Sensibilitate empatică crescută în rândul Semințelor Stelare

Aveți o empatie înnăscută, o sensibilitate parte, o conștiință intuitivă de coduri sacre ce ar hrăni câmpul vibrațional al umanității și ar trezi inteligența ADN angelico-devică, precum și octavele superioare. Acestea ar restabili împărățiile divine, frățiile de lumină și moștenirea galactică, creând Noul Pământ și noi linii temporale.

Multe se întâmplă în Ceruri, la nivelul relațiilor, al energiilor, al dimensiunilor, al lumii; este posibil ca oamenii din jur să aibă reacții defensive la calea voastră și la ceea ce sunteți. Au loc schimbări și dezvăluiri la diferite niveluri, care duc la o purificare intensă a câmpurilor voastre, curățându-vă creațiile și eliberând vechile forme-gând, emoții, contracte ale sufletului și linii temporale.

Este posibil să vedeți lumea într-un mod cu totul diferit față de cum o vedeați în urmă cu o lună sau cu un an. Primiți informații prin observarea și interacțiunea cu ființe extraterestre, energii, tehnologii, regatul devic, animale și copaci.

Posibil să fiți ghidați să vedeți și să cunoașteți lucruri din universul vostru pe care alții nu le cunosc. Dorințele și alegerile voastre creează trezirea necesară pentru a experimenta aceste creații, alte tărâmuri și alți perimetri ai realității. Voi sunteți înaintemergătorii și deschizătorii de drumuri care creează această mișcare.

Alegeți iubirea și iertarea, știind când să dați drumul și să mergeți mai departe. Binecuvântați-i pe ceilalți să își vadă adevărata esență de Lumină, chiar și când nu manifestă Lumină, când vă rănesc și vă atacă, întrucât aceasta reprezintă o deconectare de la Iubire și de la Sursă. O mare parte a populației, Semințele Stelare, Emisarii de Lumină, etc. va fi capabilă să vadă aceste ființe dezîncarnate și atașamente negative cu aceste tărâmuri și emoții întunecate.

De asemenea, veți fi capabili să vedeți emanațiile de Lumină de la Sursă, precum și familiile Galactice. Cei care aleg să urmeze gândurile și emoțiile inferioare devin un vehicul al prezenței fizice pe Pământ, în care aceste ființe negative dezîncarnate se poat manifesta prin ei, creând haos, frică și război. Deseori, misiunea voastră este de a schimba acest destin.

Mulți dintre empați simt acum o fortificare a scopului și căii lor – simțind aceste energii negative și recunoscându-le imediat, și au abilitatea de a le transmuta prin Iubirea și Lumina interioare. Amintiți-vă să nu vă lăsați prinși în atașamente de către cei care proiectează negativitate asupra voastră.

Puteți spune: „Sunt înconjurat de ființe de Lumină, de protecția Arhanghelului Mihail, de măreții Elohimi, de îngerii flăcării albastre, de Raza Trandafir în Flacăra Violet, care îmi mențin integritatea și Iubirea cea mai înaltă a câmpurilor energetice. Îmi declar prezența divină Christică Eu sunt întru manifestare, întru unitate.

„În cel mai înalt punct în care sufletul meu îl întâlnește pe Dumnezeu în Creație, te eliberez în pace. Întorc conexiunea noastră la cea mai benevolentă cauză și la cel mai înalt Plan Divin al Iubirii și Luminii. Cer restaurarea tuturor câmpurilor mele energetice în integritate și aliniament divin cu Sursa Creatoare. Accept Divinitatea, Viața, Sursa, ascensiunea planetară pentru a mă servi ca Eu sunt ceea ce Eu sunt.”

Shekina Rose

Sursă

http://www.shekinaspeaks.com/

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s