Sensul vieții

Cu toții căutăm un sens în viața noastră. Când viața este lipsită de sens, se instalează depresia și apare tendința abuzului de substanțe. Sufletele nu au fost niciodată create fără un anumit sens de către Creatorul Divin. Numele sufletului vostru conține toate atributele, darurile, talentele și abilitățile cu care sufletul a fost creat pentru a exprima și dărui. Atunci când ne trăim viețile conform cu abilitățile creative ale sufletului nostru, întotdeauna le vom trăi! Nu putem fi sau face altceva decât am fost creați să fim!
Sufletul meu, în forma sa cea mai înaltă, lucrează cu înrregistrările energetice conținute în Câmpurile Energetice ale Supraconștiinței ale Celui de-al 7-lea Soare Central. Așadar, acea parte a sufletului meu lucrează constant acolo, la nivel cosmic. Când în sfârșit trăiești expresia sufletului tău, nu vei mai fi capabil să trăiești nimic altceva, și vei găsi sensul vieții reflectat în energia pe care o transmiți.
Nu există suflet pe această planetă care să nu poată contribui în mod benefic la viața de aici. Cu toate acestea, mulți pierd calea și trec prin viață ca și cum ar fi roboți, goi pe dinăuntru.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s