Autismul și ADD

Informații importante cu privire la autism și ADD, transmise prin mine astăzi printr-o citire făcută unui copil: Se află aici pentru a actualiza Schița Divină a tuturor plantelor, animalelor și oamenilor. Să luăm de exemplu mamuții care au adus schița ce are legătură cu diersele rase de elefanți. Toate aceste rase au provenit din aceeași schiță originară și au mai mult sau mai puțin aceleași tipare în ADN și în structurile celulare. Ceea ce va face el (copilul) este să ia o schiță a unui singur elefant, o scanează cu creierul său și vede unde programarea inerentă în moștenirea familială a dat greș, și o va repara. Elefantul va fi eliberat de frici vechi, de nesiguranțe și de mecanisme de supraviețuire, fiind apoi pe deplin programat să susțină viața în formele penta și septa dimensionale.

Așadar, copilul este un tip de inginer codificator care se află aici pentru a reprograma, sau mai degrabă, a repara vechile schițe de ADN care nu se află în cel mai înalt aliniament cu cele originare, introduse pe planetă în urmă cu miliarde de ani, atunci când aceasta se afla în starea septa dimensională. În procesul căderii în dimensiunea a 3-a, numeroase benzi frecvenționale de sunet și culoare au fost închise, iar copilul trebuie să le reactiveze.

Va fi extrem de sensibil la sunete, chiar și la cele inaudibile auzului uman, și își va pierde controlul la auzul anumitor sunete, în special la cele emise de către femei (când acestea țipă sau sunt nervoase), iar instinctul său îi va spune să repare aceste frecvențe dizarmonioase. De numeroase ori va auzi sunete pe care animale precum câini sau cai le pot auzi, și le va simți vibrațiile. Este extrem de sensibil la mediul înconjurător, citind energiile și tiparele și auzind sunetele.

Imaginați-vă că vă aflați într-o încăpere în care culorile, sunetele și imaginile sunt amplificate de o mie de ori. În mod instinctiv vă veți acoperi urechile cu mâinile, sau vă veți întinde pe podea, încercând să faceți sunetele să înceteze. Veți dori să fugiți de toate acestea. Asta experimentează copiii autiști. Nu doar că pot citi gândurile oamenilor, ci și frecvențele lor vibraționale, intențiile, întregul câmp energetic. Deseori vor vedea sufletul multi-corporal în toate formele sale. Ceea ce pare normal este învechita dimensiune a 3-a, cu proasta sa înțelegere medicală, educațională și psihologică a simțului sufletului, sau a realității științei cosmice. Acești copii sunt specialiști în specializările lor și aduc înapoi această cunoaștere umanității, care în loc să îi asculte, îi etichetează și refuză să îi asculte.

În niciun caz nu le administrați medicamente, vaccinuri sau medicație convențională de orice tip. Mai degrabă mergeți la cei care lucrează cu plante medicinale și care folosesc esențe florale și homeopatie sau extracte naturale de plante, cât de pure posibile, pentru a trata infecții. Folosiți de asemenea meditația, muzica meditativă de frecvențe extrem de înalte, hrana sănătoasă cu legume și fructe, care conservă energia de frecvență înaltă. Hrana trebuie să fi fost crescută cu iubire, căci copiii aceștia vor simți dacă ceva a fost abuzat sau tratat greșit.

De multe ori au o foame de a exprima ceea ce se află ascuns în geniul propriului suflet, dar nu se vor deschide față de cei ale căror câmpuri energetice nu au empatie și înțelegere. De asemenea, vor citi intenția. Dacă cineva dorește să îi învețe ceva doar de dragul de a-i învăța, și nu pentru că doresc să comunice cu iubire ce este în interiorul lor, se vor închide cu totul. Unii dintre ei vor fi atât de frustrați de lipsa de înțelegere, încât vor avea crize de isterie, însă de multe ori aceste crize se datorează auzului interior și întregului sistem energetic care se agită din cauza energiei dizarmonioase ce vine către ei. De multe ori, este posibil ca această energie dizarmonioasă să nu vină de la persoanele din jurul lor, ci de la televizoare, muzică, sunete inaudibile auzului uman, frecvențe de lumină provenite de la sateliți sau echipamente electronice – precum cuptoare cu microunde care nu sunt tolerate de aceste suflete, căci le blochează frecvențele. Aruncați televizoarele și toate aceste electronice. Permiteți-le să folosească electronice mici și asigurați-vă că acestea nu sunt în aceeași cameră cu ei atunci când dorm. Utilizați cristale pentru a bloca energia emisă de acestea.

