfel de galaxie are o anumită calitate tonală. Următorii 17 ani vor aduce cu sine schimbări radicale, care inițial vor fi dificile, însă ni se va revela din ce în ce mai mult adevărul, motivul pentru care fiecare dintre noi ne aflăm aici. În urmă cu 2000 de ani, Maria Magdalena, împreună cu preiubitul său, Domnul Iisus, au venit pe Pământ pentru a ancora învățăturile unei Noi Căi, a Iubirii. De aceea se află și astăzi aici: pentru a ancora în sufletul nostru această Iubire.

În 2013, Maria Magdalena mi-a spus: „Iubirea adevărată este a inimii, și conține curaj, forță, înțelepciune. Iubirea adevărată este o energie a Grației lui Dumnezeu, o binecuvântare infinită. Ea este atotcuprinzătoare. Este o energie care dăruiește pentru a primi, și primește pentru a dărui, însă nu se bazează pe acest schimb. Iubirea adevărată doar este. O expresie a bunătății, a Dumnezeirii și Grației. Dacă inima se deschide în Iubirea infinită, însăși celulele corpului sunt transformate și transfigurate. Preaiubitul meu Iisus a spus că Iubirea este Cheia și Calea. Acest lucru este adevărat, în înțelepciunea și simplitatea sa. Totul este adus în unime, forță și adevăr prin puterea Iubirii.”

A trecut apoi la a-mi spune despre a fi Iubire, și apoi la a fi Bucurie. Ceea ce am ajuns să înțeleg, lucrând cu ADN-ul, este că vibrația Bucuriei pe care o deținem în fiecare celulă constituie precursorul și activatorul regenerării noastre. Maria Magdalena dorește să vorbească direct sufletului nostru pentru a ne deschide în Iubire, și a ne liniști și alina. Transmisiunea începe la 13:53. Ne vorbește aici despre credință și speranță, și despre înțelegerea faptului că nu suntem cine credem că suntem, și că noua energie ne ajută să ne exprimăm mai mult din Sinele autentic. Transmisiunea reîncepe la 15:19. Se curăță angoasa, anxietatea pe care mulți oameni o simt acum, stresul legat de incertitudinea viitorului. Ni se arată Calea, suntem în siguranță și suntem susținuți și iubiți. Trebuie doar să punem un picior în fața celuilalt și să simțim adevărul inimii. Un aspect foarte important al acestor învățături este acordarea la înțelepciunea inimii, care se manifestă prin intuiție.

Acest lucru poate fi dificil atunci când nu ne simțim bine, sau când ne confruntăm cu probleme financiare, etc. însă Maria Magdalena ne aduce energii care să ne ajute să ne conectăm la Energia Divină Creatoare, și ne va fi mai ușor să gândim dintr-o perspectivă înaltă, iar energia celor din jur nu ne mai afecta atât de mult. Transmisiunea începe la 19:56. Este o sincronizare mai directă cu Sursa, fapt ce ne va ajuta să ne schimbăm în bine realitatea. Atunci când medităm, această sincronizare divină este potențată. Pemițându-ne să fim Iubire, și mai departe, Bucurie (este mai rapidă ca vibrație), ne conectăm la Conștiința Christică. […]

Pe lângă cele 2 catene de ADN care reprezintă moștenirea genetică, pentru a avea o trinitate, avem și un ADN al sufletului, care constituie Înregistrările Akashice ale sufletului, în formă vibrațională, care includ și reziduuri karmice, dar și înțelepciune a sufletului, pe care mulți oameni nu au putut să o acceseze până acum. Maria Magdalena a rămas pe Pământ pentru a ancora învățăturile iubirii, o energie care vibrează la 500 de hertzi, și constituie poarta de intrare către conștiințe superioare. Cu toții trebuie să vibrăm mai întâi la această vibrație înainte de a fi recreați, fiind o măsură de precauție a Spiritului. Pentru a face trecerea la Nou trebuie să practicăm Iubirea și Bucuria, întrucât mulți dintre noi nu simțim această Bucurie. Așezați-vă palmele pe chakra inimii. Transmisiunea începe la 29:31. Sinele noastre fizice se unesc mai mult cu Sursa Divină, a.î. să fim mai bucuroși, iar acest fapt, această vibrație a bucuriei ne va ajuta să fim cine suntem, și să facem ceea ce am venit să facem pe Pământ.

