Între dimensiuni – activarea Sinelui Superior și a Corpului de Lumină

Dimensiunile reprezintă benzi de frecvență la care vibrează întreaga viață. Ele sunt asemenea unui tub care ne permite evoluția mai sus și mai sus, însă la fiecare al 7-lea nivel există o pauză pentru a ne lua avânt și a trece de portal, direct în dimensiunile a 8-a și a 9-a. Cu cât dimensiunea este mai înaltă, cu atât banda de frecvență este și ea mai înaltă – așadar, dacă fiind în dimensiunea a 3-a am intra în contact cu cineva din dimensiunea a 7-a, ar fi invizibili pentru noi, întrucât corpul lor vibrează la o frecvență extrem de ridicată.

Uneori, înainte de deschiderea unui portal important sau a unei transformări imense, pășim între dimensiuni. Este ca și cum am fi un alergător de cursă care poate vedea capătul cursei, dar încă nu a ajuns acolo. Cu cât avansăm pe scara dimensională, cu atât mai ușor devine corpul fizic. Fiecare celulă este umplută cu înalte frecvențe de lumină, iar chakrele se rotesc mai rapid. Cu cât se rotesc mai rapid, cu atât mai ușori devenim. De asemenea, ne putem teleporta cu ușurință – despărțind particulele Corpului de Lumină și proiectându-le acolo unde dorim să mergem. Mulți dintre noi ne aflăm între dimensiuni în acest moment – lucru ce include și planeta. Nivelurile între care planează sunt diverse: între dimensiunile a 3-a și a 4-a, a 4-a și a 5-a, a 5-a și a 7-a, sau chiar a 7-a și a 9-a.

Stările înalte de conștiință înseamnă cunoașterea Unimii și abandonarea egoului și a dualismului. Dualismul nu încetează să existe, ci se echilibrează – un echilibru între lumină și întuneric, pozitiv și negativ. Acest lucru se întâmplă când egoul se dă deoparte și îi permite lui Eu Sunt să se reconecteze cu Unimea. Dimensiunea a 9-a înseamnă armonie și pace. Însă pentru a ajunge acolo, trebuie să pășim prin portalul dimensiunii a 7-a, unde egoul lui Eu Sunt este lăsat în urmă.

A fi între dimensiuni înseamnă uneori a fi într-o stare în care știm, vedem sau simțim cu ochiul al 3-lea ceea ce trebuie să recăpătăm din vieți trecute, care au fost trăite în acea stare. Un exemplu ar fi capacitatea de teleportare pe care am avut-o cândva, însă nu știm exact cum să o facem. Mulți dintre noi ne reconectăm la Sinele noastre Superioare din Atlantida, Lemuria, Mu sau Elysium. Unii am avut de-a face cu Craniile de cristal, Cheile de cristal, etc., și le putem vedea și ști că sunt aici, însă în stare eterică (craniile mayașe sunt o replică a originalelor, care vor fi returnate numai după evoluția omenirii în stări înalte de conștiință.)

Ne putem ajuta reconectându-ne la sufletul nostru și accesând cunoașterea noastră inerentă, precum și pe cea a Grupului de suflete. După eclipsă au fost eliberate energii extrem de puternice. Ni se cere să învățăm să le asimilăm în celule și în ADN. (Ele vor fi asimilate în mod automat, însă sunt posibile simptome precum dureri, amețeală, dezorientare, dureri de spate, de gât, răgușeală, dureri de cap, de stomac, ale organelor genitale.) Persoanele care consumă droguri, alcool sau orice alte substanțe care cauzează dependență vor fi și mai neechilibrate, întrucât aceste raze accentuează ceea ce e nerezolvat.

Când ancorăm Lumina prin Poarta Stelară, și apoi prin chakra coroană, prin cea bazală, prin chakrele tălpilor și prin chakra Steaua Pământului, împrăștiind apoi acea lumină în fiecare celulă, structură de ADN și glandă din corp, ne asistăm corpul în asimilarea acestor Raze. Veți fi atrași automat de culoarea razei pe care trebuie să o asimilați: Lumină Albă Imaculată, Albastru regal sau cobalt, Magenta, Verde-Smarald, Auriu, Platină, etc.

Folosiți Merkaba pentru a face acestea, steaua cu 6-9 vârfuri, cu care vă înconjurați, și apoi într-un cerc, pentru a amplifica acest proces. Cu cât aduceți mai multă lumină în celule, glande, structurile de ADN, cu atât băncile de memorie celulară se activează. Aducând Lumină prin Poarta Stelară și apoi prin chakra coroană, aduceți lumină în celulele neuronale latente, pe care omenirea nu le-a folosit de mii de ani, aducând la suprafață abilități pe care nu știați că le aveți. În termeni din fizica cuantică, acest proces poate fi denumit Schimbarea Super Cuantică – atât la nivel individual, cât și planetar.

Ne adaptăm la un Corp Cristalin, și vom putea accesa câmpurile energetice cu ușurință, precum și schimba forma elementelor sau a lichidelor după cum ne dorim, prin simplul fapt de a lucra cu câmpurile energetice ale acestora, creând apoi ceva extraordinar.

Când începem să înțelegem câmpurile energetice și să lucrăm conștient cu ele, aliinindu-ne apoi cu centrii energetici ai Pământului, putem crea lucruri care depășesc limita a ceea ce credem că puteam crea. Însă pentru toate acestea trebuie să ne ridicăm frecvențele, asimilând Energiile Cosmice și accesând apoi mai mult din potențialul sufletului nostru, vindecând rănile ce ne împiedică să ne trăim măreția. De asemenea, este necesar să ne deschidem chakra inimii – și să permitem inimii să conducă mintea. Căci numai atunci se creează echilibrul, și prin centrii inimii începem să acționăm în calitate de co-Creatori, accesând supraconștiința.

Ce vremuri minunate în care să fim pe Pământ!

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s