Adevărata uniune sacră

„Viața pe planeta Pământ aduce cu sine sentimente de separare, în mare parte din cauza faptului că sufletele se consideră separate de Divinitate (lucru imposibil), precum și unele de altele. Și acest lucru este imposibil, întrucât fiecare suflet este una cu Divinitatea. Geamănul nu doar că este parte din Sufletul Unic, ci te-a iubit de când ai fost creat și te-ai născut ca suflet. Și te va iubi în eternitate, căci sufletul trăiește pururea. Fiecare flacără a sufletului are propria expresie a vieții, în orice formă alege să se exprime. Chiar dacă ați ales amândoi să vă încarnați, acest lucru nu reprezintă o garanție a faptului că veți fi împreună – trebuie luate în considerare liberul arbitru, karma negativă din alte vieți cu alte suflete. Așadar, contractele sufletului sunt diferite. Sufletul tău nu este același cu al geamănului, așadar experiențele de viață vor fi deopotrivă diferite și asemănătoare.

Adevărul este că nu sunteți despărțiți niciodată, căci sufletele se întâlnesc în timpul somnului. Oamenii tind să creadă că fizicul reprezintă tot ceea ce este, însă sufletul pe această planetă are 12 corpuri, dintre care numai unul este fizic. Restul nu pot fi văzute, dar sunt la fel de importante. Așadar, sufletele se întâlnes în planurile interioare, doar că nu vă amintiți. Iubirea este pururea prezentă, doar își schimbă forma.

Când oamenii își închid inima și se tem, atunci iubirea îi va duce mereu înapoi la ei înșiși, amintindu-le că dacă nu sunt dispuși să depună munca interioară și să elibereze bagajul emoțional și neiertarea, atunci centrul inimii se închide și nu pot iubi necondiționat. Și asta deoarece se atașează diverse așteptări sentimentului iubirii – precum frica de a nu fi rănit, durerea, respingerea, suferința, separarea, etc. Toate acestea simbolizează neiertarea și arată faptul că rana nu s-a vindecat, sau munca interioară nu a fost depusă.

Când iubim cu adevărat, nu mai există granițe, acuzări, absolut nimic. Există doar iubirea, și atât; nu există ieri sau mâine, doar momentul prezent în care iubirea este infinită. Iubire fără așteptări, vără teamă, fără acuzări. Inima este deschisă pe deplin și suntem plini de iubire necondiționată, într-atât încât suntem iubire. Trăim și respirăm iubirea, fie că celălalt este lângă noi sau nu. Pur și simplu iubim.
Aceasta este starea supremă a iubirii. Nu putem nici măcar să ne gândim la o uniune sexuală cu geamănul până când nu am experimentat această stare. Nu putem pătrunde în profunzimile sacrului dacă nu suntem dispuși să ne dizolvăm în totalitate. Dacă nu ești dispus să mori și să renaști, nu poți experimenta culmile extazului și uniunea totală, întrucât sacrul este lipsit de ego și de limite.

Majoritatea sufletelor se opun dezintegrării, deschiderii până în profunzime, deoarece se tem că se vor pierde în totalitate pe sine. Adevărul este că dacă nu suntem adevăr, lumină și integritate deplină, tot ceea ce nu este asta va fi ars de focurile sacre. Nu putem atinge cele mai înalte culmi ale sacrului și purității dacă avem orice fel de impedimente. Dacă vă doriți uniunea sacră, mai întâi trebuie depusă munca interioară. Geamănul nu o poate face în locul vostru, iar voi nu o puteți face în locul geamănului.

Trebuie căutat întregul – însă mai întâi fiecare trebuie să găsească acel întreg în sine, înainte de a se putea uni în sacralitate. Energia sexuală nu are nevoie de o formă fizică.
Dacă sufletele își doresc să se se unească, ele nu au nevoie să fie în același loc, sau să se unească în uniune sexuală. Atât de mare este uitarea în care s-au adâncit oamenii. Dacă vă doriți uniunea sacră, mai întâi echilibrați masculinul și femininul din voi. Dacă nu găsim acest echilibru în noi, vom căuta mereu geamănul, ca și cum geamănul ar putea umple acele goluri și iubi părțile neiubite din noi. Însă aceasta este doar o nevoie de iubire.”

Judith Kusel – extras dintr-o citire de suflet (Drepturi de autor Judith Kusel)

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s