Femeia aflată în putere

Ce bucurie, ca femei, să fim eliberate de trecutul în care eram considerate cetățeni fără prea multe drepturi. Când o femeie este în puterea sufletului său, nimeni și nimic nu o pot opri. Ea este liberă să zboare unde își dorește, să iubeasă și să fie iubită – însă întotdeauna cu înțelegerea că nu va sta niciodată în umbra cuiva, ci în propria Lumină. Este menită să strălucească, servind cu tot ceea ce are, mergând pe cele mai înalte căi ale adevărului, autenticității, integrirății. Știe să stabilească limite sănătoase, și nu va permite nimănui să nu o respecte.
O femeie în puterea sufletului are o viziune, un scop, o chemare mai mare decât suma sinelui, și are o inimă deschisă; în fiecare zi se va ruga pentru ca inima să i se deschidă și mai mult, ca să poată iubi necondiționat, atât pe sine, cât și pe ceilalți.
O femeie în puterea sufletului știe ce își dorește, și nu se va mulțumi cu mai puțin decât merită. De asemenea, nu se teme să meargă singură pe cale, dacă este nevoie, căci preferă să creeze o viață mai bună pentru sine și să deschidă noi căi pentru umanitate, decât să fie legată, trăind un destin ce nu îi aparține. A învățat din toate acele vieți trecute în care s-au întâmplat acestea, iar acum își găsește aripile, transcende și zboară.
S-a regăsit pe sine, așadar nu mai caută recunoaștere și validare la exterior, știind că tot ceea ce este și tot ceea ce devine se află în interiorul ei, în sufletul și infinita Creație a Sufletului de către Divin.
Este luminoasă.
Este frumoasă – întrucât frumusețea sa interioară este infinită și eternă.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s