Cu toții suntem parte dintr-un Întreg, care acum se deschide pentru a include Întregul a 22 de galaxii, fiecare cu propriul ton care se adaugă întregului. Energia Sursei care vine din aceste galaxii este de 22 de ori mai puternică decât cea pe care am putut să o accesăm în galaxia Calea Lactee. Încă din 2013 se deschid Porți Stelare care să ne ajute să asimilăm mai bine aceste frecvențe și a activa mai mult din potențialul nostru, aflat în cele 12 catene de ADN. Maria Magdalena personifică Energia Zeiței, a Divinului Feminin. Apectul feminin se referă la creație, și fiecare avem acest aspect, indiferent de sex.

La 37:43 începe un limbaj de lumină care să aducă răspunsuri și alinare celor care experimentează dificultăți financiare, și care se simt pierduți din acest punct de vedere. Mesajul este abandonarea în Voia Divină. Când nu renunțăm la ceva care nu mai funcționează, noul nu poate pătrunde. Urmați-vă inima, și totul vi se va revela. Nu lăsați îndoiala să vă pătrundă. Ați venit aici cu un motiv care vi se va revala, însă trebuie să renunțați la tot ce e vechi. Prosperitatea financiară de care aveți nevoie va veni la voi în căi miraculoase. Renunțați la anxietate și la control, și lăsați-l pe Dumnezeu să rezolve acest aspect. Energia miracolele și magiei, venind de la Sursă la 43:51. Lăsați deoparte frica, îngrijoararea, obstacolele, și fiți recunoscători pentru ceea ce aveți deja, și gândiți ca și cum aveți deja tot ceea ce vă doriți.

Mai departe, Maria Magdalena ne reamintește că schimbarea vine mereu cu încercări, și că atunci când l-a pierdut pe Domnul Iisus, nici ea nu a putut să simtă bucuria. Ne temem atunci când trebuie să renunțăm la vechi, teamă la care se adaugă și toată teama din vieți trecute în care lucrurile nu au decurs tocmai bine. Plină de iubire și de compasiune, Maria Magdalena ne spune că și a mers pe această cale și că ne înțelege perfect sentimentele, întrucât a fost o femeie care a trăit pe Pământ. Transmisiunea începe la 49:50. Ea spune: „Și eu cunosc jalea și mâhnirea profundă. Înțeleg ce înseamnă să mergi pe o cale nouă. În cazul meu, am fost obligată să fac asta. Însă în cazul vostru, este vorba de un îndemn al inimii, întrucât viața pe care o trăiți nu este cea potrivită pentru voi. Ea vreau să lucreze energetic asupra a ceea ce se cheamă steaua din centru, Lumina din centru a sufletului, localizată aproximativ sub diafragmă, deasupra ombilicului. Ea este puritatea sufletului nostru, o minunată lumină aurie, care este un pic murdară din cauza experiențelor neplăcute prin care am trecut. Maria Magdalena dorește că curețe această lumină. Transmsiunea începe la 51:44. Sper că simțiți cu toții o forță interioară.

Nici eu (Judy) nu sunt imună la toate schimbările ce au loc, și uneori simțim că suntem trași în toate direcțiile, însă trecând dincolo de această stare, încercările lumii nu ne vor mai afecta la fel de tare, întrucât le vom fi depășit din punct de vedere vibrațional. Ceea ce putem face zilnic este să medităm și să creăm pace, iubire și bucurie. Aceste vibrații ne duc dincolo de vechea paradigmă. O meditație folositoare: închideți ochii și vizualizați cum deasupra capului se află o piramidă magenta (violet+roz – transmutare și iubire), și aduceți apoi baza piramidei la nivelul chakrei inimii. Aduceți în voi pace, și apoi iubire. Lăsați această vibrație a iubirii să vă cuprindă corpul fizic, și apoi câmpul energetic. Vizualizați apoi cum deasupra capului creați vibrația bucuriei, doar prin rostirea cuvântului „bucurie”. Cu fiecare inspirație aduceți bucuria în voi, asemeni unei ploi aurii care vă cuprinde. Vă veți simți mai expansionați. Rezonând cu această vibrație, vom atrage bucuria în viața noastră.

Este nevoie de practică, întrucât viețile trecute nu au fost lipsite de suferințe numeroase. Cele patru fundamente ale iubirii sunt: crearea înțelepciunii pline de iubire, care ne conectează la adevărul sufletului nostru; bunătatea plină de iubire, faptul de a fi blânzi cu noi înșine, și cu ceilalți; forța plină de iubire, a urma pașii necesari pentru a fi adevărul ființei; ființa plină de iubire.

Judy Satori

Sursă și audio

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s