Înalta misiune a sufletului

Schimbarea este deosebit de puternică, și necesită ancorarea noastră deplină în cea mai înaltă misiune a sufletului, pentru a putea ancora schimbările ce au să vină. Din aparentul haos se nasc structurile ordinii. Din prăbușirea dimensiunii a 3-a ia naștere dimensiunea a 5-a. Ne așteaptă schimbări drastice în toate aspectele. Acestea nu sunt pentru cei slabi de înger, pentru cei care renunță la prima întrezărire a haosului. În schimb, sunt pentru cei care își cunosc exact misiunea cea mai înaltă a sufletului, și care nu se lasă distrași, având mereu în minte scopul final.
Dacă ești pe deplin ancorat la nivelul sufletului, nu te vei teme de haos, căci știi că îl poți naviga prin intermediul ghidării interioare și prin credința fermă că îți vei îndeplini misiunea.
Păstrați în minte scopul final și înțelegeți că sufletul se află aici cu un singur scop: pentru a servi în cel mai înalt mod cu putință, și pentru a lăsa o moștenire generațiilor următoare. Nu vă lăsați distrași. Fiți concentrați și disciplinați, și cu fiecare pas făcut, calea vi se va deschide, chiar și acolo unde încă nu puteți vedea nimic!
În clipa în care mi-am dedicat din nou viața celei mai înalte misiuni a sufletului, au început să aibă loc miracole. Inima și sufletul mi s-au deschis la și mai multă iubire și înțelegere că, dacă îmi dedic viața celui mai înalt serviciu, nu este nevoie să cunosc fiecare detaliu. Trebuie doar să am credință și să mă încred în rezultatul final.

Judith Kusel

Sursă

Imagine: Elena Ray

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s