Aceste suflete evoluate se află aici pentru a ne învăța noi moduri de comunicare (telepatie, teleportare, telekinezie, bilocație, etc.), precum și pentru a ne învăța despre câmpuri energetice, intenții, adevăr, integritate, autenticitate. De asemenea, se află aici pentru a aduce noile științe care lucrează cu anumite facultăți cerebrale superioare, care posedă inteligență și geniu. Sistemele de educație umane sunt extrem de demodate și necesită reînnoire. Aceste sisteme face ca aceste suflete să se închidă și apoi să funcționeze greșit.

Au o abilitate deosebită de lucru cu matematica, geometria și știința în moduri cu totul noi, care pot tulbura mintea adulților, însă adevărul se află deja în ei. Să încercați să îi învățați pe acești copii matematica de clase primare sau gimnaziale este lipsit de sens. Ei știu deja toate acestea și le vor refuza. Vor întâmpina probleme în comunicarea verbală, din cauza minții și creierului extrem de rapid, însă vor comunica în moduri pe care încă nu le-ați identificat. Ei lucrează cu energia și câmpurile energetice, așadar și cu informația deținută în aceste câmpuri. Aceasta este cu mult mai rapidă și mai avansată din punct de vedere tehnologic decât orice computer sau telefon mobil. Ei comunică cu câmpuri energetice inteligente, care le oferă acces la tehnologie extrem de avansată și la informații pe care ființele umane nu le dețin.

Sisteme de educație convenționale nu vor funcționa, întrucât deja sunt specializați în ceea ce au venit să facă și să fie. Trebuie să lucreze cu tipare, forme și structuri matematice, cu formule științifice și cu fizica cuantică, la nivelul la care este predată la facultate. Să nu credeți că nu pot înțelege. Dați la o parte etichetele și nu consultați așa-zișii experți – consultați sufletul. El știe.

Aceste suflete se află aici pentru a aduce schimbări imense în schițele originare planetare și intergalactice. Nu veți găsi toate acestea în niciun manual sau universitate. Este vorba de informație și tehnologie originară! Să încercați să îi faceți să se potrivească în forma umană limitată înseamnă un mare deserviciu, întrucât sunt voluntari de cel mai înalt calibru, care au venit aici pentru a asista transformările energetice, progresul tehnologic și transformarea planetară. Au venit din sisteme stelare și galaxii cere, în mare parte, nu au avut legătură cu Pământul. Mulți au venit direct din cel de-al 7-lea Soare Central și din galaxia Calea Lactee pentru a asista, căci au fost implicați de la bun început în Consiliile Intergalactice, și provin din cele 12 Galaxii-Maestru originare care au co-creat planeta Pământ.

Aceste suflete sunt suflete specialiste. Dați-le voie să aleagă ceea ce vor să învețe, căci nu va lua în seama ceea ce este irelevant. Dacă o nouă rasă trebuie să se nască, vechea rasă trebuie să își actualizeze înțelegerea pentru a asista procesul iluminării. Vechea cunoaștere nu mai funcționează – a venit vremea ca noul să fie recunoscut și să înflorească în modul său unic.

Aceste suflete vor fi pionieri care au nevoie de libertatea de a se dezvolta în ritmul propriu, la nivelul la care sunt pregătite să o facă pentru a aduce această cunoaștere imensă pe planetă și pentru a o aplica. Multe dintre aceste acțiuni vor fi invizibile oamenilor de dimenasiunea a 3-a, însă vor fi văzute și auzite de cei care au trecut deja în starea penta dimensională, având vederea și auzul interior dezvoltate complet.

Iubirea este cheia, precum și răbdarea, cunoașterea interioară și bunul-simț.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s