Semințe Stelare

În calitate de Semințe Stelare, Suflete Voluntare, Lucrători de Lumină, trebuie să ținem minte următoarele:

1. Întotdeauna vom ieși în evidență și vom fi inadaptații societății – cei care nu se conformează. Așa și trebuie să fie, întrucât nu ne lăsăm păcăliți de iluzia conformismului, a programării false, și nu suntem meniți să ne potrivim în limitările nimănui.
2. Mulți dintre noi vom avea vieți extrem de dificile, și am știut acest lucru înainte de a ne încarna pe această planetă. Am știut cum va fi viața pe această planetă, și am fost de acord să venim aici în aceste vremuri. Dacă nu am fi vrut să ne naștem aici, nu am fi făcut-o.

3. Multe dintre sufletele ce aparțin grupurilor de suflete foarte evoluate, precum Cei Iluminați, Grațiile, Cei Iubitori, Păstrătorii Înțelepciunii, Aducătorii de Har, etc. vor avea vieți extrem de dificile – din cauza tiparelor negative din vieți trecute, dar și din cauză că majoritatea acestor suflete au acceptat să preia multe în această încarnare pentru a ridica nivelul de conștiință, pentru a stabiliza Corpul de Lumină, pentru a vindecare și ridica întreaga omenire. De obicei preiau multă suferință, întrucât vindecătorul rănit este cel care vindecă; vindecând conștiința colectivă ajutăm ascensionarea colectivului.

4. Sufletul întotdeauna vă va ghida către cel mai înalt scop al sufletului, și vă va aduce înapoi pe această cale, chiar dacă vă rătăciți. Și asta deoarece v-ați încarnat aici mai întâi și mai întâi pentru a aduce schimbarea și pentru a asista la renașterea planetei și a întregii umanități. Dacă vă rătăciți, întotdeauna vi se va reaminti, într-un fel sau altul, motivul pentru care vă aflați aici. De cele mai multe ori se va întâmpla ceva care vă va trezi.

5. Cu cât mai evoluat este sufletul vostru, cu atât mai multe dificultăți veți întâmpina – însă se alteaptă multe de la cei cărora li se dau multe. Dacă serviți din inimă, atunci vă veți abandona întrega viață în Mâinile Domnului, și veți servi cu întreaga voastră ființă.

6. Cu cât sunteți mai aliniați la scopul sufletului, cu atât veți simți mai mult acea pace interioară, acea cunoaștere profundă, bucuria supremă de a trăi în acord cu sufletul și grupul vostru de suflete. Va deveni un mod de viață. Inima vi se va deschide la noi și profunde niveluri de iubire și lumină.

7. Cu cât mai înaltă este chemarea, cu atât se așteaptă mai multe de la voi. Însă ați fost de acord cu toate acestea înainte de a vă naște, iar trăindu-vă chemarea veți fi îndemnați să serviți în moduri noi și însemnate.

Judith Kusel

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s