Animalele și proveniența lor

La fel ca și noi, animalele vin din stele. Au un scop al sufletului și o misiune, la fel ca noi. Sunt ființe minunate, pline de iubire. Fiecare au câte un înger și lucrează cu îngerii, la fel ca noi. Așadar, nu există nicio diferență între noi. Și animalele sunt ființe spirituale într-un corp fizic. Animalele au câte doi îngeri păzitori, și lucrează cu Arhanghelul Fhelyai, care va ajuta orice animal, dacă îl rugați.
Vă voi vorbi acum despre câteva animale:

1. Rinocerul: Rinocerii sunt ființe mai mărețe decât ne putem noi închipui. Vin de pe Sirius. Fiecare animal ce vine de pe Sirius are în aură Lumină Christică (inclusiv câinii). De asemenea, conțin geometrie sacră și tehnologie a sufletului. Rinocerul este cu adevărat deosebit. Înainte de Lemuria, a existat o civilizație de aur numită Mu. Înțelepciunea din Mu este conținută în flăcări turcoaz, acvamarin din centrul Pământului, din centrul lui Orion, Sirius, Pleiade și Neptun. Și pelicanul poartă energiile de pe Mu.Rinocerul lucrează cu Arhanghelul Sandalfon, care ne ajută să ne ancorăm. Astfel, rinocerul deține geometria sacră ce conectează Pământul Gol de planetele ascensionate. Mesajul pe care ni-l aduce este: „Fiți punte între lumi.” De asemenea, ne îndeamnă să fim puternici și curajoși. Rinocerul iubește foarte mult Pământul, și ne reamintește să facem la fel.

2. Ursul: Urșii vin de pe Orion, un plan al înțelepciunii . Înțelepciunea înseamnă utilizarea cunoașterii pentru binele cel mai înalt al tuturor. Am ales ursul, însă și pisicile vin de pe Orion. Pisicile sunt ființe înțelepte, care ne protejează și ne îndeamnă să ne relaxăm mai mult, căci și atunci când ne relaxăm suntem în serviciu. Revenind la urși, ei ne învață că este în regulă să mergem singuri pe cale, și că este foarte important să ne folosim corect puterea. Un urs este extrem de nefericit când nu este în mediul său; așadar, dacă primiți vreun mesaj ce conține urși, întrebați-vă dacă vă aflați în locul potrivit pentru voi.

3. Un animal de pe Neptun care a dorit foarte mult să ne ajute, consumând gunoiul fizic și cel psihic al umanității este șobolanu. Ei sunt deosebit de inteligenți, și ne spun să rămânem nobili, indiferent de ce se întâmplă în jur. Noi suntem cei care am început să producem mai mult gunoi decât puteau ei duce, așadar au venit și mai mulți șobolani de pe Neptun. În loc să ne ocupăm de propriul gunoi fizic și psihic, ne-am simțit amenințați de ei și i-am displăcut foarte tare, iar ei s-au speriat. Speriindu-se, au lăsat boala să pătrundă. Noi am început să îi persecutăm, iar acum nu își mai pot îndeplini misiune, căci sunt bolnavi și se simt persecutați. Ceea ce trebuie să facem este să-i binecuvântăm și să le mulțumim, asumându-ne responsabilitatea pentru gunoiul pe care îl producem. Data viitoare când vedeți un șobolan, gândiți-vă cum este să lucreză și să nu fii apreciat.

4. Ursul panda: vine de pe Pleiade. Ei conectează cu Maica Maria, care ne conectează cu Inima Cosmică. Urșii panda sunt de culoare alb-negru și ne învață despre armonie. Fiecare animal de culoare alb-negru ne învață despre armonie. Sunt și puternici și fermi, și ne spun să ne simțim în largul nostru în propria piele, și să ne conectăm la Inima Cosmică.

Diana Cooper

Sursă

Imagine

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s