Redobândirea Măiestriei

Atunci când ne aflăm la capătul Creației, conștientizăm vastitatea acesteia. Planeta Pământ este o mică fărâmă, pierdută în marea de constelații, galaxii și sisteme stelare. Omenirea are o aroganță inerentă, crezând că este singura viață inteligentă într-o mare cosmică atât de vastă. Există ființe cu mult mai avansate decât noi, care au învățat de mult adevărata artă a măiestriei, și care au atins starea Vieții Eterne și a echilibrului complet. Ele trăiesc în pace și armonie, în calitate de co-creatori cu Sursa Divină.

Am fost suficient de norocoasă să lucrez îndeaproape cu acești Maeștri. Ceea ce mă uimește este modul în care știu să utilizeze energiile din propriul corp (și nu numai), proiectându-le asupra oricărei forme de viață pe care doresc să o atingă sau re-creeze, și apoi, menținând acea imagine mentală, cu intenție, pot rearanja energiile în orice formă doresc. Cu toate acestea, respectă legea liberului arbitru. Înainte de a schimba ceva sau de a lucra cu energiile formelor de viață, vor contacta telepatic forța vieții din acestea și vor cere permisiunea de a lucra cu ea.

Anticii cunoșteau acest principiu. Când doreau să construiască structuri vaste precum piramide, cereau mai întâi permisiunea Regatului Elemental. Alegeau apoi o carieră de piatră care conținea tipul de cristal pe care doreau să-l utilizeze în templul-piramidă. După aceea, își comunicau clar intenția elementalilor din cristal și, lucrând ca unul, recompuneau structura cristalină și manifestau cristalul în formă fizică, exact acolo unde doreau să-l așeze. Nu foloseau nicio unealtă, ci doar puterea minții, intenția și forța dătătoare de viață a elementalului din cristal.

Am văzut cum Maeștrii trimiteau o rază de energie din ochiul al 3-lea, cu care puteau să dezintegreze orice formă fizică, și apoi să o realcătuiască în altă parte. Am văzut cum această forță energetică provine din inima lor, lucrând ca unul cu corzile tonale (vertebre), curgând apoi prin chakrele stelare și altele (utilizau până la 144 de chakre), și apoi curgând ca unul prin chakra inimii, în ochiul al 3-lea, din care transmiteau energie pentru a crea sau modifica o formă de viață.

Cu toții avem aceste abilități, și în următorii ani, pe măsură ce conștiința crește, vom putea să reînvățăm toate tehnicile uitate și să ne redobândim Măiestria. Însă toate în cadrul Legii lui Unu, neintervenind în liberul arbitru al nimănui, mereu amplificând forța vieții și creând în cadrul Sursei Divine.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s