Portaluri și noile energii

Multe dintre Semințele Stelare și toți cei care se află pe cale de multă vreme se simt extenuați; este posibil să vă fie greu să vă desfășurați activitățile zilnice. Aveți nevoie de timp pentru a vă relaxa și medita. Pentru cei pregătiți să pătrundă în Noul Univers Multidimensional există un Portal Evolutiv 11:11 și 10.10.
11:11 este o secvență menită să activeze o misiune mai înaltă, iar 10:10 încheie vechiul, aducând o nouă viață și o nouă frecvență; este un ciclu încheiat. Odată atins acest nivel, puteți experimenta o frecvență superioară și vă puteți alege următoarea cale de activare. Prin acest portal către noua voastră viață puteți accesa cele mai înalte aspecte ale voastre – înțelepciunea sufletului, iubirea.

13 reprezintă „Întoarcerea Zeiței în toate lucrurile”. Puterea sacră a lui 13 aduce cu sine frecvența transcenderii materiei, întruchiparea Ascensiunii, Codurile frecvenționale ale Noului Pământ, Unitatea, Maria Magdalena, Mama Maria, Shekinah și Sofia, luarea înapoi a puterii prin Divinul Feminin.

Voi sunteți cei care dați naștere frecvenței vibrației Divine, ancorând-o în noua Grilă. Ceilalți nu vor înțelege această misiune și cale, și nici de ce sunteți atât de obosiți și de ce aveți nevoie de recuperare. Pe măsură ce vă stabilizați, câmpurile energetice ale grației și armoniei aduc alinierea cu portalurile.

Portalurile combinate de 11:11 și 10:10 vă spun să vă faceți timp pentru odihnă și pentru analiza noua direcție a spiritului vostru. Folosiți această ocazie pentru reînnoire; nu forțați însă enrgiile. Permiteți energiilor înalte să pătrundă vălul și să se conecteze la voi în noi moduri. Bucuria, iubirea și râsul aduc la suprafață dorințele copilului interior. Dacă există lucruri pe care iubeați să le faceți, le puteți readuce în viața voastră în noi moduri.

Dacă aveți probleme de sănătate și vă simțiți lipsit de energie, este nevoie sp petreceți timp în natură și să practicați iubirea de sine. Semințele Stelare extrasensibile și Cei veniți pe Raza Albastră trebuie să își onoreze calea unică și ritmul, întrucât au daruri minunate de oferit. Este creată o bază mult mai solidă și stabilă, iar prezența voastră este un imens dar frecvențional pentru Pământ și umanitate. Voi restabiliți câmpurile sacre de rezonanță empatică pe Pământ, în Natură, Univers și Cosmos. Sunteți deosebit de iubiți și prețuiți; acceptați această forță de Lumină a Iubirii care vine către voi în noi moduri.

Cei veniți pe Raza Albastră sunt un grup de suflete extrem de sensibil și de empatic, veniți de pe diferite planete și tărâmuri de Lumină care au ascensionat, pentru a ilumina codul genetic al umanității și pentru a ridica conștiința lui Dumnezeu pe Pământ.

* Drepturi de autor Shekinah Rose

Shekinah Rose

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s