Parteneriatul Divin

În esență, iubirea iubește să fie celebrată, căci ea transmite astfel bucurie exuberantă, fericire și euforie infinită a reunirii masculinului și femininului, a Zeului și Zeiței din interior și exterior. Există un anumit tip de adorare a Divinului din fiecare; este profunzimea misterului iubirii, reflectată în ochii celuilalt, în care se revelează profunzimea sufletului.
Două suflete care se cunosc de la începutul începutului, de când au fost concepute de Zeiță și apoi născute ca unul. Două suflete care au traversat numeroase galaxii, sisteme stelare, dimensiuni, forme de viață și existențe paralele. La nivelul sinelui sufletului nu există diviziune sau separare, căci sufletul este una cu Tot. Ne îndreptăm către o nouă paradigmă, care se face deja simțită, iar sufletele care trebuie cu adevărat să fie împreună și să lucreze împreună se vor reuni. „Iubirea înseamnă privitul în aceeași direcție.”
Este vorba și de celebrarea Preaiubitului/Preaiubitei, în explorarea profunzimii infinite a reunirii în acest moment unic din istoria omenirii, dar este vorba mai ales de fuziunea întru serviciul umanității și al planetei. Căci aceste suflete au făcut asta în restul cosmosului, iar acum s-au încarnat pentru a face același lucru aici. Multe au mai avut de-a face cu această planetă, și s-au întors pentru a asista imensitatea schimbării.
Este o legătură și o misiune comună, care leagă aceste suflete într-o celebrare a serviciului înalt, a unei noi vieți pe planeta Pământ.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s