Actualizări 5 iunie 2017

În ultimele 24 de ore au avut loc salturi imense, atât la nivelul grilelor cristaline, cât și în ceea ce privește activarea grilelor piramidelor de cristal. Acestea emit în stratosferă energie intensă din vremurile străvechi, fapt ce ne va afecta din ce în ce mai mult. Se deschid frecvențe străvechi de sunet, care lucrează asupra principiilor sunetelor și corzilor uitate, încă inaudible oamenilor. Toate acestea pot cauza amețeli și o dezechilibrare la nivelul sinapselor și emisferelor cerebrale, precum și dezorientare și sentimentul de plutire. Se deschid glandele pineală și pituitară, precum și zona latentă a limbii, care conține elixirul longevității.
Toate acestea constituie impulsuri electromagnetice, cu frecvențe de raze cosmice. Ele formează tipare geometrice de chei și coduri de ecuații matematice care activează băncile de memorie celulară din ADN, precum și pe cele colective.
Ni se cere să ne relaxăm și să fim, pur și simplu. Să petrecem timp în natură, căci ea ne va ajuta să asimilăm aceste schimbări dramatice. Se vor forma tipare și formațiuni stranii, precum și forme geometrice, care lucrează cu anumite structuri matematice programate originar în pământ, atunci când Grilele Piramidelor de Cristal au fost așezate în pământ.
Sunt coduri extrem de puternice ce se trezesc, rotindu-se în spirală și modificându-se odată cu codificarea geometrică înainte de a se întoarce la formațiunea de sferă. Aceste coduri lucrează cu energia în spirală a piramidelor de cristal ce se reactivează. Este posibil să auziți sunete pe care nu le-ați mai auzit până acum.
Este o trezire în masă a ceea ce a fost latent timp de miliarde de ani, reactivându-se acum cu vortexuri energetice ce se trezesc și aduc schimbări în masă.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s