Credința și curajul

Atât de des ne aflăm în fața unor uși închise, și ne simțim groaznic din această cauză. Adevărul este că este posibil ca aceste uși să fie închise în mod intenționat, astfel încât să vedem ferestrele de oportunitate din fața noastră, care au fost deschise mereu, dar pe care nu le-am observat pentru că eram ocupați să stăm în fața ușilor închise.
Este posibil ca rugăciunile, dorințele și aspirațiile noastre să se manifeste într-o formă diferită, mult mai bună decât orice ne putem închipui. Este indicat să cerem ghidare clară pentru a ne ajuta să vedem ceea ce se află sub nasul nostru.
Mia întâi trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem, pentru a putea atrage mai mult bine în viața noastră. Dacă suntem nerecunoscători și ne plângem, acest lucru va persista până când vom fi învățat lecția. Unii oameni vor ca totul să le fie servit, și apoi se plâng din cauza lipsei oportunităților. Adevărul este că dacă nu sunteți dispuși să acționați pentru a vă manifesta visul și a vă trăi visul, nu se va întâmpla nimic. Dacă așteptați oportunitatea perfectă, finanțele și orice altceva de care credeți că aveți nevoie, este posibil să pierdeți șansa. În momentul în care hotărâți să acționați, întregul Univers conspiră pentru a vă asista. Este nevoie de curaj și de credință, însă soarta îl răsplătește pe cel curajos.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s