Transmisiuni de la Maria Magdalena primite prin Judy Satori – 21 aprilie 2017 (partea a II-a)

Toate acestea au adus schimbări profunde în viața mea. Vindecând aceste aspecte ale mele, a putut pătrunde în viața mea o iubire măreață. Aceste transcrieri ne vor ajuta pe toți să echilibrăm iubirea din inimă, și apoi să trecem de la iubire la bucurie. Cu cât vibrăm mai multă la această frecvență a bucuriei, cu atât mai mult înțelepciunea divină din ADN-ul nostru se poate activa pentru a fi manifestată. De restul se va ocupa Dumnezeu.

Trebuie doar să ne deschidem pentru acestea și să atingem acea vibrație. În continuare, Maria Magdalena vrea să ne vorbească despre ceea ce urmează. Transmisiunea începe la 11:10. Spune că vrea să exprime mai mult energia sacră feminină prin noi. Suntem ancorați la noua energie ce sosește pe Pământ. A venit vremea ca viețile noastre să curgă mai ușor, și să se schimbe în moduri miraculoase. În luna iunie va avea loc un eveniment stelar deosebit care va aduce Lumina Christică, deschizând-se noi înțelegeri ale Creației, astfel încât să ne detațăm de vechi paradigme, de ceea ce credem că suntem, și să înțelegem că facem parte dintr-un întreg, dintr-o Energie Dumnezeiască.

Ființa umană trebuie să evolueze pentru ca viața din Calea Lactee și din cele 22 de Galaxii (Diamantul colectiv) să poată evolua. La crearea omului, Dumnezeu a creat și tiparul pentru noua viață ce înflorește acum. Am acceptat să venim aici, experimentând ciclul vieții și al morții, pentru ca în aceste vremuri să fim aici și să ne aducem contribuția, integrând în structurile noastre tiparul uman. Ne îndepărtăm tot mai mult de personalitate, de individ, de așteptăile celorlalți de la noi, și ne unim cu sufletul și cu misiunea noastră divină.
Legat de procesul ascensiunii, Maria Magdalena dorește să ne vorbească acum împreună cu Domnul Iisus, căci El a ascensionat fizic.

Corpul fizic trebuie revitalizat și pregătit pentru energia acceleratoare a ascensiunii care va sosi tot mai mult din inima celor 22 de galaxii în următorii 9 ani. Prin revitalizare vom activa mitocondria din ADN, astfel încât energia din celule să se intensifice. Totul este un proces, în care fiecare pas ni se revelează la momentul potrivit. Maria Magdalena vrea ca noi să înțelegem că procesul ascensiunii este în desfășurare, și constă, printre altele, în activarea ADN-ului nostru și refacerea vitalității corpului fizic, pentru a putea primi prin structurile corpului nostru energia ce se coboară pe Pământ. Iubirea reprezintă baza tuturor schimbărilor care vor veni.

Maria Magdalena este parte a conștiinței extinse numită Dumnezeu, lucru pe care îl putem spune despre fiecare Ființă de Lumină aliniată cu această Energie. Ființele ne pot apărea ca viziuni cu o anumită formă fizică, însă vor ca noi să înțelegem că nu suntem diferiți, întrucât și noi facem parte din aceeași conștiință extinsă. Toate aceste Ființe de Lumină sunt ca o punte pe care noi pășim în Unime, în adevărata energie a sufletului nostru., conectându-ne la Monada noastră. Însă dacă mergem dincolo de Monadă, ne îndreptăm către Logos, Dumnezeu. Ființele de Lumină ce ni se arată ne ajută să înțelegem viața dintr-o perspectivă mai înaltă.

Trecem acum dincolo de identificarea cu viața umană și cu problemele ei, care nu ne vor mai afecta la fel de tare. Trebuie să ne abandonăm, să dăm drumul , și să știm că Dumnezeu ne susține, ne conduce, că nu suntem singuri. Există un plan măreț Divin în care ne îndeplinim rolul, și totul se va întâmpla în modul perfect pentru noi, nu doar în viețile personale, ci și în ceea ce privește planeta. Există un motiv pentru tot ceea ce are loc. Anul 2017 reprezintă o tranziție între vechea și noua cale de a face lucrurile. Începutul anului 2018 va fi mult mai bun, însă momentan avem zile în care ne simțim ușori și liberi, și zile în care totul este greu.

Chiar dacă avem momente de cădere, trebuie să avem încredere că ne om ridica deasupra lor. Încă avem aripi, chiar dacă poate în ultima vreme nu le-am simțit.
Ultima transmisiune este o binecuvântare care începe la 1:36:57.

Mulțumim Mariei Magdalena, Domnului Iisus și lui Judy Satori

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s